Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Obědy ne. Vařim teplé večeře aspoň 3× týdně. Víkend nepočítám to vařím samozřejmě oběd.
Ne.. dcery mají obědy ve škole, já vařím obědy o víkendech a cca 2× týdně teplou večeři, takže po-út si manžel ohřívá jídlo z víkendu a pak z těch večeří.. denní / obdenní vaření je spíš pro důchodce nebo mamky na mateřské…(nic proti nim a vařím ráda
)
Obedy ne, manzel si jidlo nema kde ohrat a me varili dobre. ale teple vecere ano, prave kvuli manzelovi, ne vzdy ma teply obed nebo obed vubec.
Vařím denně…když jsem přišla z prace vařila jsem jídlo na druhý den. Nemáme možnost obědu v práci a kupovat si denně jídlo v restauraci nebo hotovky nehodlam…
Muj manzel obcas dostane neco sebou do prace, kdyz se mi toho podarilo uvarit vice, nez jsem zamyslela. Jinak ani ne. Pry maji dobrou a levnou kantynu v praci, tomu nedokazu cenove konkurovat. Ja kdyz varim, tak spis varim velmi kvalitne a takove ty lepsi jidla.
To vareni na nekolik dnu dopredu znam i od jinych lidi z vypraveni. Mam kamaradku, co vari snad na tyden dopredu. To si nedovedu predstavit, ze cely tyden jim dokolecka dokola to stejne. Ja mam problem uz dojist zbytky z obed na veceri. Proste nerada jim 2× za sebou to stejne. Vyjimka jsou snad jenom polevky, tam to jeste jde.
A kdyz jsem doma, varim jak teple obedy, tak vecere. Povetsinou, kdyz zrovna nemam lenivou.
@lucenka píše:
ne, dítě má obědy ve škole a my se najíme v práci.
Přesně tak. Vařím jen o volno.
Ve vsedni dny varim denne. Manzel si bere obedy do prace a kluci si odpoledne radi ohreji co zbude. Ja v praci obedy spis nestiham, takze mam taky rada teplou veceri. O vikendech naopak nevarim vubec, bud jsem v praci nebo vyuziju ze mam volno a jedeme pryc.
@warita píše:
nerozumim otazce? Ze bych si jako skocila z prace domu, abych uvarila obed?
Já jsem doma takže vařit musím. Manžel v práci obědy nemá a děti taky jedí doma. V práci jsem neměla možnost chodit na obědy. No a představa že příjdu z práce a budu muset vařit vlastně už večeře to se mi nějak nelíbí ![]()
Manžel jí v práci a dcera ve školce - akorát já pracuju z domu. Ale nevařím ani tak, upřímně, když je zrovna míň práce, tak si radši pustim playstation než abych vařila
takže to už dva tejdny tak různě šudlám - pizza, mekáč, kfc, co zbylo z víkendu, rychlej salát a tak
zoufale hledám systém kterej mi bude vyhovovat, myslim že jak začne být hnusně a odpoledne začnem bývat doma, tak budem s dcerou vařit, ji to zabaví a já se najim ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem doma takže vařit musím. Manžel v práci obědy nemá a děti taky jedí doma. V práci jsem neměla možnost chodit na obědy. No a představa že příjdu z práce a budu muset vařit vlastně už večeře to se mi nějak nelíbí
Chapu…
Ja varim rada a cas od casu je studena vecere ok, ale chut mam spis na neco tepleho. Taky umim uvarit rychle, do 20min to je bud hotove, anebo to je alespon uz nakrajene a bubla to v hrnci, s minimalni udrzbou.
Mělo to být konkrétnější, jestli to je třeba pro maminy na MD. Ono, když jsem v práci od 9-21 a doma ve 22, tak nevařím obědy
Ale třeba dnes jsem měla v práci rizoto ze včera. O víkendu jsem dělala rozlítané ptáčky a rizoto.
Já jsem ještě doma s dětmi, takže vařím 2× denně, ale když jsme byli s manželem solo, vařila jsem obědy, večeře spíš studené, jak jsem byla v práci, když ranní tak ani, když jsme přitáhla v 9h večer, tak buď manžel, nebo se to řešilo čínou atd..
Manžel v práci bohužel nemá možnost obědů, atkže počítám, že budu i vařit až půjdu do prace ![]()
Vaříme denně teplá jídla, někdo to má oběd někdo večeři. Střídáme se ve vaření. Vařila jsem denně na RD i když chodím do práce. Teď nejčastěji vařím tak, že to naházím do pomalého hrnce, ten to přes noc uloudá a ráno/dopoledne tahám teplý jídlo.
Az na vyjimecne pripady, kdy fakt nestiham, mame denne domaci jidlo. Sice mame oba moznost si zajet na menicko, muj muz tak byl i zvykly nez zacal zit se mnou, ale mne ty menicka moc nejedou. Takze varim obden kdyz prijdu z prace. Sice je to nekdy fakt hekticky nebo se mi nechce, ale porad je to pro me dulezitejsi nez se vyvalit na gauc k telce, ac nekdy dovarim treba v 9 vecer ![]()
@lamicina píše:
Vaříme denně teplá jídla, někdo to má oběd někdo večeři. Střídáme se ve vaření. Vařila jsem denně na RD i když chodím do práce. Teď nejčastěji vařím tak, že to naházím do pomalého hrnce, ten to přes noc uloudá a ráno/dopoledne tahám teplý jídlo.
hele, tohle neni spatny napad. Nahazet to do hrnce vecer a rano jako kdyz najdes. Ja jsem zatim na materske, takze casu dost, ale mozna byt to nebylo spatne az budu zase chodit do prace, anebo treba az se nam narodi dalsi mimco. Ja totiz ze zacatku pres den absolutne nestihala a manzel byl pak smutny, kdyz se vecer vratil hladovy z prace a doma nic. ![]()