Sami doma :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
350
15.1.11 10:53

Sami doma :-(

Ahoj maminky, manžel odjel na víkend do práce, jsme sami doma s malým, Venku hnusně, nevím, co podniknem. Co máte v plánu vy? Jste na tom některá podobně? Napište, ať vidím, že v tom nejsme sami !!! Dííík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
15.1.11 11:00

Upečeme perničky, provonime byt, zlepšime si náladu a pak se zavrtame do peřín s pohadkovou knižkou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
marra
15.1.11 11:02
Indiansummer píše:
Ahoj maminky, manžel odjel na víkend do práce, jsme sami doma s malým, Venku hnusně, nevím, co podniknem. Co máte v plánu vy? Jste na tom některá podobně? Napište, ať vidím, že v tom nejsme sami !!! Dííík :-)

vyuzij toho,zalez pod perinu i s prcek,pustte si pohadky,neuklizej,nevar,jen lenoste,chod si klidne v rostrhanych teplacich,strapata,jen relaxuj:)papanebo brncni kamosce a udelejte si damsou jizdu i s detma treba:)

• Citovat
  • Upravit
27254
15.1.11 11:34

My jsme tenhle víkend nebo minimálně dneska taky sami doma. No jsem docela zvyklí neb od jara do podzimu chodí muž jeden den o víkendu hledat poklady.
No já jsem si na dnešek pozvala kamarádku, kterou muž moc nemusí, tak snad dorazí. Počasí mě taky štve, protože ráno jsme vstávali se sluníčkem a teď je tu zase hnusně zataženo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.1.11 12:58

Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten muj

Jinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.1.11 13:17

Jé holky to já vůbec neřeším, jestli jsem doma sama nebo ne, spíš mě mrzí, že nemám hlídání, mám takových aktivit, že stále nestíhám :nevim: Ven půjdeme tak jako tak. Celý den bývá doma chlap akorát v neděli a to ho pošlu ven kočárkovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.1.11 13:20
kozisek píše:
Jé holky to já vůbec neřeším, jestli jsem doma sama nebo ne, spíš mě mrzí, že nemám hlídání, mám takových aktivit, že stále nestíhám :nevim: Ven půjdeme tak jako tak. Celý den bývá doma chlap akorát v neděli a to ho pošlu ven kočárkovat :mrgreen:

taky bych ho nejradši vyslala, jenže mi oznámil, že dneska a zítra bude ležet, že ho bolí v krku :roll: , takže já zas budu muset vše obskákávat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
15.1.11 13:20
Pettulle píše:
Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten mujJinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.

Pettulle ten můj chodí s detektorem kovů po lesích a loukách a pořád doufá, že najde nějaký zlato :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.1.11 13:51
lleennttiillkkaa píše:
Pettulle píše:
Lentilko, neříkej, že ten tvůj je taky blázen do hledání pokladů takových co ten mujJinak my jsme taky sami, malej teď spí tak si tu tak relaxuju, ten muj by měl ve 3 dorazit a malej se vzbudit.
Pettulle ten můj chodí s detektorem kovů po lesích a loukách a pořád doufá, že najde nějaký zlato :D

Tak v tom případě máme doma stejný blázny, i když ten muj chodí sbírat historii, já si to párkrát zkusila a vytáhla jsem si 3 prstýnky :palec: tak řek, že už mi ho nepůjčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
15.1.11 21:13
Pettulle píše:
lleennttiillkkaa píše:
Pettulle píše:
Pettulle ten můj chodí s detektorem kovů po lesích a loukách a pořád doufá, že najde nějaký zlato :D
Tak v tom případě máme doma stejný blázny, i když ten muj chodí sbírat historii, já si to párkrát zkusila a vytáhla jsem si 3 prstýnky :palec: tak řek, že už mi ho nepůjčí :lol:

Ten můj taky sbírá historii, docela se zaměřuje na 2.sv. válku. Předloni jsme byli v bývalých sudetecha bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová