Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Domluvte se, to je to nejlepší, co můžete udělat.
Ofiko prázdniny začínají až 23.12., pokud se chceš řídit tímto.
@Anonymní píše: Více
Domluvit se nemůžete? Dle rozsudku je tedy víkend 20.12.-22.12 otce, tak když to nejde domluvou, tak budou děti u něj, 24. 12 u tebe a další den si jě opět vezme?
@arinecka píše: Více
no já bych také chápala, že víkend 20.12.-22.12. otec, pak 23. a 24. matka, a od 25. otec - otázka je, jak dlouho,
kdyby se mohli domluvit, tak by asi nezakládala diskusi ![]()
@stinga píše: Více
Tak jestli se nemuzou spolu nejak domluvit, aby nebyl chaos, tak at se drzej toho co je psano, co jineho? Jak to ma byt po vanocich dal nepise, tam tezko rict 🤷♀️
Pokud se nedomluvite jinak.
Tak vikend on, 23. a 24. ty a od 25. on. Proste podle rozsudku.
No tak bud se dohodnete nebo podle rozsudku - tedy do 23. podle platné úpravy mimo prázdniny ( víkend otec), o prázdninách ( datum vyhlášené ministerstvem) podle rozsudku, tedy otec od 25.
@arinecka píše: Více
Rozsudek je proto, že domluva není možná a jsem za to ráda. Co je psáno je dáno
Holky děkuju, já jsem si to myslela, akorát jsem si chtěla ověřit, aby nebyl zmatek
Tak ale omyl tady všech. Vánoční prázdniny jsou oficiálně od 21.12.2024 do 5.1.2024. Takže tatínek by měl mít děti pouze v pátek do půlnoci, kdyby to mělo být přesně dle rozsudku. Od 0:01 soboty jsou prázdniny
@pisisvori píše: Vícekecy v kleci.
@pisisvori píše: Více
přesně takové osoby vyvolávají nesmyslné spory:
Hezky podvečer. Potřebuji poradit, máme rozsudek a otec má mít letos v době vánočních prázdnin od 25.12. styk. Teď řešíme, jak to vůbec je. Prazdniny ofiko začínají od 23 a víkend 20.12.-22.12. je lichý víkend, tudíž víkend otce dle rozsudku. Jak to mám brát? V pátek 20.12.jdou naposledy do školy a nevím jestli styk má ten víkend proběhnout nebo je považováno za začínající prazdniny. Budu moc ráda, když poradíte. Děkuji