Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@NikolBrab píše:
Mám pravdu.
Každý si to může dohledat. Kdokoli.
Ohledně Tvých interpunkcí ve větách… Asi každý si může udělat svůj názor
Kdo je tady negramot
jj, od te doby, co se sem nasral. y stetulky jako ty, to jde do kytek… hele, nebylo ti lepe na tech P-strankach (viz.foto), kam jsi prispivala nebo uz jsi zestarla a uz te tam nechteji ![]()
@markytka3
Nebudu takový blběnce nic dokazovat, jsi pod mojí úroveň.
@NikolBrab píše:
@markytka3
Nebudu takový blběnce nic dokazovat, jsi pod mojí úroveň.
amen, rekla holka z privatu
ty jsi tak hloupa, ze jsi si ani nick nezmenila
… ted uz ti tech 16 zamestnancu. velky dum a prijem i verim, jen to ma k medicine hodne daleko
i styl tveho vyjadrovani tomu odpovida ![]()
@markytka3 píše:
jj, od te doby, co se sem nasral. y stetulky jako ty, to jde do kytek… hele, nebylo ti lepe na tech P-strankach (viz.foto), kam jsi prispivala nebo uz jsi zestarla a uz te tam nechteji
Mě se fakt nechce věřit, že jsi fakt tak dementní ![]()
Samozřejmě, že jsem nikd neměla zapotřebí se něčeho takového zúčastnit.. ![]()
Když si dáš do vyhledavače, tam co jsi mě dala s tou stránkou, tak to automaticky vyhodí i s Tvým Nickem
![]()
Ježíš Ty jsi fakt blbá pardon ![]()
@NikolBrab píše:
Mě se fakt nechce věřit, že jsi fakt tak dementní
Samozřejmě, že jsem nikd neměla zapotřebí se něčeho takového zúčastnit..![]()
Když si dáš do vyhledavače, tam co jsi mě dala s tou stránkou, tak to automaticky vyhodí i s Tvým Nickem
Ježíš Ty jsi fakt blbá pardon![]()
![]()
a jeste tu o kuzlatkach ![]()
@markytka3 píše:
jj, od te doby, co se sem nasral. y stetulky jako ty, to jde do kytek… hele, nebylo ti lepe na tech P-strankach (viz.foto), kam jsi prispivala nebo uz jsi zestarla a uz te tam nechteji
Mě se fakt nechce věřit, že jsi fakt tak dementní ![]()
Samozřejmě, že jsem nikd neměla zapotřebí se něčeho takového zúčastnit.. ![]()
![]()
@markytka3 píše:
amen, rekla holka z privatuty jsi tak hloupa, ze jsi si ani nick nezmenila
![]()
![]()
… ted uz ti tech 16 zamestnancu. velky dum a prijem i verim, jen to ma k medicine hodne daleko
![]()
![]()
i styl tveho vyjadrovani tomu odpovida
Nechtěj, abych hrabala co jsi mi psala přes SZ…nechtěj… Jsi závistivá slečna…
Chceš mi škodit, škoď, do toho… ![]()
@NikolBrab píše:
Nechtěj, abych hrabala co jsi mi psala přes SZ…nechtěj… Jsi závistivá slečna…Chceš mi škodit, škoď, do toho…
jen hrabej, hrabej, sama vis, ze jsem ti nikdy zadnou sz neposlala… ty budes pekne prolhana kur. vicka co
nebo spise nemocna… to co tady predvadis uz je hodne pod uroven a ja jsem trubka, ze se toho ucastnim… s
…
Příspěvek upraven 22.11.21 v 23:58
@markytka3 píše:
amen, rekla holka z privatuty jsi tak hloupa, ze jsi si ani nick nezmenila
![]()
![]()
![]()
![]()
i styl tveho vyjadrovani tomu odpovida
TÍMTO TĚ ŽALUJI ZA KŘÍVÉ OBVIVINĚNÍ Z PROSTITUCE.
KOPOÍRUJI ADMIN.
A SEJDEME SE SPOLU U SOUDU.
@markytka3 píše:
@admim
@markytka3 píše:
jen hrabej, hrabej, sama vis, ze jsem ti nikdy zadnou sz neposlala… ty budes pekne prolhana kur. vicka conebo spise nemocna… to co tady predvadis uz je hodne pod uroven a ja jsem trubka, ze se toho ucastnim… s
…
@ admin
@NikolBrab píše:
TÍMTO TĚ ŽALUJI ZA KŘÍVÉ OBVIVINĚNÍ Z PROSTITUCE.KOPOÍRUJI ADMIN.
A SEJDEME SE SPOLU U SOUDU.
no ted si tomu dala korunu
a ja te timto obvinuji, z kriveho narceni, ze pisi do temat o medicine, ze ti pisi hanlive SZ, obvinuji te z urazky na cti, jak nas tady hanlive urazis
… uz ti nekdo rekl, ze jsi dusevne nemocna?
Výborná diskuze. Zloděj křičí chyťte zloděje.
![]()
Já si sem teda toho @admin taky hodím. Ty vaše filtry na nadávky fungují velmi dobře, to nemohu říct.
@Zeoli píše:A chodis s chlapama spat do postele s ocekavanim, ze nic nebude?
Ne jeptiska nejsem, ale ani lehka deva jako ty.
@Abynda píše:
Byla bych ráda, kdyby to byl ten důvodChemie je tam podle mě až až, to se snad pozná i bez sexu.
Kdyby tam byla, tak se tezko udrzite.
Já tu normálně začnu lobovat, ať tohle admini přidají do pravidel. Základní pravidlo internetu. ![]()
Dobrý deň,
@NikolBrab @markytka3 upozorňujem Vás obidve na porušenie pravidiel - urážky, nadávky, vulgarizmy…
Diskusia nie je priestor pre riešenie osobných sporov.
Za opakované porušenie pravidiel Vám bude udelený ban.
Kristína ![]()