Vánoční stromeček v ložnici

MoxAlex
20.12.21 19:49

Vánoční stromeček v ložnici

Klidný večer přeji. :)
Partner pořídil velkou borovici a nemůže stát nikde jinde než v ložnici, kde všichni spíme. Jelikož je to ale malá místnost, je stromek dost cítit jak voní.
Mám strach, jestli to nebude ročnímu dítěti vadit, aby se třeba nepřiotrávilo nebo aby nenastaly problémy s dýcháním, až budeme spát. Asi je to pitomý se toho bát nebo se ptát, ale přesto…
Máte s podobnou situací zkušenosti?
Děkuji a přeji krásné Vánoce ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
20.12.21 19:57

Ano je to pitome

• Citovat
  • Upravit
2577
20.12.21 19:58

Pardon, ja musela, :oops: po precteni me to hned napadlo. :mrgreen:
 https://youtu.be/sv0h75GIVsQ

A k dotazu - nechala bych otevrene dvere, at proudi vzduch, klidne trosku vic vetrala. Myslim, ze by to nemelo vadit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.12.21 20:00

Tvl.. jako otravit se borovicí.. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
20.12.21 20:00
@MoxAlex píše:
Partner pořídil velkou borovici a nemůže stát nikde jinde než v ložnici, kde všichni spíme. Jelikož je to ale malá místnost, je stromek dost cítit jak voní.
Mám strach, jestli to nebude ročnímu dítěti vadit, aby se třeba nepřiotrávilo nebo aby nenastaly problémy s dýcháním, až budeme spát. Asi je to pitomý se toho bát nebo se ptát, ale přesto…
Děkuji a přeji krásné Vánoce ;)

No, jedny Vánoce snad přežijete, ale příště jedině umělý stromek a hlavně - NIKDY neber dítě do lesa, tam je nebezpečí přiotrávení stromy maximální, tak bacha na to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
20.12.21 20:01

:lol: tak když mám málo místa a trvám na živém, tak koupím pidi-stříbrný smrček nebo prcka v kontejneru.. jako spát v ložnici s obr-borovicí s miminem asi nebude úplně ideální… partnera pouč pro příště, že větší vánoční blbost vymyslet nemusel..
no co už… ještě můžete odřezat poslední patro a nechat to jako malou borovičku v obýváku, to bych asi udělala já, páč stromek v ložnici pro mne jaxi zcela postrádá nějaký smysl… a jinak neboj, z výparu z borovice se ještě nikdy nikdo neotrávil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.12.21 20:09
@MoxAlex píše:

Včera tiskárna, dneska borovice :mrgreen:. Nicméně říká se, že rostliny v ložnici nemají co dělat. Vůně stromu by mi na spaní vadila víc než tiskárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
20.12.21 20:17

@MoxAlex Jako že byste se přiotrávili, tak to fakt ne… na druhou stranu, já v ložnici nesnáším jakékoli „vůně“, takže já bych si tam vánoční stromek určitě nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.12.21 20:20
@Capricorn61 píše:
Pardon, ja musela, :oops: po precteni me to hned napadlo. :mrgreen:
https://youtu.be/sv0h75GIVsQA k dotazu - nechala bych otevrene dvere, at proudi vzduch, klidne trosku vic vetrala. Myslim, ze by to nemelo vadit. :think:

Ale to je výborný song

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.12.21 20:36
@MoxAlex píše:

Pryskyřice dítě rozhodně neotráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.21 20:37
@Moringa píše:
@MoxAlex Jako že byste se přiotrávili, tak to fakt ne… na druhou stranu, já v ložnici nesnáším jakékoli „vůně“, takže já bych si tam vánoční stromek určitě nedala :nevim:

Já taky ne. Bolela by mě hlava. Ani doma nezapaluji vonné svíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
20.12.21 20:44

Me by asi bolela hlava, bude to dost výrazná vůně, ale otrávit se tím neotrávíte, představ si, že jsou lidi, co třeba spí i v lese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.12.21 20:47
@Kockazvysocan píše:
Ale to je výborný song

Hodne! :mrgreen: Na vecircich vzdycky zaboduje. :mrgreen: :palec:
Ja jen cetla „borovici, citit jak voni“ a uz se mi spustilo - citim vonu lesa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
20.12.21 20:59

V ložnici má být jen postel. Takže stromeček a dítě dejte jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
20.12.21 21:01
@Kriss Tina píše:
Me by asi bolela hlava, bude to dost výrazná vůně, ale otrávit se tím neotrávíte, představ si, že jsou lidi, co třeba spí i v lese :mrgreen:

No jo, jenže ti maj daleko větší „pokoj“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401