vánoční cukroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
21.10.06 22:11

Vánoční cukroví

Ahoj holky,
já vím, že z tohohle dotázku vyjdu asi jako totální magor, ale jen tak pro útěch mojí dušičky otázka-Je tu někdo, kdo už začal péct vánoční cukroví?
Vysvětlení:letos máme jet koncem listopadu na dovču a tak trochu bude na nás, kdy se vrátíme (bydlení v Alpách u známých, já na mateřské, manža do vánoc musí vybrat všechnu dovču).Tak jsem dneska začala péct-už mám vanilkové rohlíčky, zaděláno linecké a ořechy.
Připadalo mi hrozně divné, patlat cukroví a z okna koukat na barevné stromy…ale nechci se rozhodovat o návratu domu způsobem-musim domu, budou vánoce a já nemám nic nachystané (na úklid kašlu! :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4097
21.10.06 22:24

Stepiku, ja jednou pekla vanocni cukrovi v cervenci. Ale bylo to na jednu rozluckovou party. Bylo to priserny, protoze se mi v tom vedru testo roztekalo pod rukama. Jinak bych klidne pekla taky, ale nemam to kde skladovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
21.10.06 22:41

Stepiku, nic ve zlém proti pečení, ale nepatří tahle diskuze spíše do domácnosti? V kočárcích je to dost out :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.10.06 22:52

Sati, uz je v domacnosti.

A popravde, do konce rijna hodlam mit darky nakoupene - ale cukrovi ne - znam svou familii a hlavne sebe :D Uz na zacatku adventu by u nas nebylo nic. Mozna az na par kousku experimentalnich nechutnych druhu… Ale jak nas znam, sezrali bychom i ty :D

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.10.06 11:37

SodomaGomora :o))))) VÁNOČNÍ CUKROVÍ…
jeee to mě těší že nejsem jediná kdo myslí v říjnu na vánoční cukroví. Sice ne z důvodu dovolené, ale..... děsně se na Vánoce těšim. Loni, čerstvě na mateřské (dcera je 17.11.) jsem pekla cukroví na 2× - testovací a „ostrou“ verzi. Zmizely obě. Akorát ty druhé perníčky nebyly tak mnam jako ty první :wink:
Jsem praštěná :D :D
 Olivia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.10.06 12:07

ne píct nebudu. Upeču litej perník a uplácnu rafaelo koule dva dny před vánoci a peču na to…
Nikdo to nejí a v popelnici to pak v půlce ledna sežerou vrány.
NiKi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
22.10.06 12:09

Holky, můžu se zeptat, jak to cukroví skladujete? V mrazáku?
Docela bych totiž čekala, že tuk do Vánoc žlukne apod… To už i lepíte a zdobíte?
Jaká je podle vás tvanlivost? Já nevím, 3měsíce bych mu ale asi nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí