Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Holky vaříte denně doma obědy? Když chodíte do práce?
Ne, pro koho? Nejsme přes den doma. Jinak, nevím, jestli se stydíš, že vaříš nebo nevaříš nebo za to, že chodíš do práce?
Ne když sem byla v práci tak sme měli obědy v tej práci, syn ve školce. A ještě mi kuchařka dávala třeba sklenici polivky a nějaké přebytky domu, že sem nemusela dělat ani večeři ![]()
Varila jsem, kdyz jsem chodila na smeny do prace a jeste nebyly deti. Na materske jsem varila ted jsem sice jeste na 2.materske, ale castecne pracuji z domova, tak uz nemam cas. Chodim pro obedy do skolni jidelny.
Varim pro vsechny (obcas manzel), deti si berou obed do skoly, my do prace. Do restaurace chodime docela vyjimecne a uz musim teda dobre vybirat. Za ty leta na ciste domaci strave se mi obcas udela vselijak z jidla venku.
@lachtanice86 píše:
Jo vařila. Obědy v restauraci mi nechutnaly.
A to je vec druha, cim clovek lip vari, tim min mu chutna jinde ![]()
Jak kdy. Jsou dny, kdy kmitám až do večera, různé zařizování po praci, vodění na kroužky, anebo se mi prostě nechce, že jdu radši s dětmi ven
Obědy mají stejně ve škole/školce a my si můžeme v práci koupit/zajít. Takže se bavím spíš o večeřích
Někdy mám ale chuť uvařit nebo si řekneme, že budeme šetřit a oběd si vezmeme z domova do práce.
Je to tak 50:50. Když ale vařím, tak spíš polévky a různé rychlovky.
Varim denne. Mym klukum nestaci studena veca, nekdy si vari sami, nekdy varim ja.
Behem rodicaku jsem varila a pekla porad.
Ted behem tydne obcas veceri (vetsinou rodine nosim muj pracovni obed, ze mi nechutna, tak se podeli na veceri). Neco rychleho uvarim.
Ale nejvic varim a pecu o vikendu.
Dneska chteji decka na veceri kur. cinu, ryzi, ale to je prave rychle vareni. Muj obed si bere muz zitra do prace na obed.
Spíš teplé večeře. Ale oběd taky někdy, pak si ho beru do práce.
@Anonymní píše:
Komu, když jsi v práci a nejsi doma?
děti se naji ve škole a pokud je tvůj muž trvale doma, tak si může uvařit ![]()
@Anonymní píše:
nerozumim otazce? Ze bych si jako skocila z prace domu, abych uvarila obed?
A teda hlavne v zime. Tehdy maji radeji teplou veceri. Staci ob den uvarit kotel polevky a jsou spokojeni. Kdyz je teplo, tak radeji studenou.
Varim. Deti maji obed ve skolce, ja s manzelem v praci zakousneme max neco studeneho, kdyz odpol dorazim domu, varim teple jidlo a je to nase obedo-vecere, deti to maji k veceri. Snazim se varit na dva dny, nikomu z nas nastesti nevadi dojizdet zbytky ![]()
Teď jsem na mateřský, vařím oběd na dva až tři dny a když jsem chodila do práce, nebylo tomu jinak. Manžel si obědy nosí s sebou.