Přítel - žárlivec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
21.1.11 11:59

Ježkovi oči,tak tohle mi dost silně něco připomíná…Kamarádka se taky nechala ulovit od jednoho přesně takového na sladký řečičky a pak začalo martýrium. :roll: Ona ho taky má moc ráda a tak to vyřešila tak,že už je klidný a jsou spolu dál. :palec: Prostě mu řekla,že tohle není normální,a že pokud s tím nic neudělá,tak je konec.Nabídla mu svoji pomoc,našla psychiatra,za kterým oba zašli a probrali s ním svůj problém a nakonec se zjistilo,že se to dá vyřešit úplně jednoduše.Dostal nějaký tabletky a opravdu,od tý doby je v poho. :palec: Když mi to vykládala,tak jsem koukala jako puk 8-o .Prý je to nemoc,porucha,která se dá normálně léčit,ale to ten dotyčný taky musí chtít spolupracovat :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:00
jadviga píše: říkám jí totéž ,ale jsem ta špatná, nic jí nepřeju prej :zed: je šťastná, zamilovaná a tohle se prej vícekrát dít nebude - podle jeho slov, takže asi budou jen spolu, aby nemohlo dojít k tomu, že bude žárlit :nevim:

promin ale tím tak ztratíš kamarádku,tobě do toho fakt nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
21.1.11 12:01
Kamča.dalmatinka píše:
8-o Já myslim že to přeháníte :lol: .Jak mužete vědět že to není jen počáteční neduvěra mezi partnery?To že někdo šílí na začátku vztahu neznamená že to bude magor co jí bude doma zavírat :nevim:
Měli jsme s chlapem na začátku uplně stejné :lol: ,teda s tím že ten větší magor sem byla já,ale ta zpráva tak si to tam s ní užij :lol: je jak kdybych psala já.
jsme spolu už skoro 10 let a myslim že náš vztah by nám mohl leckdo závidět.
Chlap muže kamkoliv a já taky(i když je pravda že bez té druhé polovičky nás to nebaví) a žádné scény si neděláme.
Kdybych poslechla rady tady té diskuze,tak si myslím že bych ztratila nejlepšího chlapa co na světě běhá :mavam: :mavam: :mavam:
Duvěra ve vztahu se musí buduovat,nic nepřijde samo od sebe a někdo reaguje žárlivě,ale nemusí to znamenat že je to hned magor :zed:

promiň, ale podle mě člověk co vyplodí nějakou takovou zprávu je chudák, co si sám dost nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.1.11 12:02

Abych šla na kafe a dostala takovéhle SMS o nějakém péru, to bych se teda fakt urazila. Bylo by mi z něj blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:03
pikola píše:
Kamča.dalmatinka píše:
8-o Já myslim že to přeháníte :lol: .Jak mužete vědět že to není jen počáteční neduvěra mezi partnery?To že někdo šílí na začátku vztahu neznamená že to bude magor co jí bude doma zavírat :nevim:
Měli jsme s chlapem na začátku uplně stejné :lol: ,teda s tím že ten větší magor sem byla já,ale ta zpráva tak si to tam s ní užij :lol: je jak kdybych psala já.
Chlap muže kamkoliv a já taky(i když je pravda že bez té druhé polovičky nás to nebaví) a žádné scény si neděláme.
Kdybych poslechla rady tady té diskuze,tak si myslím že bych ztratila nejlepšího chlapa co na světě běhá :mavam: :mavam: :mavam:
Duvěra ve vztahu se musí buduovat,nic nepřijde samo od sebe a někdo reaguje žárlivě,ale nemusí to znamenat že je to hned magor :zed:
promiň, ale podle mě člověk co vyplodí nějakou takovou zprávu je chudák, co si sám dost nevěří.

Jako že já si nevěřim?To mě asi dost neznáš,myslím že sem namyšlená a sebevědomá až to není zdravé.Tvuj příspěvek moc nechápu :nevim:
Každej přijde do vztahu s nějakým nešvarem.My než jsme se srovnali a naučili spolu žít tak to tak pul roku trvalo,do té doby to šílené :lol:

Příspěvek upraven 21.01.11 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
21.1.11 12:06
Kamča.dalmatinka píše:
pikola píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jako že já si nevěřim?To mě asi dost neznáš,myslím že sem namyšlená a sebevědomá až to není zdravé.Tvuj příspěvek vubec nechápu :nevim:

No a proč jsi něco takového psala někomu ty? Přece pokud věříš sama sobě a i partnerovi, tak tě něco takovýho ani nenapadne. Nemyslím to zle, ale tohle bych fakt nesnesla, aby mi parner něco zakazoval, vyhrožoval, psal ať si to s někým rozdám, copak je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.1.11 12:07

Muj prvni pritel byl silene zarlivej…byla jsem s nim od 15-20 ,i jsme spolu bydleli a reknu ti,ze tehda mi to az tak moc nedochazelo,ale ted kdyz se koukam zpetne,tak to bylo psycho! Takovehle sms mi nikdy nepsal,ale proste vydiral psychicky. U nej ale zarlivost pramenila z nizkeho sebevedomi…ja osobne bych po tehle zkusenosti od takoveho chlapa utikala hned! Ale kamaradce to nevysvetlis, musi na to dojit sama.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 12:09

kamčo jsem ráda, že vidím druhou stranu taky a gratuluju, i když myslím, že po dvou měsících co jsou spolu, tak to má bejt to hezký ne, to co na začátku každýho vztahu, ale třeba se pletu a vyjde jim to, ráda bych, ale spíš se přikláním k tomu, že to je teprve začátek, ale hrozně ráda se budu mýlit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.1.11 12:14

Já byla ze začátku taky strašně žárlivá,měla jsem blbej pocit,když šel někam beze mě,občas jsem mu poslala nenápadnou sms,abych vysondovala,jestli jsou tam i nějaký ženský,pokud s nějakou mluvil tak jsem mu hned vyčítala jak je na ní zbytečně milej atd.Ale věděla jsem že je chyba na me straně,že on nic nenormálního nedělá.Párkrát mi řekl,že pokud ho budu takhle podezírat z nevěry,tak že to nakonec snad udělá,že stejně dostává vynadáno za nic.Já zašla k psycholožce,párkrát jsem s ní pokecala a pomohlo to.Jsme spolu už skoro 8 let,máme 4měsíční mimi a jsme docela v pohodě.Žárlivec se hlavně musí chtít změnit,pak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:14

jde to napravit, muj pritel byl taky takovej, doku jsem mu nedala lekci :mrgreen:
Musi mu dat najevo, ze ona ma dustojnost a nebude si nikym ridit zivot, pokud ma v obcance napsano, ze je svobodna, tak JE SVOBODNA!!!
Me to trvalo tri mesice, musi byt drsna, a byt schopna si prosadit svoje! Jinak nema sanci..

Ja jsem to udelala tak, ze jsem mu dala najevo, ze on neni v mem zivote dulezity, a ze se obejdu i bez nej, jednou se ke me zachoval zarlive, tak jsem si sbalila a odesla, pak za mnou bezel ze se omlouva, ze uz to neudela, ale bohuzel, za par dni se to stalo znova, tak jsem mu jednu vrazila a odesla, a to zabralo, od te doby je jak andilek. Dala jsem mu najevo, ze se o sebe postaram i bez nej, a to je ve vztahu dulezite, nesmi se citit nadrazene!!!

A dokazuju mu kazdy den ze jsem jedinecna, staram se nej, ale mam svou hrdost.. !

Příspěvek upraven 21.01.11 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:15
pikola píše:
Kamča.dalmatinka píše:
pikola píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jako že já si nevěřim?To mě asi dost neznáš,myslím že sem namyšlená a sebevědomá až to není zdravé.Tvuj příspěvek vubec nechápu :nevim:
No a proč jsi něco takového psala někomu ty? Přece pokud věříš sama sobě a i partnerovi, tak tě něco takovýho ani nenapadne. Nemyslím to zle, ale tohle bych fakt nesnesla, aby mi parner něco zakazoval, vyhrožoval, psal ať si to s někým rozdám, copak je to normální?

Kdopak je v dnešní době normální? :lol: (to je vtip).Každej si do nového vztahu přinese nešvary s toho předchozího.Duvěra se musí získat a vztah se musí budovat.
My jsme spolu začli z minuty na minutu hned žít a to jsme byli vcelku oba žádaný a v čele party a já jako barmanka hlavně mezi chlapama a on zas mezi ženskýma a ty nešvary s předchozího vztahu nás donutili chovat se jak blázni,ale po pul roce jsme se uklidnili a máme se pořád moc rádi a jsme štastný a nežárlíme,teda né nezdravě :lol: .
Všechno to ale chtělo naučit se s tim druhým žít a věřit mu.
Já bych neházela flintu hned do žita.Když jsou spolu dva měsíce a nejspíš spolu ani nežijou tak nemužou být hned sehraný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
Kamča.dalmatinka píše:
jadviga píše: říkám jí totéž ,ale jsem ta špatná, nic jí nepřeju prej :zed: je šťastná, zamilovaná a tohle se prej vícekrát dít nebude - podle jeho slov, takže asi budou jen spolu, aby nemohlo dojít k tomu, že bude žárlit :nevim:
promin ale tím tak ztratíš kamarádku,tobě do toho fakt nic není :nevim:

ano, je to jejich věc, ale já jsem bohužel ta, která je ta vrba a musí to poslouchat, to se mi pak nemůže nikdo divit, že ho nemám ráda :-( a je mi to o to víc líto, protože jednoho psychopata měla, ten jí sledoval všude i po 5 letech, facky padaly, ale musela si na to přijít sama. Já jí samozřejmě nenabádám k rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357

myslím, že tady jsou všechny rady drahý…v takových případech to člověku nevysvětlíš…prostě si bude muset nabít čumák, aby pochopila…vím, že je to Tvá kamarádka a chceš jí toho ušetřit, ale zatím si to ona sama nepřiznává a tak budeš akorát za špatnou a nepřející… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.1.11 12:17
Kamča.dalmatinka píše:

Teď bych si docela ráda přečetla názor Tvýho muže (názor na začátek vašeho vztahu - jak se cítil a jak to vnímal) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:18
jadviga píše:
kamčo jsem ráda, že vidím druhou stranu taky a gratuluju, i když myslím, že po dvou měsících co jsou spolu, tak to má bejt to hezký ne, to co na začátku každýho vztahu, ale třeba se pletu a vyjde jim to, ráda bych, ale spíš se přikláním k tomu, že to je teprve začátek, ale hrozně ráda se budu mýlit :wink:

To bych ti nepřála vidět to u nás.My jsme teda nezačínali asi teda klasicky(nevim já nikdy před tím chlapa nemilovala :oops: i když sem vztahu měla víc)a vzali jsme to asi z druhého konce,ale ted jsme pořád zamilovaný jak blázni,nosími furt kytky,hýčká si nás i po těch letech a i sex máme pořád :lol: ,takže kdybych to měla shrnout tak u nás to bylo ze začátku (cca 4-5 měsícu)jen o souložení,hádkách a itálii :lol: .
Pak jsme si to srovnali,začli si věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová