Vánoční focení ve školce

21311
23.10.18 08:01

Dala bych ty modré nebo čistě ruzove. Ty první jsou fakt moc. Nejvíce vánoční mi přijdou ty modré, ruzove bych schovala třeba na dalsi foceni s nevanocni tematikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7756
23.10.18 08:02

Obecně jsou k focení lepší světlé barvy. Jinak záleží jen na tvém vkusu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
23.10.18 08:03

Dala bych modré nebo ty čistě růžové…Ty první mi k betlému nesedí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.10.18 08:10

ty první dvoje jsou sobi..tak bud ty poslední nebo nějaké bílé jestli máš

• Citovat
  • Upravit
5696
23.10.18 08:13
@Caborina píše:
Dobrý den maminky…
chci se zeptat zkušenějších…dcera je prvním rokem ve školce, a mají vánoční focení (pozadí betlém)..
Vůbec nevím co jí dát na sebe, našla jsem troje šatičky které se mi líbí, ale nevím zda je vhodné šaty se sobem :roll: :roll: :lol:
nebo raději jen obyč jednobarevné..co myslíte?
Posílám svojí představu…

Já jsem byla loni na focení za exota, zimní tématika, v pozadí okno a zasněžená krajina za ním, vevnitř taková jako venkovská tepelná pohoda s ovčí kůží a já jsem dceři dala světlé džínky a růžově kostkovanou košili a vypadalo to náramně, tak uvolněně a pohodově, ty načančané princezny tam neseděly vůbec. K tomu co píšeš by se hodilo světlé oblečení, světle modré šatky nebo klidně bílé, z těch co ukazuješ bych asi nedala ani jedny. Jinak já se tak nějak amatérsky věnuji focení, spíš pro potěchu, tak myslím, že na to oko už docela dost mám a vidím i to, co ostatní ne. Cit pro kompozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
23.10.18 08:22

Ale je fakt že na vánoční focení se mi nejvíc líbí nějaké světlé šaty…třeba bílé, nebo takové světlé krémové barvy. Takové nějaké nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.10.18 08:29

nemám ještě vůbec žadné, ale u toho betlemu je třeba jako vzor holcicka v cervených satech ..no skusím něco sehnat..moje holka je legínová, šaty vubec nenosí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
23.10.18 08:34

Z tohohle výběru bych dala ty modré :D zkus sehnat nějaké spíš ve vánočních barvách, červené, do zelena, nebo bílé se zlatými prvky ;) ty první jsou moc velká divočina, ty poslední zas takové nudné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
23.10.18 08:40

@Caborina nemůžeš hodit fotku toho betlému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85911
23.10.18 08:47

@Caborina nejake jednobarevne za me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.10.18 08:48

dala bych jednobarevné … ty se vzorem se mi k betlému nehodí, přijde mi to moc přeplácané

• Citovat
  • Upravit
14904
23.10.18 08:50

Ty první dvoje jsou na mě moc divočina, ale ty růžové bych klidně dala, jsou hezký :palec: Dcera se vloni fotila v kulisách zimního lesa, na pařezu a se „sněhovou“ koulí v ruce, je fakt, že tam ty načančané princezny byly taky trochu jako pěst na oko :D Naše měla džínovou sukni s laclem a barevně sladěné triko a punčochy, právě do takové fuchsiové jako jsou ty tvoje šatky a vypadalo to myslím fajn, pěkný kontrast s tou bílou okolo. Letos budou mít nějaké retro focení a fotografka si přiveze i dobové hadry, tak jsem ráda, že to nemusím řešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.10.18 08:53

Dala bych ruzovky a pres rameny chlupaty bolerko… ja ty nasi dam akorat katata a holcici volnocasovou kosili. Ji saty a tyhle parady nesedej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.10.18 08:57

holky nasla jsem pozadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
23.10.18 08:57

Ty poslední růžové jsou hrozně kýčovité a nevkusné. Jak křiklavá barva, tak ta silonová sukýnka. To nemáte nějaké normální bavlněné šaty než tuto plastovou krůzu?
Na druhou stranu ty fotky stejně někam zahrabete a třeba se za pár let té růžové hrůze, co měla na sobě, zasměje. Jinak si člověk takové fotky stejně moc neprohlíží. Já ani nevím, kde mám fotky dětí ze školky, neprožívám to nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí