Vánoční cukroví + recept ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
21.11.19 18:49

Vánoční cukroví + recept ????

Ahojky všem zachvilku se chystám péct a chtělo by to nějaké dobré recepty :) Já jsem antitalent u pečení ale chtěla bych něco zkusit a překvapit :) máte nějaké top recepty na cukroví? A radu jak nejlépe uskladnit cukroví aby změklo? Strašne moc všem děkuju :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.11.19 18:56

Hele nejspolehlivější je pořídit tuhle kuchařku, nebo alespoň projít florentin web, fakt má fungující recepty a hlavně je vysvětluje tak, aby člověk porozuměl tomu proč co dělá.

https://eshop.kucharkaprodceru.cz/…a-pro-dceru/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
21.11.19 18:57

@Very19877 ahoj,spoustu receptu najdeš TADY , pod mim nickem jsou mnou osvedcene recepty, vloni jsem pridavala tradicni ;)
Skladovat nejlepe v suchu a temnu v papirove krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.11.19 19:46

Já teda skladuju naopak cukroví na balkoně, kde nemrzne a neprší. Cukroví, kde je máslový krém a nepečené, skladuju raději v lednici. Vzhledem k oteplování kolem Štědrého dne.

Receptů najdeš milion na internetu nebo zkus nějakou tradiční kuchařku. Základ je podle mě kvalitní máslo a mouka. Ořechy do těsta opražit, mají lepší chuť. Dělám si těsta dopředu den a pak mrskám druh za druhem. Plechy vykládám pečícím papírem a hlavně linecké hlídám, to má tendenci se pálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.11.19 20:10
@Ou píše:
Hele nejspolehlivější je pořídit tuhle kuchařku, nebo alespoň projít florentin web, fakt má fungující recepty a hlavně je vysvětluje tak, aby člověk porozuměl tomu proč co dělá.https://eshop.kucharkaprodceru.cz/…a-pro-dceru/

Ta má skvělé recepty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.11.19 16:00

Jo jo, Kuchařka pro dceru je super! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
25.11.19 18:17

Ahoj holky, kdyby se vám chtělo pochlubit s recepty, zkuste to v diskuzi vánoční výměna receptů, kdo bude nejaktivnější, může získat dárkový balíček od Amylonu :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí