Vánoční zázrak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
15.12.19 11:30
@Kateřina236 píše:
Po 4 letech snažení mi verte že zklamání už bylo dost. A fuj by se dalo říct na vaše odpovědi. Já čekala že mi někdo poradí třeba s tím jak vypadá cipek, nebo že to měl někdo podobně… ale samozřejmě vám děkuji za odpovědi :potlesk:

Já se taky hezkých pár let snažila, přišla jsem o dítě v druhým trimestru, byla jsem na úspěšném IVF a taky jsem si vyslechla prognózu, že další dítě už mít nebudu. Přesto, když jsem po pár letech pojala dost silný podezření, že jsem v tom, tak jsem prostě vytáhla těhotenský test a nezakládala tady diskuzi, ve které mi nikdo nedokáže a ani nemůže relevantně odpovědět… Moje odpověď nebyla fuj, byla to jediná rozumná odpověď. Když si myslíš, že můžeš být těhotná, tak si prostě udělej test!

• Citovat
  • Upravit
15.12.19 11:49

@g.sandova
Termín byl v pátek. Test udělám zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
15.12.19 11:50
@Kateřina236 píše:
Po 4 letech snažení mi verte že zklamání už bylo dost. A fuj by se dalo říct na vaše odpovědi. Já čekala že mi někdo poradí třeba s tím jak vypadá cipek, nebo že to měl někdo podobně… ale samozřejmě vám děkuji za odpovědi :potlesk:

Nikdy jsem nezkoumala čípek, na gyndě nic neřekli, tak ho asi mám, ale nepotřebují se v sobě vrtat, radši si třeba čtu nebo kreslím apod. Zkus to taky místo provádění sama sobě gynekologických prohlídek, jen z té představy je mi kapánek šoufl.
Těhotenství ti samozřejmě přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.12.19 12:04

Udelej si test a napis jak to dopadlo..

• Citovat
  • Upravit
7712
15.12.19 12:08

Bohuzel techto dlouho snazicich se je hodne, opravdu. V okoli takove mam. O cipku teda nevim, jak presne by mel vypadat. Kazdopadne bych udelala test. Nadsena nebo zklamana budes ted nebo za par dni, jen to odkladas. Tak drzim palce a dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 12:35
@Kateřina236 píše:

Hele nedavno se mi dost zpozdila ms, deti mame dve, dalsi neplanujem, ja mela strach si udělat test, zd by mohl být pozitivní.. Čípek jsem si nejak nezkoumala,, ale co jsem tak vygooglila, tak mi prislo, že je asi stejnej v těhotenství jak před ms :mrgreen:
Ale za me je taky tshle diskuse úplně zbytečná.. Mluvis tady o zklamání, neni to jedno jestli zklamání z negativního testu teď, nebo za par dní z toho, že dorazila ms? Prostě si udelej test jiná rada není, můžeš i nemusíš být těhotná..
I ja si ten test udělala místo toho abCh zakladala diskusi.. Nebo zkus zavolat na Barandov naky vestkyni, nebo kde ten pořad je

• Citovat
  • Upravit
14972
15.12.19 12:41
@Anonymní píše:
Hele nedavno se mi dost zpozdila ms, deti mame dve, dalsi neplanujem, ja mela strach si udělat test, zd by mohl být pozitivní.. Čípek jsem si nejak nezkoumala,, ale co jsem tak vygooglila, tak mi prislo, že je asi stejnej v těhotenství jak před ms :mrgreen:
Ale za me je taky tshle diskuse úplně zbytečná.. Mluvis tady o zklamání, neni to jedno jestli zklamání z negativního testu teď, nebo za par dní z toho, že dorazila ms? Prostě si udelej test jiná rada není, můžeš i nemusíš být těhotná..
I ja si ten test udělala místo toho abCh zakladala diskusi.. Nebo zkus zavolat na Barandov naky vestkyni, nebo kde ten pořad je

http://1gr.cz/…adsdaasd.PNG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
15.12.19 12:46

Já Tě potěším. Přesně takhle jsem otěhotněla s dcerou. Čekala jsem na 1.den menstruace, abych mohla zahájit léčbu k ivf… A nakonec nebylo třeba. Psychika je mocná. Po letech snažení jsem to vlastně vzdala, protože už bylo jasné, tě zkusíme ivf. A zázrak se stal. Držím moc palce.

• Citovat
  • Upravit
Modrásek modrý
15.12.19 12:51

A všem ostatnim: když je nějaká diskuse pro vás hloupá nebo zbytečná, nejjednodušší je na ni nereagovat a neztracet svůj drahocenný čas. Nebo vám snad zabírá místo v telefonu nebo o co jde jiného než si vybít vlastní frustraci na někom jiném?

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.12.19 12:56
@Modrásek modrý píše:
A všem ostatnim: když je nějaká diskuse pro vás hloupá nebo zbytečná, nejjednodušší je na ni nereagovat a neztracet svůj drahocenný čas. Nebo vám snad zabírá místo v telefonu nebo o co jde jiného než si vybít vlastní frustraci na někom jiném?

Ježíš, zase frustrace :roll:. Co je špatnýho na to, když někomu napíšeš, že si musí udělat test, jinak nezjistí vůbec nic?

• Citovat
  • Upravit
69023
15.12.19 13:14

Já nevím, no, všichni, kdo ti tu poradily test, ti daly jedinou rozumnou radu. Meškáš? Meškáš, tak testuj. Vím, co je to snažit se dlouho, na dvě děti 13 let. Dost dlouho jsem se věnovala symptotermání metodě, proto vím, že na určení ovulace je to fajn, ale k určení těhotenství teda dost nespolehlivé, pokud se tomu člověk nevěnuje dlouhodobě a nemá odsledovanej celej cyklus, a i pak se stejně udělá test. Na to druhý dítě už jsem věděla, že je otěhotnění prakticky anatomicky vyloučené, ale stejně když MS nikde, tak jsem ten test počůrala. Vyšel mě asi na dvacku a měla jsem jasno. Jediným spolehlivým ukazatelem počátku těhotenství je přítomnost hCG, v krvi nebo moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.19 13:22

@Modrásek modrý
Děkuji moc, a asi bych se nad všemi odpověďmi ani nepozastavovala. Moc děkuji za odpověď dám vědět zda mrcha přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.12.19 17:20
@Kateřina236 píše:
@Modrásek modrý
Děkuji moc, a asi bych se nad všemi odpověďmi ani nepozastavovala. Moc děkuji za odpověď dám vědět zda mrcha přišla

Hele vetsina ti tu odpovedela slusne a vecne, tak je zbytecny se urazet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí