Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj!
Poslední měsíc se vídám s jedním klučinou. Včera jsme se společnými kamarády šli na víno, on mi pak nabídl, ať u něho přespím, protože pro mě neměl kdo přijet.
Spali jsme spolu v jedné posteli, nic na mě však nezkoušel (ano, líbali jsme se, mazlili atd., ale chápeme se). Nejsem na něco takového zvyklá, vždy jsem měla kluky, kteří po mně vyjeli už na prvním rande, což není ideální. Říkám si teď, jestli se jen bojí udělat první krok, nebo prostě a jednoduše nechce? Uznávám, je to hloupá otázka, ale hodně nad vším přemýšlím a zajímaly by mě jakékoliv poznatky, zkušenosti… Předem děkuji.
@Abynda píše:
Ahoj!
Poslední měsíc se vídám s jedním klučinou. Včera jsme se společnými kamarády šli na víno, on mi pak nabídl, ať u něho přespím, protože pro mě neměl kdo přijet.
Spali jsme spolu v jedné posteli, nic na mě však nezkoušel (ano, líbali jsme se, mazlili atd., ale chápeme se). Nejsem na něco takového zvyklá, vždy jsem měla kluky, kteří po mně vyjeli už na prvním rande, což není ideální. Říkám si teď, jestli se jen bojí udělat první krok, nebo prostě a jednoduše nechce? Uznávám, je to hloupá otázka, ale hodně nad vším přemýšlím a zajímaly by mě jakékoliv poznatky, zkušenosti… Předem děkuji.
Kdyby tam byla chemie, tak už je po sexu.
Chemie je pro správný vztah nepostradatelná…
@NikolBrab píše:
Kdyby tam byla chemie, tak už je po sexu.
Chemie je pro správný vztah nepostradatelná…
Myslim, ze je proste gentleman a domniva se, ze je jeste brzo. Bud rada a nehledej v tom slozitosti ![]()
@Zeoli píše:po mesici sex?
Taky myslím, že minimálně do prosince 2027 mají času habaděj
.
@ontarova.stara píše:
Taky myslím, že minimálně do prosince 2027 mají času habaděj.
Nemusis se snazit byt vtipna za kazdou cenu ![]()
@Dendiss píše:
Nemusis se snazit byt vtipna za kazdou cenu
Měsíc mi přijde jako naprosto adekvátní doba u dvou dospělých lidí na první sex. Nevidím na tom nic k divení a ani nic, co by kohokoliv mělo pohoršovat.
Já začínala každý rande sexem, a vybrala jsem si nakonec. A dobře. Co nevoní, nechci…
Jsi Jeptiška nebo co
![]()
Jestli Tě ani po měsíci nikdo nevojel, tak chápu, že to takhle vnímáš ![]()
Chudinko teda ![]()
Je to fajn. Já s manželem taky prvně jen tak spala v posteli, dokonce na mě ani nic nezkusil a to byla sakra příležitost.
Pak jsme si zase psali psali a psali a skočili na to asi po dvou měsících ![]()
Neřešila bych to a zpětně mi to přijde velmi sympatické, že nic nezkoušel.
@Malineka píše:
Je to fajn. Já s manželem taky prvně jen tak spala v posteli, dokonce na mě ani nic nezkusil a to byla sakra příležitost.
Pak jsme si zase psali psali a psali a skočili na to asi po dvou měsících
Neřešila bych to a zpětně mi to přijde velmi sympatické, že nic nezkoušel.
Každý to má jinak. Ok.
Já prostě s nikým jednu noc nevydržela bez sexu, naopak, o to mi šlo.
A u mě i ten výběr dopadl dobře, čím větší sexuální přitažlivost, tím větší budoucnost vztahu. Vyplatilo se…
@NikolBrab píše:
Každý to má jinak. Ok.
Já prostě s nikým jednu noc nevydržela bez sexu, naopak, o to mi šlo.
A u mě i ten výběr dopadl dobře, čím větší sexuální přitažlivost, tím větší budoucnost vztahu. Vyplatilo se…
no ocividne mas sexualni pritazlivost s kazdym
kdyz po prvnim rande, kdy ani snad neznas poradne jmeno, koncis v posteli
… bylo alespon tezke te na to rande pozvat, kdyz pak jsi byla uz jen davajka?…
@markytka3 píše:
no ocividne mas sexualni pritazlivost s kazdymkdyz po prvnim rande, kdy ani snad neznas poradne jmeno, koncis v posteli
… bylo alespon tezke te na to rande pozvat, kdyz pak jsi byla uz jen davajka?…
To neřeš, rozdala jsem si to s kým jsem chtěla a ne s každým, ale vypadl z toho manžel na mnoho let a dítě a jsem spokojená a čekáme další.
Asi to moc řešíš kočko ![]()
Trochu se uvolni a bude Ti líp ![]()
@NikolBrab píše:
Já začínala každý rande sexem, a vybrala jsem si nakonec. A dobře. Co nevoní, nechci…
Jsi Jeptiška nebo co![]()
To myslíš vážně?