Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nas je hodne popularni knizka Jak to zije v detskem pokoji, ma pohyblive obrazky.
Jinak auticko na ovladani, vlackodraha, kulickova draha,…
V zasobe mam jeste tip na Yokidoo kouzelny kohoutek, ale ten zatim nemame. Ale jsem si jista, ze by mel uspech.
Mám stejný problém je to fakt těžkýa každý týden se to mění ![]()
@lagerthaa píše:
Mám stejný problém je to fakt těžkýa každý týden se to mění
Tak v tom případě lego Duplo, lego Duplo a znovu lego Duplo? Mám 17 měsíců syna, hračky, u kterých si myslím, že je hned teď potřebuje, protože ho zrovna to či ono zajímá, tak dáváme hned (3tydny zpět třeba šroubovací stavebnici, minulý týden nůžky pro batolata…), ale většinou nám k tomu stejně stačí obyčejné věci, které jsou doma, jako třeba ponožky, které už dva měsíce máme všude
A Vánoce moc nehrotíme, dostane pár kostek dupla zabalených do pěti balíčků, a medveda, který vypráví pohádky, a knížku. ![]()
Ahoj, naše malá taky dostala k Vánocům duplo
Sice je to všude, ale fakt si s tím hrozně vyhraje, Problém jsou jen ti panáčci, které teda už ztratila
jinak má velký úspěch i dřevěná zahrádka (hračky vzdělávačky), kam se vkládají jablíčka podle počtu na tyčku, sází se a otočí stromečky ![]()
Ahoj, nemáte nějaké nápady co koupit 14 měsíční holčičce na vánoce? Vůbec nemám tušení co koupit
jediné co jí baví jsou vkládací tvary a Tatra co dostala nedávno k narozkám 😂 😂
@Kachma píše:
Ahoj, nemáte nějaké nápady co koupit 14 měsíční holčičce na vánoce? Vůbec nemám tušení co koupit![]()
Panenku, kočárek, multifunkční kostka, lego Duplo, stavebnici, leporelo…hlavně bych toho nekupovala moc. Stačí 3-4 balíčky v tomto věku. Jeden větší dárek pak dvě tři maličkosti.
@Kachma píše:
Ahoj, nemáte nějaké nápady co koupit 14 měsíční holčičce na vánoce? Vůbec nemám tušení co koupit![]()
https://www.darekvakci.cz/…nkcni-kostka
Je spousta druhů
U nás mají úspěch vyskakovací zvířátka.
https://www.mall.cz/…ici-zviratka?…