Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@cincula jen dodám, že my sme letěli s Ryanair a jeli z Ciampina městskou dopravou (bus a pak sme přestupovali na metro, které nás vyhodilo přímo u ubytování kousíček od Kolosea), a vyšlo nás to na 1,5 eura (MHD lístek myslím na 90 minut) ![]()
Nám se taky tyhle krátké „eurovíkendy“ zalíbily. Na týdenní dovolenou často není čas ani peníze, ale prodloužený (čtyřdenní) víkend, to už člověk něco vidí ![]()
@Lalelale jako samozřejmě, i tak tam turisté jsou…to zase né že by bylo vylidněno ![]()
Ale když jsem slyšela zkušenosti z letních výletů, kdy tam člověk stál v kilometrové frontě půl dne a vedro jako kráááá… tak to fakt byla pohoda.
Už si domlouváme další výlet, teď to asi nevyjde před Vánocemi, takže pojedeme doufám brzy zjara (třeba někde chytneme prozměnu Velikonoce
)
@Mar__tanka1983 popravdě ty velikonoce nedoporučuji
západ má docela dlouhé prázdniny a všichni někam jedou, aby to využili. Loni jsme byli v Paříži a byl to totální masakr, a to jsem tam byla několikrát v různou sezónu. Naprosté šílenství. Vlastně když se nad tím zamyslim, i ten Londýn je na vánoce klidnější, lidi asi chtějí být víc doma.
@Lalelale aha, no vidíš to, to mě nenapadlo, na velikonoce sme zatím nikdy nikde nebyli, tak dík, že to vím ![]()
Já s tebou naprostou souhlasím. Pro jednou člověk taky může zkusit být na Vánoce jinde než doma. Za mě rozhodně jeďte do ŘÍMA.
![]()
@Lexter i mně založení téhle diskuze pomohlo
někteří opravdu využijí každou možnou záminku k tomu, aby byli protivní