Přítel - žárlivec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14546
21.1.11 11:25

přítel- žárlivec

ahoj, myslíte si ,že jde „odnaučit,zmírnit“ žárlivost? kamarádka má nového přítele a ten žárlí - podle mě až moc, podle ní, je to dobrý. udám příklad: kamarádka jde za kamarádem-odnést mu dvd,co měla půjčené a v tom jí přijde sms, aby si to pořádně užila, až si to budou rozdávat (od jejího přítele) potom jde na dámskou jízdu a on jí píše, jestli ten striptér (žádnej nebyl) je dobrej a má ho velkýho.. a když má společná fota s kamarády na fb - musí je smazat… je to přiměřené?
vím, je to její věc, ale mě se zdá ,že se žene do záhuby - jsou spolu 2 měsíce!! vždycky se jí omluví a okecá, slíbí…
ale je tu někdo, komu se podařilo napravit žárlivce? nebo je to jen můj pocit, že přehnaně žárlí. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
21.1.11 11:26

kolik ma ten kluk roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
21.1.11 11:27

jestli jim je tak 15 - 17 tak bych řekla,že je to docela běžné…
pokud víc, tak je mi líto,ale už mi to normální a úměrné nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.1.11 11:29

Tak tohle mi silně připomíná mého manžela… ale už se sklidnil.. po 8,5 letech jsem mu to dala dost sežrat, že se takhle prostě chovat nebude.. žárlí i ted, ale dříve to byly sebevražené pokusy atd… trapák až na entou … tohle dělal ve 24 letech a uklidnil se až v 30 takže budto bič a pryč nebo fakt trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.1.11 11:29

Ahoj,tak muzu za sebe rict,ze mam zkusenost ze zarlivcem zit,co vsechno mi delal radci rozepisovat nebudu,stejne ste to mozna cetli,jinac ja se s nim rozesla a ted jsem mu dala posledni sanci a musim zaklepat ze to je v úpohode,ale osobne si myslim co jsem slysela,ze se moc napravit nedaji,meli by se jit lecit a hlavne si to v sobe priznat ze maj naky problem aby s tim zacali neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 11:35

odpovím najednou jí je 29 a jemu 28 takže žádní mladíci to nejsou, ona má za ebou vztah s chodobným pomatencem žárlivcem, pak měla jednoho, kterýmu bylo jedno uplně všechno-i jí dovolil mít dalšího!! tak se s ním rozešla a našla si tohle pako.
tak jste dvě co jste dali šanci vztahu a jde to, takže to as chce, aby si vzala ten bič, protože pryč od něj nepůjde určitě - to by jí musel denně mlátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.1.11 11:38

Jinak reknu ti to takle,priteli jsem dala nejake podminky a pokud jednu porusi,balim mu kufr,tak uvidime jak to pujde dal,chudak kamoska,mela by s tim fakt neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.1.11 11:41

Tohle mi přijde ponižující a hodně nepřiměřený…chápu, že je člověk nesvůj, když jde ten druhý někam pryč…ale tohle??? to už je silný kafe a mám obavu, aby se to nezhoršovalo…tohle jí dělá už teď, když jsou spolu 2 měsíce…co bude potom, až spolu budou třeba bydlet, bude zvyklý na její přítomnost a ona si dovolí odejít bez něj na akci?? Nevím…já osobně bych z takovýho vztahu hodně rychle vycouvala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
21.1.11 11:44

Kdyby mi chlap něco takového napsal tak mu už neodepíšu, nikdy.. A nebo naopak jo, že si to rozdáme a bude to určitě hezký a ještě k tomu přizvem souseda s manželkou a Novákovic Alíka.
copak je to normální? Myslím, že se to moc řešit nedá, on by si musel přiznat pravdu a to asi málokdo udělá. Pokud v tom neuvidí problém on.

Příspěvek upraven 21.01.11 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 11:45

říkám jí totéž ,ale jsem ta špatná, nic jí nepřeju prej :zed: je šťastná, zamilovaná a tohle se prej vícekrát dít nebude - podle jeho slov, takže asi budou jen spolu, aby nemohlo dojít k tomu, že bude žárlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
21.1.11 11:48

Ať rychle utíká od takovýho psychopata!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 11:53
squirrela píše:
Ať rychle utíká od takovýho psychopata!!!!!!
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.1.11 11:57

To teda vůbec není v pořádku a to jsou spolu tak krátce,co budou dělat až spolu budou pár let,aby pak nezačal být i agresivní ze žárlivosti,znám takové případy honem rychle od něj pryč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.1.11 11:57

Tohle mi teda taky nepřijde jako žárlení 8-o to jsou sprosté urážky a on je blázen, co to nemá v hlavě v pořádku. Po dvou měsících tohle, jakou to má budoucnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 11:58

8-o Já myslim že to přeháníte :lol: .Jak mužete vědět že to není jen počáteční neduvěra mezi partnery?To že někdo šílí na začátku vztahu neznamená že to bude magor co jí bude doma zavírat :nevim:
Měli jsme s chlapem na začátku uplně stejné :lol: ,teda s tím že ten větší magor sem byla já,ale ta zpráva tak si to tam s ní užij :lol: je jak kdybych psala já.
jsme spolu už skoro 10 let a myslim že náš vztah by nám mohl leckdo závidět.
Chlap muže kamkoliv a já taky(i když je pravda že bez té druhé polovičky nás to nebaví) a žádné scény si neděláme.
Kdybych poslechla rady tady té diskuze,tak si myslím že bych ztratila nejlepšího chlapa co na světě běhá :mavam: :mavam: :mavam:
Duvěra ve vztahu se musí buduovat,nic nepřijde samo od sebe a někdo reaguje žárlivě,ale nemusí to znamenat že je to hned magor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová