Vánoce v Římě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
20.9.19 09:53

@Lexter i mně založení téhle diskuze pomohlo :roll: někteří opravdu využijí každou možnou záminku k tomu, aby byli protivní

• Citovat
  • Upravit
31278
20.9.19 10:18

@cincula jen dodám, že my sme letěli s Ryanair a jeli z Ciampina městskou dopravou (bus a pak sme přestupovali na metro, které nás vyhodilo přímo u ubytování kousíček od Kolosea), a vyšlo nás to na 1,5 eura (MHD lístek myslím na 90 minut) ;)
Nám se taky tyhle krátké „eurovíkendy“ zalíbily. Na týdenní dovolenou často není čas ani peníze, ale prodloužený (čtyřdenní) víkend, to už člověk něco vidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
20.9.19 10:19

@Mar__tanka1983 :dance: uz se nemuzu dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.9.19 10:23

@Lalelale jako samozřejmě, i tak tam turisté jsou…to zase né že by bylo vylidněno :lol:
Ale když jsem slyšela zkušenosti z letních výletů, kdy tam člověk stál v kilometrové frontě půl dne a vedro jako kráááá… tak to fakt byla pohoda.
Už si domlouváme další výlet, teď to asi nevyjde před Vánocemi, takže pojedeme doufám brzy zjara (třeba někde chytneme prozměnu Velikonoce :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.9.19 12:18

@Mar__tanka1983 popravdě ty velikonoce nedoporučuji :mrgreen: západ má docela dlouhé prázdniny a všichni někam jedou, aby to využili. Loni jsme byli v Paříži a byl to totální masakr, a to jsem tam byla několikrát v různou sezónu. Naprosté šílenství. Vlastně když se nad tím zamyslim, i ten Londýn je na vánoce klidnější, lidi asi chtějí být víc doma.

• Citovat
  • Upravit
31278
20.9.19 12:24

@Lalelale aha, no vidíš to, to mě nenapadlo, na velikonoce sme zatím nikdy nikde nebyli, tak dík, že to vím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.11.19 12:34

Já s tebou naprostou souhlasím. Pro jednou člověk taky může zkusit být na Vánoce jinde než doma. Za mě rozhodně jeďte do ŘÍMA. ;) ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí