Krůtí maso

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
27.9.06 23:08

Krutí maso-poraďte prosím

Ahojky!
Potřebovala bych poradit, jak dlouho mám vařit krutí maso?
Jelikož měla Verunka nějakého bacila právě z kuřecího masa, tak jsme ho vy:,–(ili a koupila jsem krutí.
Doktorka mi říkala, že kuřecí mám vařit dvě hodiny, aby se zničily všechny bakterie.
Krutí taky tak dlouho?
Budu vděčná i za případné recepty.

Moc děkuji

Lilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
28.9.06 14:05

Tak to o tom kuřecím a 2 hodinách slyším poprvé.. To snad nemůže být ani jedlé.. tak rozvařené…

Takže neporadím, jen se podivuji…

Já maso dělám v papiňáku doměkka.. jiné instrukce mi nikdo nedal.. hlídám si hygienu při přípravě.. speciální prkénko, poleju jej pak vařící vodou, nůž taky… otírám papírovými ubrousky, ne utěrkou…

Ale jinak to neřeším…

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.9.06 17:07

Já jsem z toho byla taky docela překvapená 8O
Vždycky jsem vařila maso doměkka, ale v kuřecím se vyskytují nějaké bacily, pokud se dlouho neprovaří, tak jsem koupila krutí a dnes jsem to hodinu vařila. Verunka to snědla, tak jí to asi nevadilo :D
Jinak díky za odpověď.
Hygiénu se hlídám taky.

Lilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.9.06 21:11

kruti

Ahoj, ja myslim, ze jak kureci tak kruti staci varit par minut, aby se znicily vsechny bakterie, 2 hod mi prijdou fakt moc. Jinak posilam odkaz na kruti recepty, myslim, ze tam urcite najdes i detske http://www.nadoma.cz/…ledavani.php?…tí&field=all&recipe_category_id=0&page=1&news_only=0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
6.6.13 16:11

Ahoj,
prosím o odpovědi na tyto dotazy od těch, kdo si sem tam nebo pravidelně berou krůtu.
1. z jaké jste oblasti (já z Vysočiny)
2. od koho ji berete (stačí mi třeba jen místní farma, známý - nemusíte psát jména
3. jak vypadá - ale asi je normální, že ji dostanete vyvrhnutou, že :)
4. kolik platíte za kilo
5. a co děláte s kůži na jednotlivých částech (tzn. kde ji necháte a používáte při vaření a kde ji třeba vyhodíte)

Děkuji moc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport