Varování - autíčka na kulaté baterie

2183
1.2.11 11:00

varování-autíčka na kulaté baterie

Ahoj holky,mám 15 měsíčního chlapečka a k Vánocům dostal od někoho autíčko co blikalo a troubilo a bylo na ty malé kulaté baterie.No a včera jsem vařila a malej za mnou přišel a v ruce tu baterku.Jaké bylo štěstí,že se mi s tim přišel pochlubit co našel a že to hned nestrčil do pusy,což je jeho dobrým zvykem.Takže bych chtěla ostatní maminky na varovat.Stačí fakt malinko a neštěstí je na světě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
1.2.11 11:06

Je dobře, že to nesnědl. My máme většinu hraček na baterky s deklíkem na šroubek, takže sám se do baterkového prostoru nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.2.11 11:14

Tohle bylo taky,ale asi s tou hračkou mrskl a nějak se to povolilo,každopádně autíčko putovalo do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
1.2.11 11:16

Dost hracek je na male kulate baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.2.11 11:19

Tak to byla klika jako hrom.Zrovna nedávno v telce ukazovali,co taková baterie dokáže udělat za paseku,když ji mrně spolkne.Poleptaný jícen…na takový hračky by měl být zakáz prodeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.2.11 11:31
Jaruše píše:
Tak to byla klika jako hrom.Zrovna nedávno v telce ukazovali,co taková baterie dokáže udělat za paseku,když ji mrně spolkne.Poleptaný jícen…na takový hračky by měl být zakáz prodeje…

Zakladatelko, ještě že to tak dopadlo. :palec: Můj malej na sebe většinou také všechno práskne (přijde se pochlubit i s lumpárnou, o které ví, že se nedělá). :lol: Sem zvědavá, kdy ho to přejde…

Btw, včera jsem se s malým zlobila, že baterky nejsou na hraní (veliké tlusté válečky - manžel je nechal na parapetu okna). On je do pusy nestrkal, ale vozil v náklaďáku. Já mu je přesto sebrala a bez křiku se to neobešlo.

Až když malej spal, tak se mě manžel ptal, proč si myslím, že baterky nejsou vhodná hračka (před malým to neřešil, snažíme se být ve výchově jednotní :hug: ). Trochu mě tím zaskočil, že by mu to jako i přišlo v pořádku. 8-o V první chvíli jsem nevěděla, co na to odpovědět, prostě to tak cítím. Pak jsem teda vypotila, že jestli mu přijde vhodné, aby si hrál s něčím, co se ani nedává do normálního odpadu a musí se odezvdávat do sběrných míst, jaký je v tom sajrajt… Udělal jen hmm a dál jsme to neřešili. Tak si říkám, nejsem divná? Nebo manžel? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.2.11 11:37
Wiolla píše:
Jaruše píše:

Zakladatelko, ještě že to tak dopadlo. :palec: Můj malej na sebe většinou také všechno práskne (přijde se pochlubit i s lumpárnou, o které ví, že se nedělá). :lol: Sem zvědavá, kdy ho to přejde…

Btw, včera jsem se s malým zlobila, že baterky nejsou na hraní (veliké tlusté válečky - manžel je nechal na parapetu okna). On je do pusy nestrkal, ale vozil v náklaďáku. Já mu je přesto sebrala a bez křiku se to neobešlo.

Až když malej spal, tak se mě manžel ptal, proč si myslím, že baterky nejsou vhodná hračka (před malým to neřešil, snažíme se být ve výchově jednotní :hug: ). Trochu mě tím zaskočil, že by mu to jako i přišlo v pořádku. 8-o V první chvíli jsem nevěděla, co na to odpovědět, prostě to tak cítím. Pak jsem teda vypotila, že jestli mu přijde vhodné, aby si hrál s něčím, co se ani nedává do normálního odpadu a musí se odezvdávat do sběrných míst, jaký je v tom sajrajt… Udělal jen hmm a dál jsme to neřešili. Tak si říkám, nejsem divná? Nebo manžel? :jazyk:

Určitě divná nejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.2.11 13:52

Já jsem teda z těch, co tohle nehrotí. Jó, když jako kojenec žužlal kabel od televize, to mě trochu vyděsilo, ale že se třeba dostane k baterkám, to mě fakt neděsí. To mě spíš víc děsí to, že venku uklouzně na ledě a vyrazí si zuby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí