Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monny, ať vám to vydrží co nejdýl
někdy chlap potřebuje v hlavě rozsvítit, tak když to pomohlo, je to dobrý
Monny89 píše:Kamča.dalmatinka píše:Ano souvisi, delala jsem v minulosti onu profesi, jelikoz mne rodice vyhodily z baraku, ale to uz je zapomenute, nevracim se k tomu, jsem ted stastna a cekam dite…Monny89 píše:moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí?
Tim chces rict, ze jsem slaboch, kdyz se branim pred nekym kdo je zrovna v amoku a zachvatu zurivosti??
Si myslis ze slovy ho uklidnim, to teda, musela jsem takhle zakrocit, a jen diky tomu se probral, omluvil se a od te doby jsme stastni jak nejvice muzeme byt a za mesic mame svatbu...
A on mi to nebude omilat do obliceje.. Jak rikam od te doby je jako beranek, stara se o me, opecovava mne, a je rad, ze jsem mu pomohla…
Musí být pro chlapa těžké se s tím smířit.Já si to nedokážu představit že by muj chlap byl prostitut a věděla sem že spal s tou a tou atd.. ale pokud do toho vztahu šel a věděl to o tobě tak by ti to o hlavu omlacovat neměl i když já bych to nezkousla
a to nejsem žádnej puritán,ba naopak ![]()
Chlap potřebuje občas umírnit.Já mu naložim slovně
.Se svou postavou a jeho by nějakou facku asi ani nespozoroval
![]()
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí?
Tim chces rict, ze jsem slaboch, kdyz se branim pred nekym kdo je zrovna v amoku a zachvatu zurivosti??
Si myslis ze slovy ho uklidnim, to teda, musela jsem takhle zakrocit, a jen diky tomu se probral, omluvil se a od te doby jsme stastni jak nejvice muzeme byt a za mesic mame svatbu...
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:Kamča.dalmatinka píše:Ano souvisi, delala jsem v minulosti onu profesi, jelikoz mne rodice vyhodily z baraku, ale to uz je zapomenute, nevracim se k tomu, jsem ted stastna a cekam dite…Monny89 píše:moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí?
A on mi to nebude omilat do obliceje.. Jak rikam od te doby je jako beranek, stara se o me, opecovava mne, a je rad, ze jsem mu pomohla…Musí být pro chlapa těžké se s tím smířit.Já si to nedokážu představit že by muj chlap byl prostitut a věděla sem že spal s tou a tou atd.. ale pokud do toho vztahu šel a věděl to o tobě tak by ti to o hlavu omlacovat neměl i když já bych to nezkousla
Chlap potřebuje občas umírnit.Já mu naložim slovněa to nejsem žádnej puritán,ba naopak
![]()
Ja jsem mu to rekla hned co jsem si vsimla, ze se do me zamiloval.. co jsem delala, ze jsem brala drogy, ale ze uz jsem cista a zacala jsem novej zivot..
Aby vedel co ceho jde, naucila jsem se byt uprimna, on to pochopil, smiril se s tim, ale pak mi to v hadce predhodil, a promin, to se nedela.. tak jsem to hold nevydrzela..
No a ted jsme odstehovany z Prahy do HK a jsme stastny
![]()
jadviga píše:
Monny, vyrazila jsi mi dech… tou profesí, taktakhle čumim
Diky..
A neres to, uz je to pryc..
![]()
kamikaa píše:![]()
souhlas.Normálně ti Kami musím něco říct
![]()
né jen,že s tebou souhlasím,máš prostě stejné názory jako já
![]()
ale navíc Jsi Kamila já taky a poz
or
![]()
máme syna obě 15.8 a i můj je Matyáš,jsi barmanka,já
taky.no není to do této diskuze,ale je to mazec co?
![]()
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí?
Monny89 píše:Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:Kamča.dalmatinka píše:Ano souvisi, delala jsem v minulosti onu profesi, jelikoz mne rodice vyhodily z baraku, ale to uz je zapomenute, nevracim se k tomu, jsem ted stastna a cekam dite…Monny89 píše:moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí?
A on mi to nebude omilat do obliceje.. Jak rikam od te doby je jako beranek, stara se o me, opecovava mne, a je rad, ze jsem mu pomohla…Musí být pro chlapa těžké se s tím smířit.Já si to nedokážu představit že by muj chlap byl prostitut a věděla sem že spal s tou a tou atd.. ale pokud do toho vztahu šel a věděl to o tobě tak by ti to o hlavu omlacovat neměl i když já bych to nezkousla
Chlap potřebuje občas umírnit.Já mu naložim slovněa to nejsem žádnej puritán,ba naopak
![]()
Ja jsem mu to rekla hned co jsem si vsimla, ze se do me zamiloval.. co jsem delala, ze jsem brala drogy, ale ze uz jsem cista a zacala jsem novej zivot..
Aby vedel co ceho jde, naucila jsem se byt uprimna, on to pochopil, smiril se s tim, ale pak mi to v hadce predhodil, a promin, to se nedela.. tak jsem to hold nevydrzela..![]()
My jdem za dva měsíce do nového domu a chlap mě nosí na rukou a ani do práce nemusim
takže ve vztahu sem taky štastná.
Nejsou duležitý začátky,ale to jak vztah nakonec dopadne.My jsme si taky řekli dost věcí který oba litujeme,ale myslím že bez sebe by jsme už asi ani bejt nemohli
![]()
Kamča.dalmatinka píše:![]()
kamikaa píše:![]()
souhlas.Normálně ti Kami musím něco říct
![]()
né jen,že s tebou souhlasím,máš prostě stejné názory jako já
![]()
ale navíc Jsi Kamila já taky a poz
or
![]()
máme syna obě 15.8 a i můj je Matyáš,jsi barmanka,já
taky.no není to do této diskuze,ale je to mazec co?
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je fakt hustý
.Ještě napiš že tvuj chlap je zdeněk a já padnu
![]()
![]()
Monny, neřeším, jenom koukám a hlavně, že se zlo obrátilo v dobro, jako v pohádce
![]()
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:My jdem za dva měsíce do nového domu a chlap mě nosí na rukou a ani do práce nemusimKamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:Kamča.dalmatinka píše:Ano souvisi, delala jsem v minulosti onu profesi, jelikoz mne rodice vyhodily z baraku, ale to uz je zapomenute, nevracim se k tomu, jsem ted stastna a cekam dite…Monny89 píše:moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí?
![]()
Aby vedel co ceho jde, naucila jsem se byt uprimna, on to pochopil, smiril se s tim, ale pak mi to v hadce predhodil, a promin, to se nedela.. tak jsem to hold nevydrzela..![]()
![]()
takže ve vztahu sem taky štastná.
Nejsou duležitý začátky,ale to jak vztah nakonec dopadne.My jsme si taky řekli dost věcí který oba litujeme,ale myslím že bez sebe by jsme už asi ani bejt nemohli![]()
![]()
Tak to ti preji, a gratuluji ![]()
My jsme taky stastni a vime, ze k sobe patrime, jen jsme si museli oba necim projit.. a ted to stoji za to ![]()
No nic, ja letim , tak at vam to vydrzi, papa ![]()
jadviga píše:
Monny, neřeším, jenom koukám a hlavně, že se zlo obrátilo v dobro, jako v pohádce![]()
Jojo, presne tak ![]()
Jojo jsme to ale princezny,nakonec to dobře dopadlo a taky musim letět,tak všem přeji to samé
![]()
Kami možná jsme nějaké skoro dvojčata
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Jojo jsme to ale princezny,nakonec to dobře dopadlo a taky musim letět,tak všem přeji to samé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamikaa píše:
Možnáurčitě máme společných víc věcí
vy se stěhujete za 2 měsíce?my ted o víkendu nebo v týdnu,a vůbec se na to netěším.jako jo,ale ten bordel,než se vše dá na své místo
![]()
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Jojo jsme to ale princezny,nakonec to dobře dopadlo a taky musim letět,tak všem přeji to samé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jojo někdy do května.My zaplatpánbuh nic nestěhujem,jen oblečení.byt jsme prodali i se skříněma a do nového domu vše nové,tak jen převezu nádobí,hračky a oblečení.
Já se těšim moc ![]()