Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pardon, ja musela,
po precteni me to hned napadlo. ![]()
https://youtu.be/sv0h75GIVsQ
A k dotazu - nechala bych otevrene dvere, at proudi vzduch, klidne trosku vic vetrala. Myslim, ze by to nemelo vadit. ![]()
@MoxAlex píše:
Klidný večer přeji.
Partner pořídil velkou borovici a nemůže stát nikde jinde než v ložnici, kde všichni spíme. Jelikož je to ale malá místnost, je stromek dost cítit jak voní.
Mám strach, jestli to nebude ročnímu dítěti vadit, aby se třeba nepřiotrávilo nebo aby nenastaly problémy s dýcháním, až budeme spát. Asi je to pitomý se toho bát nebo se ptát, ale přesto…
Máte s podobnou situací zkušenosti?
Děkuji a přeji krásné Vánoce
No, jedny Vánoce snad přežijete, ale příště jedině umělý stromek a hlavně - NIKDY neber dítě do lesa, tam je nebezpečí přiotrávení stromy maximální, tak bacha na to! ![]()
tak když mám málo místa a trvám na živém, tak koupím pidi-stříbrný smrček nebo prcka v kontejneru.. jako spát v ložnici s obr-borovicí s miminem asi nebude úplně ideální… partnera pouč pro příště, že větší vánoční blbost vymyslet nemusel..
no co už… ještě můžete odřezat poslední patro a nechat to jako malou borovičku v obýváku, to bych asi udělala já, páč stromek v ložnici pro mne jaxi zcela postrádá nějaký smysl… a jinak neboj, z výparu z borovice se ještě nikdy nikdo neotrávil
@MoxAlex píše:
Klidný večer přeji.
Partner pořídil velkou borovici a nemůže stát nikde jinde než v ložnici, kde všichni spíme. Jelikož je to ale malá místnost, je stromek dost cítit jak voní.
Mám strach, jestli to nebude ročnímu dítěti vadit, aby se třeba nepřiotrávilo nebo aby nenastaly problémy s dýcháním, až budeme spát. Asi je to pitomý se toho bát nebo se ptát, ale přesto…
Včera tiskárna, dneska borovice
. Nicméně říká se, že rostliny v ložnici nemají co dělat. Vůně stromu by mi na spaní vadila víc než tiskárna
@MoxAlex Jako že byste se přiotrávili, tak to fakt ne… na druhou stranu, já v ložnici nesnáším jakékoli „vůně“, takže já bych si tam vánoční stromek určitě nedala ![]()
@Capricorn61 píše:
Pardon, ja musela,po precteni me to hned napadlo.
https://youtu.be/sv0h75GIVsQA k dotazu - nechala bych otevrene dvere, at proudi vzduch, klidne trosku vic vetrala. Myslim, ze by to nemelo vadit.
Ale to je výborný song
@MoxAlex píše:
Klidný večer přeji.
Pryskyřice dítě rozhodně neotráví.
@Moringa píše:
@MoxAlex Jako že byste se přiotrávili, tak to fakt ne… na druhou stranu, já v ložnici nesnáším jakékoli „vůně“, takže já bych si tam vánoční stromek určitě nedala
Já taky ne. Bolela by mě hlava. Ani doma nezapaluji vonné svíčky.
Me by asi bolela hlava, bude to dost výrazná vůně, ale otrávit se tím neotrávíte, představ si, že jsou lidi, co třeba spí i v lese ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ale to je výborný song
Hodne!
Na vecircich vzdycky zaboduje.
![]()
Ja jen cetla „borovici, citit jak voni“ a uz se mi spustilo - citim vonu lesa. ![]()
V ložnici má být jen postel. Takže stromeček a dítě dejte jinam.
@Kriss Tina píše:
Me by asi bolela hlava, bude to dost výrazná vůně, ale otrávit se tím neotrávíte, představ si, že jsou lidi, co třeba spí i v lese
No jo, jenže ti maj daleko větší „pokoj“… ![]()
Klidný večer přeji.