Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky všem zachvilku se chystám péct a chtělo by to nějaké dobré recepty
Já jsem antitalent u pečení ale chtěla bych něco zkusit a překvapit
máte nějaké top recepty na cukroví? A radu jak nejlépe uskladnit cukroví aby změklo? Strašne moc všem děkuju
![]()
Hele nejspolehlivější je pořídit tuhle kuchařku, nebo alespoň projít florentin web, fakt má fungující recepty a hlavně je vysvětluje tak, aby člověk porozuměl tomu proč co dělá.
@Very19877 ahoj,spoustu receptu najdeš TADY , pod mim nickem jsou mnou osvedcene recepty, vloni jsem pridavala tradicni ![]()
Skladovat nejlepe v suchu a temnu v papirove krabici.
Já teda skladuju naopak cukroví na balkoně, kde nemrzne a neprší. Cukroví, kde je máslový krém a nepečené, skladuju raději v lednici. Vzhledem k oteplování kolem Štědrého dne.
Receptů najdeš milion na internetu nebo zkus nějakou tradiční kuchařku. Základ je podle mě kvalitní máslo a mouka. Ořechy do těsta opražit, mají lepší chuť. Dělám si těsta dopředu den a pak mrskám druh za druhem. Plechy vykládám pečícím papírem a hlavně linecké hlídám, to má tendenci se pálit.
@Ou píše:
Hele nejspolehlivější je pořídit tuhle kuchařku, nebo alespoň projít florentin web, fakt má fungující recepty a hlavně je vysvětluje tak, aby člověk porozuměl tomu proč co dělá.https://eshop.kucharkaprodceru.cz/…a-pro-dceru/
Ta má skvělé recepty. ![]()
Ahoj holky, kdyby se vám chtělo pochlubit s recepty, zkuste to v diskuzi vánoční výměna receptů, kdo bude nejaktivnější, může získat dárkový balíček od Amylonu
![]()