Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobinablbina píše:
Díváte se rádi o Vánocích na pohádky, nejen kvůli dětem? Kterou máte nejradši?
ne, nedíváme, hrajeme si s vánočními dárky, až jde dítě spát, tak já jdu na internet - vánoční pohádky mě už hodně roků nebaví
@bobinablbina píše:
Andel Pane, Treti princ, Čertova nevesta
@lilith1 píše:
Andel Pane, Treti princ, Čertova nevesta
Jo jeste Řachanda.
My se teď díváme s chlapem na Popelku v obýváku. Děcka se dívají u nás v ložnici na Sám doma. Na posteli mají roztáhne hračky. Dlouho jsem se teď dívala sama, že tady furt zkoušeli nějakou herní konzoli a kávovar.
My se dneska díváme od rána na oblíbené pohádky/filmy, které máme rádi. Jen Dařbujána jsem stihla konec.
Starý Grinch, Sám doma 1 a 2, pelíšky, stará zlatovlaska, pekařuv císař, císařův pekař, šíleně smutná princezna, to u nás jede každé vánoce + další náhodné pohádky.
Pokaždé se těším na pohádky. Jsem hodně pohádková. Ale mám ráda ty starší, ty nové jsou pokaždé zklamáním.
Miluju Tři oříšky pro Popelku, S čerty nejsou žerty, Chobotnice z druhého patra, Byl jednou jeden král a prostě tyhle naše krásné pohádky. Taky můžu Mrazíka.
@Anna766 píše:
Pokaždé se těším na pohádky. Jsem hodně pohádková. Ale mám ráda ty starší, ty nové jsou pokaždé zklamáním.
Miluju Tři oříšky pro Popelku, S čerty nejsou žerty, Chobotnice z druhého patra, Byl jednou jeden král a prostě tyhle naše krásné pohádky. Taky můžu Mrazíka.
Přesně. Klasika
. Kdybych to milionkrát viděla. Až na toho Mrazíka. Toho jediného teda nemusím. Jako něco máme pouze kulisu a reagujeme na ty tradiční hlášky. U něčeho sedíme, jak přibití.
JOO, i když nejsem extra pohádková osoba, ale musí být : Šíleně smutná princezna (nyní splěno,), Pyšná princezna, Mrazík, Anděl páně vše, Popelka, Sám doma, Pretty Woman.. a k tomu něco novýho z Netflixu a ČT1 teď..
případně S čerty nejsou žerty- jen vítr, Máchale.. ![]()
Miluji pohádky. Top je princezna se zlatou hvězdou na čele, druhé pak Anděl páně - oba díly.. a pak je spousta dalších, které mám fakt ráda. Prostě pohádky jsou top. Ale s dětmi si je nepoustime ![]()
Těšila jsem se na grinche. Viděla jsem posledních 10 minut. Stejně jako loni
![]()
Miluju pohádky. Mám nejradši - Popelku, S čerty nejsou žerty, Z pekla štěstí, Eliška ze mlejna (kvůli písničkám), Ať žijí duchové, Princezna Husopaska (s Morávkovou), Král drozdí brada, Jezerní královna, Čarodějky z předměstí ![]()
Pohádky nemusím, ale v rámci rodinného večera jsme koukali na dnešní novou pohádku. Za mne zklamani, příště počkám az na Pelisky ![]()
Mam ale moc rada černobílou Popelku ![]()
Musím uznat, že z těch novějších se mi dnes líbila pohanská pohádka Největší dar.