Začátek něčeho nového

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
22.11.21 23:20
@NikolBrab píše:
Mám pravdu.
Každý si to může dohledat. Kdokoli.
Ohledně Tvých interpunkcí ve větách… Asi každý si může udělat svůj názor :mrgreen:
Kdo je tady negramot :kytka:

jj, od te doby, co se sem nasral. y stetulky jako ty, to jde do kytek… hele, nebylo ti lepe na tech P-strankach (viz.foto), kam jsi prispivala nebo uz jsi zestarla a uz te tam nechteji :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.21 23:28

@markytka3
Nebudu takový blběnce nic dokazovat, jsi pod mojí úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.11.21 23:28
@NikolBrab píše:
@markytka3
Nebudu takový blběnce nic dokazovat, jsi pod mojí úroveň.

amen, rekla holka z privatu :-)))) ty jsi tak hloupa, ze jsi si ani nick nezmenila :lol: :lol: :lol:… ted uz ti tech 16 zamestnancu. velky dum a prijem i verim, jen to ma k medicine hodne daleko :-) :-) :-) i styl tveho vyjadrovani tomu odpovida :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.21 23:36
@markytka3 píše:
jj, od te doby, co se sem nasral. y stetulky jako ty, to jde do kytek… hele, nebylo ti lepe na tech P-strankach (viz.foto), kam jsi prispivala nebo uz jsi zestarla a uz te tam nechteji :-)))

Mě se fakt nechce věřit, že jsi fakt tak dementní :mrgreen:
Samozřejmě, že jsem nikd neměla zapotřebí se něčeho takového zúčastnit.. :kytka:

Když si dáš do vyhledavače, tam co jsi mě dala s tou stránkou, tak to automaticky vyhodí i s Tvým Nickem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ježíš Ty jsi fakt blbá pardon :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.11.21 23:38
@NikolBrab píše:
Samozřejmě, že jsem nikd neměla zapotřebí se něčeho takového zúčastnit.. :kytka:

Když si dáš do vyhledavače, tam co jsi mě dala s tou stránkou, tak to automaticky vyhodí i s Tvým Nickem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a jeste tu o kuzlatkach :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.21 23:40
@markytka3 píše:
jj, od te doby, co se sem nasral. y stetulky jako ty, to jde do kytek… hele, nebylo ti lepe na tech P-strankach (viz.foto), kam jsi prispivala nebo uz jsi zestarla a uz te tam nechteji :-)))

@markytka3 píše:
amen, rekla holka z privatu :-)))) ty jsi tak hloupa, ze jsi si ani nick nezmenila :lol: :lol: :lol:… ted uz ti tech 16 zamestnancu. velky dum a prijem i verim, jen to ma k medicine hodne daleko :-) :-) :-) i styl tveho vyjadrovani tomu odpovida :lol:

Nechtěj, abych hrabala co jsi mi psala přes SZ…nechtěj… Jsi závistivá slečna…

Chceš mi škodit, škoď, do toho… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.11.21 23:43
@NikolBrab píše:
Nechtěj, abych hrabala co jsi mi psala přes SZ…nechtěj… Jsi závistivá slečna…Chceš mi škodit, škoď, do toho… :pankac:

jen hrabej, hrabej, sama vis, ze jsem ti nikdy zadnou sz neposlala… ty budes pekne prolhana kur. vicka co :-)) nebo spise nemocna… to co tady predvadis uz je hodne pod uroven a ja jsem trubka, ze se toho ucastnim… s :mavam:

Příspěvek upraven 22.11.21 v 23:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.21 23:51
@markytka3 píše:
amen, rekla holka z privatu :-)))) ty jsi tak hloupa, ze jsi si ani nick nezmenila :lol: :lol: :lol:… ted uz ti tech 16 zamestnancu. velky dum a prijem i verim, jen to ma k medicine hodne daleko :-) :-) :-) i styl tveho vyjadrovani tomu odpovida :lol:

TÍMTO TĚ ŽALUJI ZA KŘÍVÉ OBVIVINĚNÍ Z PROSTITUCE.

KOPOÍRUJI ADMIN.
A SEJDEME SE SPOLU U SOUDU.

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.21 23:51
@markytka3 píše:

@admim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.11.21 23:53
@markytka3 píše:
jen hrabej, hrabej, sama vis, ze jsem ti nikdy zadnou sz neposlala… ty budes pekne prolhana kur. vicka co :-)) nebo spise nemocna… to co tady predvadis uz je hodne pod uroven a ja jsem trubka, ze se toho ucastnim… s :mavam:

@ admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.11.21 23:57
@NikolBrab píše:
TÍMTO TĚ ŽALUJI ZA KŘÍVÉ OBVIVINĚNÍ Z PROSTITUCE.

KOPOÍRUJI ADMIN.
A SEJDEME SE SPOLU U SOUDU.

no ted si tomu dala korunu :-) :-) a ja te timto obvinuji, z kriveho narceni, ze pisi do temat o medicine, ze ti pisi hanlive SZ, obvinuji te z urazky na cti, jak nas tady hanlive urazis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:… uz ti nekdo rekl, ze jsi dusevne nemocna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.11.21 00:42

Výborná diskuze. Zloděj křičí chyťte zloděje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já si sem teda toho @admin taky hodím. Ty vaše filtry na nadávky fungují velmi dobře, to nemohu říct.

• Citovat
  • Upravit
106771
23.11.21 00:42
@Zeoli píše:
Ne jeptiska nejsem, ale ani lehka deva jako ty.
A chodis s chlapama spat do postele s ocekavanim, ze nic nebude?
l
@Abynda píše:
Byla bych ráda, kdyby to byl ten důvod :)Chemie je tam podle mě až až, to se snad pozná i bez sexu.

Kdyby tam byla, tak se tezko udrzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.11.21 00:45

Já tu normálně začnu lobovat, ať tohle admini přidají do pravidel. Základní pravidlo internetu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20861
23.11.21 10:22

Dobrý deň,

@NikolBrab @markytka3 upozorňujem Vás obidve na porušenie pravidiel - urážky, nadávky, vulgarizmy…
Diskusia nie je priestor pre riešenie osobných sporov.

Za opakované porušenie pravidiel Vám bude udelený ban.

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401