Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, myslíte si ,že jde „odnaučit,zmírnit“ žárlivost? kamarádka má nového přítele a ten žárlí - podle mě až moc, podle ní, je to dobrý. udám příklad: kamarádka jde za kamarádem-odnést mu dvd,co měla půjčené a v tom jí přijde sms, aby si to pořádně užila, až si to budou rozdávat (od jejího přítele) potom jde na dámskou jízdu a on jí píše, jestli ten striptér (žádnej nebyl) je dobrej a má ho velkýho.. a když má společná fota s kamarády na fb - musí je smazat… je to přiměřené?
vím, je to její věc, ale mě se zdá ,že se žene do záhuby - jsou spolu 2 měsíce!! vždycky se jí omluví a okecá, slíbí…
ale je tu někdo, komu se podařilo napravit žárlivce? nebo je to jen můj pocit, že přehnaně žárlí. ![]()
jestli jim je tak 15 - 17 tak bych řekla,že je to docela běžné…
pokud víc, tak je mi líto,ale už mi to normální a úměrné nepřijde…
Tak tohle mi silně připomíná mého manžela… ale už se sklidnil.. po 8,5 letech jsem mu to dala dost sežrat, že se takhle prostě chovat nebude.. žárlí i ted, ale dříve to byly sebevražené pokusy atd… trapák až na entou … tohle dělal ve 24 letech a uklidnil se až v 30 takže budto bič a pryč nebo fakt trpělivost
Ahoj,tak muzu za sebe rict,ze mam zkusenost ze zarlivcem zit,co vsechno mi delal radci rozepisovat nebudu,stejne ste to mozna cetli,jinac ja se s nim rozesla a ted jsem mu dala posledni sanci a musim zaklepat ze to je v úpohode,ale osobne si myslim co jsem slysela,ze se moc napravit nedaji,meli by se jit lecit a hlavne si to v sobe priznat ze maj naky problem aby s tim zacali neco delat
odpovím najednou jí je 29 a jemu 28 takže žádní mladíci to nejsou, ona má za ebou vztah s chodobným pomatencem žárlivcem, pak měla jednoho, kterýmu bylo jedno uplně všechno-i jí dovolil mít dalšího!! tak se s ním rozešla a našla si tohle pako.
tak jste dvě co jste dali šanci vztahu a jde to, takže to as chce, aby si vzala ten bič, protože pryč od něj nepůjde určitě - to by jí musel denně mlátit
Jinak reknu ti to takle,priteli jsem dala nejake podminky a pokud jednu porusi,balim mu kufr,tak uvidime jak to pujde dal,chudak kamoska,mela by s tim fakt neco delat
Tohle mi přijde ponižující a hodně nepřiměřený…chápu, že je člověk nesvůj, když jde ten druhý někam pryč…ale tohle??? to už je silný kafe a mám obavu, aby se to nezhoršovalo…tohle jí dělá už teď, když jsou spolu 2 měsíce…co bude potom, až spolu budou třeba bydlet, bude zvyklý na její přítomnost a ona si dovolí odejít bez něj na akci?? Nevím…já osobně bych z takovýho vztahu hodně rychle vycouvala.. ![]()
Kdyby mi chlap něco takového napsal tak mu už neodepíšu, nikdy.. A nebo naopak jo, že si to rozdáme a bude to určitě hezký a ještě k tomu přizvem souseda s manželkou a Novákovic Alíka.
copak je to normální? Myslím, že se to moc řešit nedá, on by si musel přiznat pravdu a to asi málokdo udělá. Pokud v tom neuvidí problém on.
Příspěvek upraven 21.01.11 v 11:45
říkám jí totéž ,ale jsem ta špatná, nic jí nepřeju prej
je šťastná, zamilovaná a tohle se prej vícekrát dít nebude - podle jeho slov, takže asi budou jen spolu, aby nemohlo dojít k tomu, že bude žárlit ![]()
squirrela píše:
Ať rychle utíká od takovýho psychopata!!!!!!
To teda vůbec není v pořádku a to jsou spolu tak krátce,co budou dělat až spolu budou pár let,aby pak nezačal být i agresivní ze žárlivosti,znám takové případy honem rychle od něj pryč ![]()
Tohle mi teda taky nepřijde jako žárlení
to jsou sprosté urážky a on je blázen, co to nemá v hlavě v pořádku. Po dvou měsících tohle, jakou to má budoucnost?
Já myslim že to přeháníte
.Jak mužete vědět že to není jen počáteční neduvěra mezi partnery?To že někdo šílí na začátku vztahu neznamená že to bude magor co jí bude doma zavírat ![]()
Měli jsme s chlapem na začátku uplně stejné
,teda s tím že ten větší magor sem byla já,ale ta zpráva tak si to tam s ní užij
je jak kdybych psala já.
jsme spolu už skoro 10 let a myslim že náš vztah by nám mohl leckdo závidět.
Chlap muže kamkoliv a já taky(i když je pravda že bez té druhé polovičky nás to nebaví) a žádné scény si neděláme.
Kdybych poslechla rady tady té diskuze,tak si myslím že bych ztratila nejlepšího chlapa co na světě běhá
![]()
Duvěra ve vztahu se musí buduovat,nic nepřijde samo od sebe a někdo reaguje žárlivě,ale nemusí to znamenat že je to hned magor ![]()