Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dobbyna píše:
Taky jsem si myslela, že ty skákací zvířátka nejdou prokousnout, a prokouslo ho 4m štěně
tak kdyz se chce, jde vsechno, no
my ted mame 7mes stene a je pravda, ze oslika jsem ho okusovat primo nenechala. ale trimesicni kotata po nem skacou a ta mu nijak neublizi. a dite to fakt neprokousne. myslim teda ![]()
@E-liska33
Dobre napady..diky
Knizku s okenky si jdu najit na netu.
@Tess 85 a co kuchyňka? My dnes koupili malému(19měs) a byl uplně bez sebe, kvedlal v hrnich, dával pořád něco do trouby, napichoval(jako)jídlo na vidličku a jedl ho
pak máme nákupní vozík(varianta místo holčičího kočárku) magnetickou tabuli s magnetky(různě to přeskládává)
@peta81 píše:
tak kdyz se chce, jde vsechno, nomy ted mame 7mes stene a je pravda, ze oslika jsem ho okusovat primo nenechala. ale trimesicni kotata po nem skacou a ta mu nijak neublizi. a dite to fakt neprokousne. myslim teda
Dítě ne???? ale zapomněla jsem ho venku přes noc a štěně mělo evidentně o zábavu postaráno
ale nečekala jsem, že by ho mléčnýma zoubkama zdolala, byla jsem ráno dost překvapená ![]()
@Tess 85 u nas cca od roku frčí duplo. A jakoze hodne. Budou mu dva, a hraje si s tim denně. Mame několik sad, koleje, motorové vláčky, zvířátka, podložku…furt je to v kurzu. Nejlepší investice do hraček ![]()
@Marie432875 píše:
@Tess 85 u nas cca od roku frčí duplo. A jakoze hodne. Budou mu dva, a hraje si s tim denně. Mame několik sad, koleje, motorové vláčky, zvířátka, podložku…furt je to v kurzu. Nejlepší investice do hraček
U nas (syn 20m) je take nejlepsi uz davno Duplo, kupovala jsem pouzity obrovsky set. Drevena vlackodraha take jede, miluje auto na ovladani a takove ty knizky, co se z nich obrazky vysouvaji ven (napr. konik je schovany ve staji a vykoukne - maji to normalne v knihkupectvi).
Na seznamu darku mam:
Garaz Wader,
Bagr Bruder,
Yokidoo kouzelny kohoutek,
Jerab siku,
Napodobenina stavebnice Magformers - z Aliexpressu,
Hubelino kulickova draha (kompatibilni s Duplem)
Kuchynky ho take strasne bavi, ale to u nas neprojde kvuli mistu.
Jo a super je obycejny bublifuk ![]()
Jo a jeste fixy. Mame stojan na malování, takový ten z ikea. A cmarani fixama je taky pecka ![]()
Synovi bude teď 18 měsíců, tak taky přemýšlím, co k Vánocům. Loni dostal interaktivní stolek od Fisher Price, tak s tím si začíná až teď víc hrát. Pak má tu knihu s otevíracími okénky a tu úplně zbožňuje, takže na Vánoce budem kupovat asi další. Máme tu „Na farmě – podívej se pod okénko!“. A hopsadlo ho hrozně baví, když chodíme na cvičení, tak o tom taky přemýšlím. A jinak to vidím na to Duplo.
Já budu synovi kupovat tuto magnetickou stavebnice https://www.agatinsvet.cz/…-xl-basic-42
Tip na dárek pod stromek pro holčičku 20 měsíců by nebyl? Jak už to tak bývá, spoustu hraček, jako třeba lego, dětskou kuchyňku, panenky, kočárek, má po starších ségrách, tak nějak
Koupila jsem jí zatím akorát hrneček, knížku s Krtečkem a ještě dostane pyžamo. Chtěla bych ale ještě něco.. ![]()
@MaJiKa U nás kolem druhého roku frčely magnetické knížky. Já mám sice kluky, takže konkrétní tipy nedám, ale určitě by se něco našlo i s holčičí tématikou. Nebo třeba univerzální zvířátka.
@MaJiKa Kuličkovou dráhu. Dělají i pro děti od roka. Pak něco takového: https://www.dracek.cz/…byrint-farma, nebo takového: http://www.net-market.cz/…vena-hracka/. Jsou to věci, které někdy dostala nebo dostane naše dvouletá.
Kuličkovou dráhu Hubelino, pokud máte Duplo, klidně nějakou panenku, aby měla svoji, velké dřevěné navlékací korálky,…