Vánoční focení ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
23.10.18 09:33

@Zabatko u nas je hrozný fotograf..pozadí žádné, jen strčí fotku do rámečku, děs běs..nechala jsem fotit jednou a stačilo. Jedna fotka v různých formátech, ani jsem je neměla všechny komu rozdat. Nechávám fotit jen společnou na konci roku školního..jinak ne..
naštěstí na tom děcka netrvají, ty které se nefotí, chodí ten den do jíné třídy, kde se nefotí..tak to ani nevidí

• Citovat
  • Upravit
24226
23.10.18 09:38
@Caborina píše:
nemám ještě vůbec žadné, ale u toho betlemu je třeba jako vzor holcicka v cervených satech ..no skusím něco sehnat..moje holka je legínová, šaty vubec nenosí :-)

No já bych vyloženě šatečky na focení nekupovala, zvlášť pokud šaty nenosí. Dala bych ji hezké leginy a k tomu tuniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.10.18 09:44

@ivašot. @kruel Já budu letos nechávat takhle stylizovaně fotit poprvé, protože mám ve školce teď obě děti. Tak ať mají nějakou pěknou společnou fotku pro babičky. Na rodinných akcích se mi je nikdy nepodaří naaranžovat, aniž by se minimálně jeden z nich netvářil jako tydýt a pozadí rodinéoslavy taky nic moc.
A vyjde to levněji, než jít na rodinné focení do ateliéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.10.18 09:49

@Svistice to teda nevím..mi chodíme do atase..pět fotek za 350 -500..když si to vezmeš, tak tady dostaneš jednu fotku ( jeden záběr ) na x fotkách, ale v podstatě jen jeden záběr za 250-300 - jak kde..
mám tady dvě děti v jedné školce, ale i tak je tam nedávám na to focení..

• Citovat
  • Upravit
41519
23.10.18 10:56
@Caborina píše:
no právě fakt chudy…a takový prachy za to…

mám něco úplně totožného za 270,–kč :mrgreen: vidět ve výsledku jdou jen ramena, tak bych volila barvu šatů podle dcerky (barva vlasů, pleti, prostě to, co ji sluší) a kolem krku, ať je to nějaké „normální“, ne moc načančané ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41519
23.10.18 10:59
@Svistice píše:
@ivašot. @kruel Já budu letos nechávat takhle stylizovaně fotit poprvé, protože mám ve školce teď obě děti. Tak ať mají nějakou pěknou společnou fotku pro babičky. Na rodinných akcích se mi je nikdy nepodaří naaranžovat, aniž by se minimálně jeden z nich netvářil jako tydýt a pozadí rodinéoslavy taky nic moc.
A vyjde to levněji, než jít na rodinné focení do ateliéru.

průser je, že je to jedna fotka, jen v různých velikostech -) takže když je blbě vyfocená, nebo se dítko moc netváří, máš to desetkrát a žádná možnost výběru. Já tyto fotky dostala zrovna dnes ve školce -) jako není to nejhorší, ale umí se tvářit líp, ale babičky se těší, takže jsem jim to vzala a na naši foto knihu a vánoční kalendáře se necháme vyfotit od fotografky zvlášť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.10.18 15:28
@Caborina píše:
holky nasla jsem pozadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To uz vite pozadi? Moje decka chodi kazdy rok na tohle foceni a predem pozadi a dekorace nezname.
Nechavam spolu vyfotit kazdy rok vsechny tri (letos uz mame posledniho skolkare, tak skolacky chvilku stahnu ve skole, doprovodi tatka nebo ja do skolky). To je parada, kdyz chci sladit dve holky a kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
23.10.18 19:27

Tyjo já bych fotografku ve školce nedělala.Rodiče zkritizují všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
23.10.18 20:54

Pokud normálně nenosí šatičky, tak bych jí nedávala šatičky. Dala bych jí co máte hezké oblečení třeba.na návštěvy, bude se i ona cítit dobře a na fotce nebude uměle nafintěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.10.18 07:00
@Kelsey píše:
To uz vite pozadi? Moje decka chodi kazdy rok na tohle foceni a predem pozadi a dekorace nezname.
Nechavam spolu vyfotit kazdy rok vsechny tri (letos uz mame posledniho skolkare, tak skolacky chvilku stahnu ve skole, doprovodi tatka nebo ja do skolky). To je parada, kdyz chci sladit dve holky a kluka.

taky už víme pozadí..dávají na nástěnku plakátek kde je vzor, kolik fotek v jakém formátu a cena
dokonce máme stejnou firmu jak zakladatelka..asi se na ty školky tlačí jen jedna - pak to tak vypadá, monopol hadra.. ( ale pozadí teda máme jiné než zakladatelka )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML