Vánoční dárek pro 18 měsíční miminko

2923
18.11.05 12:52

Vánoční dárek pro 18m

Ahoj maminky batolat,

přemýšlíme s mužem, čím obdaříme syna, který bude mít o Vánocích necelý rok a půl. Moc ho baví knížky, takže nějakou dostane, ale rádi bychom mu dali i nějakou hračku. Auta ho zatím moc neberou, nemáte tip na dárek, který by se dítku mohl líbit?

díky moc za případné rady

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
18.11.05 13:04

Ahoj,
my jsme koupili Lego QUATRO, je to specilane urcene pro 1-2 lete deti, kostky jsou velke a myslim, ze to Betku bude bavit. Na vanoce bude mit taky skoro 18 mes.
mej se krasne
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.11.05 13:17

Ahoj Veru,
my máme sice holku, ale teď má necelých 18 měs. a hodně jí baví vkládat tvary do kostky. Pozná už tvary a začíná hledat stejné barvy na stranách kostky jako má vkládaný tvar. Je teda i na autíčka a nedávno se naučila odstrkovat (posílat) traktor, který má setrvačník, který jede hodně lehko, tak ji to strašně baví, když dojede daleko a posíláme si. Na Lego si zatím netroufáme, protože mám strach, že to bude všude a stejně z toho nic nepostaví, ale je to taky cenou :-( Jo a hodně oblíbené je i odrážedlo, už jí to jde docela dobře, tak ho bereme i ven a jezdíme. No a samozřejmě panenky v kočárku - a musím říct že v MC jsem si všimla, že i mnozí kluci strašně rádi vozí panenky :-)
Tak třeba jsem pomohla
AHoj Mája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.11.05 13:29

Malá měla loni na vánoce rok a půl. Dostala dřevěné kostky v kyblíčku, je to českej výrobek, mají je např ve Sparkysu a kromě kostek jsou tam i myšky, kočičky, medvídek, panáček, stromečky a pod. To ji baví moc a do dneška. Pak měl úspěch vláček od Lega, takový velký kostky pro malý děti. Knížky, tahací náklaďák v kterém s oblibou vozila ty kostky, a největší radost měla z chodícího plyšového tučňáka na baterky se kterým od té doby do dneška spává.
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
18.11.05 13:30

Ahoj, taky mame syna, ktery takybude mit necely rok a pul o vanocich :))))
Nakoupila jsem leporela a knizky interaktivni-to ho bavi zatim moc, potom tu motorku odrazedlo, a velke auto (pardon vlastne je to bagr) Myslim, ze ho asi taky chytne zatim ma takove mensi od FisherPrice s kostkama a s tim jezdi porad :)
Dal dostane nove hracky do vany od Lega a dalsi plysaky na ty je uplne ujetej.
Jenom bych chtela rict, ze LEGO Quatro (velke kostky) ackoliv je do 3 let syna nikdy nebavilo, ale z Legem Duplem ktere je az od 2 do 5 let si hraje uz asi od roka, kosticky jsou mensi a lip mu to jde, zase nejsou male tak, aby je mohl spolknout, vdechnout apod. Takze 18mesicnimu bych urcite Quatro uz nekupovala.
Taky jsem zvedava na vase dalsi napady. Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.11.05 14:47

Ahoj,

také mě zajímají tipy na dárky. Nějaké tipy na hračky do vany nemáte??? Nedaří se mi nic sehnat. A co bagr??? Já pro takhle malé dítě vůbec nesehnala, vše je od 3 až 4 let.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
18.11.05 15:04

Janat: plně souhlasím, naší malé je 15m, má Lego Duplo a moc si s ním vyhraje, miluje ty panáčky a zvířátka, občas postaví i něco z kostek. Pravda, válí se to všude.
Do vody máme přísavku od Fisch-Price-dával ji Pampers za obaly z plen (mají běžně v obchodech, je to taky oblíbené, visí u nás ve sprše-my nekoupeme).
Odrážedlo malá taky miluje, teď už se na něj naučila i sama nasedat, pořád tu šmejdí.
Já jsem pro to, moc hraček nekupovat, stejně si s tím vším nevyhrajou, to prostě nemůžou stíhat.. Radši kupuji knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.10.17 21:53

