Pasivní chlap - váš názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.11 10:07

kacerval - ono je někdy těžší nic nedělat… sedět a čumět, to vim podle sebe z práce, ale tim ho vůbec neomlouvam, vybral si tu práci sám :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.11 10:08

já mám chlapa, kterej pracuje denně od půl osmé do cca osmi devíti a pokračuje prací z domova přibližně do půl jedný do noci, občas dělá i o víkendu a když náhodou nedělá, tak dělá doma na baráku, unavenej je, ale vždycky si na nějakou procházku najde čas..
chápu, že tvůj manžel má náročnou práci po stránce toho spacího deficitu, ale jinak si myslim, že se moc nenadře, takže bych ho asi hnala..

• Citovat
  • Upravit
10568
24.1.11 10:09

No pritel ma syna,elektrikare sice to je 20 kluk ale ten to bere v poho,treba za smenu 12h jde jednou neco opravovat a je docela v poho,no cert vi,kazdej je nakej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
24.1.11 10:11

Nemusím psát anonymně… Manžel jezdí každý den trasu Praha-Plzeň do práce, a to busem. Vstává v 5 a přijíždí ve 20,30. Máme do toho 2 měsíčního chlapečka. Kdyby jen vzdáleně vypustil z pusy to, co píše zakladatelka, nebo měl takový přístup, tak ho pošlu do háje. K čemu by pak takovej chlap byl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.1.11 10:14

:nevim: stav vyhoření? možná má taky depku, u nás tzo bylo jednu dobu to samý,taky mu prý nebylo zrovna nejlíp. Nakonec jsem ho nahnala k psychoušovi a vše o 180% lepší, ale trvalo to tak půl roku než se dal do kupy je to hlavně v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky,ale vy to nechápete.I kdyby se tam dloubal v pr.. tak prostě celou noc čumí do zdi a nespí.Ti vaši chlapi dělají od rána do večera ale v noci spí.

A je je známo tak nejvíc plnohodnotný spánek je v noci,člověk si při něm nejvíc odpočne :wink:

• Citovat
  • Upravit
249

je nespokojen sám se sebou a necítí se využitý..a vlastně už si na to zvykl. Na vrátnici mozek nepoužívá - nemusí, tak ho vypnul úplně. Proto ti přijde, že hloupne. Nejhorší co může být, je mít doma mladého důchodce…bud změní práci a nebo to lepší nebude. A taky velice rychle zestárne… :mavam: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
24.1.11 10:30

Pokud jde o ten potrat, tak ono se to v počátečním stádiu dost stává. Čstěji než jsem si myslela, málokdo o tom chce mluvit. Ale pokud máš strach, tak si promluv s lékařem, jestli by ti pro tvůj klid nemohl udělat nějaké vyšetření, abys třeba věděla, že to byla fakt jen náhoda.
Pokud jde o přítele, tak já bych neřekla, že je líný. Nechápu, jak můžou povolit tyhle směny. On se tam třeba nepředře, ale úplně si zhuntuje organismus. Vm, jaký je problém, když lidi střídají denní a noční. Mají zdravotní problémy, jsou neustále unavení. Když pak náhodou začnou mít trošku normální pracovní dobu, tak najednou jsou mnohem zdravější. A 24-hodinová pracovní doma, to je prostě pro organismus katastrofa. Často to může vést právě k tomu, že člověk pak nemůže spát, je pernamentně unavený. Ono je kolikrát horší, když ta práce pomalu ubíhá a polovinu jí člověk pročumí do zdi.
Takže bych doporučovala změnu práce. Šlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 10:30
Lowel píše: :nevim: stav vyhoření? možná má taky depku, u nás tzo bylo jednu dobu to samý,taky mu prý nebylo zrovna nejlíp. Nakonec jsem ho nahnala k psychoušovi a vše o 180% lepší, ale trvalo to tak půl roku než se dal do kupy je to hlavně v hlavě

možná bych to tak nazvala, já doufám ,že je to nějaká zimní deprese, protože do tý doby než začalo přituhovat byl normální, teď mi přijde, že prožívá něco velkýho :-( :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.11 10:33
Anonymní píše:
Holky,ale vy to nechápete.I kdyby se tam dloubal v pr.. tak prostě celou noc čumí do zdi a nespí.Ti vaši chlapi dělají od rána do večera ale v noci spí.A je je známo tak nejvíc plnohodnotný spánek je v noci,člověk si při něm nejvíc odpočne :wink:

díky, lépe bych to nenapsala, je vidět, že víš o čem mluvíš, já bych také radila tak jak některé, když bych v tom nežila. jedno je jasné, kvůli pár měsícům, co „blbne“ bych ho neopustila, na druhou stranu, když si nenajde normální práci, asi ho zabiju :zed: tím že chodí do školy, se snažím držet zpátky…

• Citovat
  • Upravit
3802
24.1.11 10:34

Pises, ze chodi na tri 24hodinove smeny tydne, tak treba me by tohle asi dohnalo do nemocnice. Pokud je v praci treba v po, str a v pa, tak verim, ze s nim cely tyden nic neni. Kazdy to mame nastavene jinak, nekdo vydrzi vic, nekdo min. Nekomu staci 3-4 hodky spanku a nekdo si neodpocine ani pri 10.
Pak jsi jeste psala, ze byl aktivni sportovec a mel uraz, coz mu na psychice urcite nepridalo. Je to asi tak nejak jak pise Radeklucka, ze neni spokojeny sam se sebou a citi se nevyuzity a zacal se tomu poddavat.
Urcite by mu prospela zmena prace a nejake nove konicky, neco, co by ho zase vzpruzilo.
Tak drzim palce, at to prekonate. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.1.11 10:34

zkus ho přimět aby šel k psychologovi, může to být banalita, ale taky ne, deprese je ohavná nemoc a ráda se vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 10:36

Sany, ano, teoreticky by to šlo, kdyby náhodou někdy „vyhořel“ může se kdykoliv vrátit do takové práce jakou má teď, ale nevím no, jak moc, by tu práci změnit chtěl, v létě dělá dva celé dny v týdnu a 4 dny po sobě má volno většinou ,takže to je uplně jinej člověk, sportuje, nic ho nezatěžuje a je ok, ale takovouhle zimu jsme ještě neměli :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.11 10:39
cernus píše:
Pises, ze chodi na tri 24hodinove smeny tydne, tak treba me by tohle asi dohnalo do nemocnice. Pokud je v praci treba v po, str a v pa, tak verim, ze s nim cely tyden nic neni. Kazdy to mame nastavene jinak, nekdo vydrzi vic, nekdo min. Nekomu staci 3-4 hodky spanku a nekdo si neodpocine ani pri 10.
Pak jsi jeste psala, ze byl aktivni sportovec a mel uraz, coz mu na psychice urcite nepridalo. Je to asi tak nejak jak pise Radeklucka, ze neni spokojeny sam se sebou a citi se nevyuzity a zacal se tomu poddavat.
Urcite by mu prospela zmena prace a nejake nove konicky, neco, co by ho zase vzpruzilo.
Tak drzim palce, at to prekonate. :wink:
:hug: děkuji za pochopení a já za sebe můžu říct, že když jsem spávala pár hodin, druhý den jsem byla fit, teď spíme s děckem i 10hodin a já jsem jako praštěná :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.11 10:41
Lowel píše:
zkus ho přimět aby šel k psychologovi, může to být banalita, ale taky ne, deprese je ohavná nemoc a ráda se vrací

díky za radu, ale myslim, že tohle by on nepodstoupil - řekne mi, že žádnej problém nemá, je to asi těžký chlapa přimět jít k psychologovi. možná že bych já měla jít do práce, aby on nemusel tolik tam bejt :nevim: a za čas to mimi mít..ale myslím, že bych pak byla líná, že teď to mám zažité :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová