Postel do dětského pokojíčku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1137
22.11.21 14:38

Postel do detskeho pokojicku

Zdravim, abych to uvedla, asi budeme postupne ucit synka (1,5 roku) ucit spat ve svem pokojicku (resime nocni odstav pro me zdravotni problemy). Doted spi v postylce prirazene k nasi posteli, nebo se ruzne kouli do nasi. Ted tedy spi s muzem, ja na gauci v obyvaku, coz je trochu naprd.
Jakmile se zkusim vratit do postele, kojim i 20× za noc, kdyz nedam prso, hysterak az sebou klepe… Uz to nedavam, trva to od ledna.

A ted dotaz - jake mate postylky pro deti? Mate male a jak pak uspavate, kdyz ditko jeste neusina samo? Jak se tam vejdete? Nebo mate vetsi, vyuzitelne treba i pro spani s ditetem pri nemoci? Treba 120×200?

Misto mame, a syn se fakt hooodne prevaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
945
22.11.21 14:44

@JezinkaBezinka syn má klasický rozměr. 90/200. Ještě je tam přistýlka. Takže není problém si k němu lehnout. Přišli mi zbytečné kupovat menší a pak se tam s ním krčit kdyby cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
22.11.21 14:44

Když jsme je stěhovali z ložnice šly děti ještě s postýlkou. Tu jsme zrušili asi až za půl roku, když ji začaly přelézat. Nyní mají vyvýšené postele, kam si s nimi můžu v případně potřeby vlést i já. V případně teploty atd stejně většinou skončí u mě v posteli a manžel jde na jednu až dvě noci spát na postel pro návštěvy.
Co mi pomohlo při odstavení bylo, že chodil k dětem striktně manžel, já se nesměla ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.11.21 14:46

@Aspera Ano, to tak delame, dite tyden spalo celou noc bez probuzeni manzelem, jakmile jsem se vratila do loznice, hned se to vratilo s kojenim do starych koleji. Proto uvazuju o spani v pokojicku, kde to ale sam od pocatku urcite nezvladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.11.21 14:47

@topkiss Joo, pristylka zni docela rozumne, zaradim si to do moznosti 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4816
22.11.21 14:53

Od začátku (teda od přechodu z miminkovských postýlek) máme pro obě děti (dvojčata) postele 90/200. Máme velký pokojíček, takže nebylo třeba kupovat ty malé dětské. Cca do 2 let, než se naučili spát celou noc, jsem u nich v pokojíčku měla ještě matraci na zemi, abych si tam mohla v případě potřeby lehnout a nemusela stále přebíhat z ložnice sem a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.11.21 14:56

My ted resime to same. Premyslim, ze poridim takovou tu nizkou domeckovou postel s vysuvnym luzkem. Ted to vyuziju, kdyz budu potrebovat byt v noci u nej a pozdeji tam treba muzou prespat kamaradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
22.11.21 15:14

Syn má obyč miminkovskou a spí v ní sám, teď ve 2 a půl roce kupujeme klasickou velkou, budou mít palandu se starším (normálně 90×200), na víc není moc místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
22.11.21 15:16

@JezinkaBezinka Já jsme tohle řešila až v 2,5 letech( u druhé dcery), koupila jsem z Ikea 160cm a vešla jsem se tm i já a to mám 173cm :mrgreen: ale stejnak tam nespala a chodila k nám, nebo jsem tam spala s ní..první s námi spala do 4 let cca a ta druhá spí stále. Teď u mají palandu a stejnak je u nás.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
22.11.21 15:18

Lepší jsou ty 90/200. Aby se tam mohl vyspat dospělý. U nás to různě točíme v případě nemocí. To pak nemocné dítě sou v manželské posteli s jedním dospělým a ostatní se nějak poskládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.11.21 20:32

Jestli neřešíš místo, šla bych do normální postele s přistýlkou. Ale jestli se hodně mele, možná bych zvážila nějakou nízkou postel a případně k ní nějakou matraci nebo futon, kdyby padal, nebo kde můžeš spát Ty, kdyby něco.

My máme takovou tu mezivelikost - větší než postýlka, menší než normální lůžko. A uspala bych tam v pohodě taky. Ale u nás to nehrozí, dcera je s námi v posteli. Postýlku mi nabídla kamarádka a já ji nakonec přijala, protože my naopak moc místa nemáme a nevím, jestli v budoucnu spíš nezvolím patrovou postel :think: Tak se mi nechtělo do ničeho investovat. Postýlka zatím hrdinně brání, aby veškerý prostor okupovaly hračky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
22.11.21 21:06

Mame tuto z ikea. Je to klasika 90/200 a ma vysouvaci na koleckach pristylku 90/200 kdykoliv je potreba prijdu a spim s dcerou. Ze zacatku jsem to nechala vysunute pro pripad ze by spadla nez si zvykla na velkou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.11.21 09:54

Hemnes Ikea

My máme tuto, budeme kupovat druhou, je to super, hlavně i pro návštevy, v případě nemoci apod, opravdu praktické

https://www.ikea.com/…la-90349326/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.11.21 09:55

A zábrany se dají taky vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...