Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tohle mi dělala ex švagrová. Naprostá bezohlednost. Když jsem byla těhotná, tak jsem doslova zuřila. Jo, a vyhodila jsem je, když mi prisli na návštěvu po operaci mého syna, kdy byl v karanténě a návštěvy byly zakázany. To oni ovšem nemohli vědět, to jsem si vyřídila s tehdejším manželem. Nicméně jsem byla za největší kravu.
No a švagrová ta chodila i se zvracejicim dítětem ![]()
@Zuzanec nauc se rikat veci na rovinu, v klidu, bez emoci, jen fakta. Ulevi se ti.
Ja za sebe bych ji normalne zavolala pred kazdou navstevou, zjistila jak jsou na tom deti zdravotne a podle toho se rozhodla. Ono bohate staci, ze deti jsou casto jeste bez priznaku ale uz nakazlive.
Jsem v tomhle nastavená stejně jako autorka diskuze. Nemám ráda tuhle bezohlednost, bohužel u nás švagrová tohle taky neřeší. Když se opakovaně stávalo, že chodila s nemocným synovcem na rodinná setkání, tak jsme jí začali předem psát sms s dotazem, jestli jsou zdraví. Taky jsem v očích jeho rodiny za hysterickou matku, ale tohle fakt neřeším. Holky mám předčasně narozené, doktorů si užily až až od malička a jsem ráda, že jsem si je vypiplala. Nehledě na to, že s nástupem do školky byly nemocné každou chvíli a já byla na OČR každou chvíli, klidně i na 3 týdny.
@bjetuschka když byla švagrová těhotná, tak ji tchani dovezli naší malou se streptokokem, bez meho vědomí, to bylo halo. Tak jsem doufala, že až se jí dítě narodí, budeme na tom podobně s názory, bohužel se tak nestalo, malý s 38, spí venku v kočárku, pak dojde úplně rudy ke stromečku, já že má tak červené tváře z toho venku a prý neee, on má 38 ☺️ ale nic mu není a ještě ho divocí a tahá celé dny po návštěvách.
Tak jsem ji psala ohledně přeložení, až bude malý ok a dozvěděla jsem se, že ma jenom rýmu a chodí normálně ven. Mazec jako. Nechápe
@zuza92 píše:
Jo to znám. Švagr k nám taky pravidelně chodí se svou dcerou s rýmou, kašlem s antibiotikama po angině. No vadilo mi to, protože naše to pravidelně chytala a já končila na OČR. Takže to hlásím předem na návštěvu klidně, ale jen pokud je malá zdravá.
a proč to strpíš? Připadá mi to jako bezohlednost.
Holky tak já už jsem to snad rozsekla, na rovinu napsala do zpráv, jak si to i do budoucna představuji a že nás to snad nerozhada. Tak jsem zvědavá, ale já už na to fakt kašlu, zdraví moje a děti je pro mě priorita c.1
@Zuzanec píše:
Holky tak já už jsem to snad rozsekla, na rovinu napsala do zpráv, jak si to i do budoucna představuji a že nás to snad nerozhada. Tak jsem zvědavá, ale já už na to fakt kašlu, zdraví moje a děti je pro mě priorita c.1
Je dobře, žes to rozčísla.
Aspoň bude čistej stůl.
@Zuzanec píše:
no přesně.