Už pomalu přemýšlím co našemu malému pod stromeček. V prosinci mu bude 18m.
Je hodně akční, takže nějaké vysedávání u knížek nehrozí (ne že by je úplně ignoroval, ale rychle prohlédne, sem tam si něco ukážeme, ale nečtu protože on rychleji otáčí stránky než já přečtu text :lol: )
Přemýšlím nad motorickou kostkou, Brio vláčky a nějaký základ od Lego Duplo.
Napadá vás zkušenější ještě něco co by takového malého poděse mohlo zaujmout? Jinak miluje odrážedlo, doma drandí s tatrou a vyhraje si s autíčky. Vkládání tvarů taky zvládá a staví s lehkou pomocí věž z barevných kalíšků (pěnové kostky na stavění ho vůbec nebaví).
Hrozně nerada bych ho zahrnula dárky, které vůbec neocení a ani za nějakou dobu si s nimi nebude hrát, jako to bylo minulé vánoce. A také nechci kupovat mnoho dárků, ale ráda bych udržela předsevzetí že 1 větší dárek (hračka) od každé části rodiny.
Předem děkuji za zkušenosti a nápady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.10.17 22:14

@Tess 85 u nas v tomhle veku frcel gumovy skakaci konik /oslik…/ kluci na nem blbnou porad, i skoroctyrletak :palec:
 https://hopsadla.heureka.cz/…y-50-x-50cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.10.17 22:48
@Ellusa píše:
@peta81 Prosím tě, jak pevný/tlustý je ten plast, šlo by to snadno prokousnout - dítětem nebo zvířetem? 8) Díky

urcite ne. je to fakt pevne. mame deti, psy, kocky, kotata…oslik uz je tu s nami tri roky a je stale jako novy ;) a to jse tenkrat kupovala nejakou levnejsi verzi cca asi za 200,– pres mimibazar. pak jsem kupovala ten drazsi svemu synovci a kamaradcine dceri, vsichni spokojeni a zviratka vse vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.10.17 23:13

Ahoj, dcera měla na Vánoce přesně 18 měsíců a dostala sáně na sníh, houpacího koně - ten frčí pořád, lego Duplo a pak ještě drobnosti…jako pyžamo s krtkem (to mělo úspěch), knížku s odklápěcími okenky a dřevěného medvídka s tkaničkou na provlékání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.10.17 23:27
@Ellusa píše:
@peta81 Díky, popřemýšlím, taky právě nevím, co dát :roll: a toto vypadá docela dobře. Dnes jsem dítě přistihla, jak se snaží prokousnout ten velký cvičící balón, plus tu máme zvířata :roll:, tak se raději ptám. :mrgreen:

Taky jsem si myslela, že ty skákací zvířátka nejdou prokousnout, a prokouslo ho 4m štěně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.10.17 23:39
@Dobbyna píše:
Taky jsem si myslela, že ty skákací zvířátka nejdou prokousnout, a prokouslo ho 4m štěně :mrgreen:

tak kdyz se chce, jde vsechno, no :lol: my ted mame 7mes stene a je pravda, ze oslika jsem ho okusovat primo nenechala. ale trimesicni kotata po nem skacou a ta mu nijak neublizi. a dite to fakt neprokousne. myslim teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
7.10.17 23:41

@E-liska33
Dobre napady..diky
Knizku s okenky si jdu najit na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.10.17 23:41

@Tess 85 a co kuchyňka? My dnes koupili malému(19měs) a byl uplně bez sebe, kvedlal v hrnich, dával pořád něco do trouby, napichoval(jako)jídlo na vidličku a jedl ho :mrgreen: pak máme nákupní vozík(varianta místo holčičího kočárku) magnetickou tabuli s magnetky(různě to přeskládává)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí