Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, manžel odjel na víkend do práce, jsme sami doma s malým, Venku hnusně, nevím, co podniknem. Co máte v plánu vy? Jste na tom některá podobně? Napište, ať vidím, že v tom nejsme sami !!! Dííík ![]()
Upečeme perničky, provonime byt, zlepšime si náladu a pak se zavrtame do peřín s pohadkovou knižkou ![]()
Indiansummer píše:
Ahoj maminky, manžel odjel na víkend do práce, jsme sami doma s malým, Venku hnusně, nevím, co podniknem. Co máte v plánu vy? Jste na tom některá podobně? Napište, ať vidím, že v tom nejsme sami !!! Dííík
vyuzij toho,zalez pod perinu i s prcek,pustte si pohadky,neuklizej,nevar,jen lenoste,chod si klidne v rostrhanych teplacich,strapata,jen relaxuj:)papanebo brncni kamosce a udelejte si damsou jizdu i s detma treba:)
My jsme tenhle víkend nebo minimálně dneska taky sami doma. No jsem docela zvyklí neb od jara do podzimu chodí muž jeden den o víkendu hledat poklady.
No já jsem si na dnešek pozvala kamarádku, kterou muž moc nemusí, tak snad dorazí. Počasí mě taky štve, protože ráno jsme vstávali se sluníčkem a teď je tu zase hnusně zataženo ![]()
Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten muj
Jinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.
Jé holky to já vůbec neřeším, jestli jsem doma sama nebo ne, spíš mě mrzí, že nemám hlídání, mám takových aktivit, že stále nestíhám
Ven půjdeme tak jako tak. Celý den bývá doma chlap akorát v neděli a to ho pošlu ven kočárkovat ![]()
kozisek píše:
Jé holky to já vůbec neřeším, jestli jsem doma sama nebo ne, spíš mě mrzí, že nemám hlídání, mám takových aktivit, že stále nestíhámVen půjdeme tak jako tak. Celý den bývá doma chlap akorát v neděli a to ho pošlu ven kočárkovat
taky bych ho nejradši vyslala, jenže mi oznámil, že dneska a zítra bude ležet, že ho bolí v krku
, takže já zas budu muset vše obskákávat ![]()
Pettulle píše:
Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten mujJinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.
Pettulle ten můj chodí s detektorem kovů po lesích a loukách a pořád doufá, že najde nějaký zlato ![]()
lleennttiillkkaa píše:Pettulle píše:Pettulle ten můj chodí s detektorem kovů po lesích a loukách a pořád doufá, že najde nějaký zlato
Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten mujJinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.
Tak v tom případě máme doma stejný blázny, i když ten muj chodí sbírat historii, já si to párkrát zkusila a vytáhla jsem si 3 prstýnky
tak řek, že už mi ho nepůjčí ![]()
Pettulle píše:lleennttiillkkaa píše:Tak v tom případě máme doma stejný blázny, i když ten muj chodí sbírat historii, já si to párkrát zkusila a vytáhla jsem si 3 prstýnkyPettulle píše:Pettulle ten můj chodí s detektorem kovů po lesích a loukách a pořád doufá, že najde nějaký zlato
Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten mujJinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.tak řek, že už mi ho nepůjčí
Ten můj taky sbírá historii, docela se zaměřuje na 2.sv. válku. Předloni jsme byli v bývalých sudetecha bylo to super.