Vaříte denně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2400
29.5.12 09:18

Minule jsem byla v obchodním centru a sedli si tam na oběd k číňanovi asi 50ti letí manželé. Ten jí dával čouda celý oběd, až mi zkazil chuť. Že to je samá cibulee a vyloženě naštvanej že není doma u svýho talíře se žrádlem, se kterým se ona pachtí, aby on se nažral. Bylo mi jí hrozně líto, dávno pro něj přestala být ženou. Mamka měla takovou kamarádku a ta taky dělala posluhovačku a dokonce odmítal večer řešit její orgasmus i když ho prosila. Jako vůbec, vyklepal se a usnul. Takhle mi ti dva přišli. Já myslím, že žádná z nás tady na tom tak není, ale bacha na to, aby to tam v těch 50ti nesklouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
29.5.12 09:22
@1024 píše:
Když už jdeme tak musíme jen do KFC,protože holka by jídlo od jinud nejedla :cert: . Co já bych dala třeba za blbej smažák s bramborem. No a tam necháme tak ty 2 stovky. Všechno musím kupovat já. 1.on ani neví jak se co jmenuje a za druhý by ho kleplo,chce tedy jen kafe. Někdy mu koupím tu kukuřici k meníčku a to ji pak ohlodá do hola :nevim: a stejně ujídá hranole. Dělá ofuky už jen z nákupu natož když se přidruží jídlo. Ale jak zavolá matinka,že je problém jede na chalupu,utratí 300 za benzín,ale hlavně že je spokojená. A špatná jsem já,že mu to vyčítám,ale to je jiná diskuze

Dala bych mu na starost jídlo. Aby viděl kolik co stojí. Proč musí být ženská na mateřské v tak podřadné roli ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.5.12 09:24

@1024 Vysírací typy :mrgreen: jsi mě pobavila…jinak na štrůdlík dělám domácí listové těsto, je to jednoduché a výborné, ale on každý má svého štrůdlového favorita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
29.5.12 09:25

dada12: Jako kdybych viděla svého otce. Na poslední dovolené, co jsem s nima byla, tak známý chtěli jet do města na večeři. Můj otec tam nechtěl, ale pak teda že pojede. Celou večeři brblal, jak je tam draho, že musíme už jet, prootže si v 10 večer musí čistit zuby, nadával celou jízdu autem. Takže jak to skončilo? Hysterickým pláčem mé mamky, že s ním už nikam nepojede, že dělá před lidmi jen ostudu(i když ty jsou na něj za těch skoro 30let zvyklý) a táta se pak divil, že s ním mamka druhý den nemluví.To jsem si řekla, že já na tohle nemám nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.5.12 09:29

Nemáte to holky jednoduchý :hug: Fakt, některý chlapi :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.5.12 09:37
@CokeLady píše:
Aha, takže tam není problém v jeho šetrnosti, ale v hlavě :roll: Z toho co píšeš mám dojem, že Ti pěkně leze krkem. :cert:

Někdy jo no. To jeho myšlení,já taky nejsem bohém,ale tohle už je moc.O to víc to zamrzí,když matinka může vše. Nejhorší je že aspoň holka,která z toho má rozum je šťastná i za blbou procházku Prahou,ale on Prahu prostě nemusí,on tam přece jezdí denně do práce. A co by dělal na Karlově mostě. Ale zase chodit sama jen s dětmi mi připadá divný,přeci jen výlet jako rodina by měl být aspoň za 14 dní. :think: Tfuj a dost,jdu vymýšlet menu pro dnešní den :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.5.12 09:40
@dada12 píše:
Dala bych mu na starost jídlo. Aby viděl kolik co stojí. Proč musí být ženská na mateřské v tak podřadné roli ?

Když měl ještě sl.auto,tak jsem mu psala nákupy. Ježiš jak ten byl protivnej a furt mi to předhazoval. Ale teď už ho nemá,tak všechno odtahám v kočárku já a na větší nákup chci jen aspoň jednou za týden do centra autem. Což mi vl. vyčítá taky,ptž kdybych se prý konečně naučila s naším autem,nemusím ho obtěžovat o víkendu a zmáknu to přes týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
29.5.12 09:44

Ne nevařím......pro obědy chodím do jídelny a k nám do školy…
to má malej a babička,co ho hlídá,když já jdu do práce.
Chlap je nenáročný,večer dorazí z práce a stačí mu studená večeře.takže vařím o víkendech a když je doma muž,střídáme se.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.5.12 09:50

Ano, vařím prakticky denně. Někdy se zadaří, že zbyde na druhý den, ale málokdy. Teplé večeře moc nevedeme, když už, tak je zajišťuje manžel, a to ještě zužitkovává zbytky jídel, které jsem navařila já.
Jinak si jídlo často cvaknu foťákem a někdy když mi dochází energie a nápady, tak se na ty fotky podívám a upamatuju se na jídla, na která jsem začala zapomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
29.5.12 10:18
@1024 píše:
Když měl ještě sl.auto,tak jsem mu psala nákupy. Ježiš jak ten byl protivnej a furt mi to předhazoval. Ale teď už ho nemá,tak všechno odtahám v kočárku já a na větší nákup chci jen aspoň jednou za týden do centra autem. Což mi vl. vyčítá taky,ptž kdybych se prý konečně naučila s naším autem,nemusím ho obtěžovat o víkendu a zmáknu to přes týden.
:pocitac: :lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
29.5.12 10:53
@1024 píše:
Když měl ještě sl.auto,tak jsem mu psala nákupy. Ježiš jak ten byl protivnej a furt mi to předhazoval. Ale teď už ho nemá,tak všechno odtahám v kočárku já a na větší nákup chci jen aspoň jednou za týden do centra autem. Což mi vl. vyčítá taky,ptž kdybych se prý konečně naučila s naším autem,nemusím ho obtěžovat o víkendu a zmáknu to přes týden.

No nemas to jednoduche :hug: ,mam to podobne,ale jen v tom smyslu,ze kdyz ma byt chvili s detmi(i kdyz jsme s nima oba ) tak s nim neni neni rozumna rec a ma furt nejakre blkbe pripominky :roll: a v tu chjvili se s detmi sbirame a jdem na hriste :kytka: , chlap si odpocine a ja vlastne tez :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.5.12 11:05
@joanee píše:
No nemas to jednoduche :hug: ,mam to podobne,ale jen v tom smyslu,ze kdyz ma byt chvili s detmi(i kdyz jsme s nima oba ) tak s nim neni neni rozumna rec a ma furt nejakre blkbe pripominky :roll: a v tu chjvili se s detmi sbirame a jdem na hriste :kytka: , chlap si odpocine a ja vlastne tez :kytka:

Já abych si odpočinula,tak s dětmi by musel jít on. Prcek mě hodně psych. vyčerpává a tak jsem mu dneska řekla,že si ho bude brát na chalupu sebou,jen ať se matinka postará i o druhé vnouče. Prý 2 nezvládne,tak jsem si vydobyla mít doma starší samoúdržbovou dcerku :lol:
Jinak má taky řeči,že by mateřskou zvládl líp jak já,ale jen co jdu v sobotu na 5 hodin uklízet,tak je tu bordel a anarchie,on totálně vyčerpaný a 3× mi volá,kdy už přijdu. Vidí to u souseda,ze kterého je pořád připosraný. Ona šla do práce a on se stará o kluky. Jenže ona se vrátí po 10 hodinách z práce,on ji je víceméně hodí na krk vč.vaření a úklidu. Jo s takovou bych doma byla taky :lol: a ptala se co bude k jídlu. Doma nehne brvou ani co se týče nedodělávek,ale musí honem na zahradu/spol. s 12 bytama/ zalévat trávu,okopávat stromy :cert:

Navíc jsem zjistila,že když je doma jsem na děti ošklivější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
29.5.12 13:23

@Paoloska No tak s řízkama je to u nás jako u vás. Ať dělám co dělám, snědi je dřív, než je čas na svačinu. Když řeknu ať si vezmou chleba, tak prý na chleba se těžce vydělává, nebo, že je nadejmá :lol: :lol: :lol: Smradíci…ale zase lepší než anorexie. Jinak nejsme příbuzní??? :lol: taky jsme všichni jak lunti :lol: Dnes jsem byla nakoupit. Tisícovka v háji a děti prý…jupí máme sváču…jsou obě doma, mají zánět středního ucha, ale na chuť to vliv nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
29.5.12 14:15

Včera jsem dělala fazole na mexický styl,s tím že misto chleba byly s takovýma tenkýma testovinama.Bylo to krapet ostřejší,ale fat lehce.Nepocitala jsem s tim,ze by to 5,5 lety synek jedl,tudiz jsem chtela delat šulanky,ktere miluje.Tatka se pustil do tech fazoli a pry tati co to mas.Povida ze bomba fazole co ji spiderman a to ze on by ucite nechtel…Mel v sobe za par minut plny talir :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a maminka mela pokoj od sulanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.5.12 14:22
@Paoloska píše:
@1024 Vysírací typy :mrgreen: jsi mě pobavila…jinak na štrůdlík dělám domácí listové těsto, je to jednoduché a výborné, ale on každý má svého štrůdlového favorita ;)

No já bych měla strach, že to zblbnu. Hlavně to zabere dost času, pořád vyvalovat, překládat a chladit… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii