PPL prosím poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1172
14.1.11 14:45

PPL prosím poraďte

Prosím máte někdo podobnou zkušenost s PPL, dá se to nějak řešit??
V pondělí jsme objednali sáňky, v obchodě mi potvrdili, že budou doručeny do 48 hodin, tedy ve středu. Nic nepřišlo, ve čtvrtek jsem tedy volala na infolinku, nejdříve mi tvrdily, že neměli tel. číslo, když jsem je ubezpečila, že to není možné, protože mi od nich přišla smska, tak přiznali, že číslo mají, ale řidič si ho asi zapomněl napsat na balík a že v pátek mi sáňky přijdou. Dnes jsem tam volala znovu a prý vůbec nejsou v rozvozu a pokud něco paní zjistí zavolá, už dlouho nevolala, tak jsem tam volala znovu, tam mi znovu řekli, že zavolají a zatím stále nic. Prosím můžete mi poradit, zda se s tím dá něco dělat??

Zítra odjíždíme na hory, mám 11 měs. nechodícího chlapečka, kočárek sněhem do kopce neprotlačím, takže ty sáňky nutně potřebuju a navíc je to chyba na straně PPL. Mohu se dožadovat doručení ještě dnes? Prosím poraďte mi, zda se dá něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
14.1.11 14:50

Ja bych tam zavolala znova a dozadovala se toho aby mi to dovezli jeste dnes.A klidne bych je prudila tri hodiny v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.1.11 14:54

Určitě bych tam zavolala ještě jednou a vyžádala si doručení ještě dnes (nejpozději zítra, nevím v kolik odjíždíte). V opačném případě že pošleš reklamaci a stížnost. Bohužel to není první špatná zkušenost, kterou o PPL slyším :( příště raději nebrat a zvolit jinou službu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.1.11 14:56

Dožadovala bych se doručení ještě dnes. Normálně bych tam telefonovala a pořád dokola jim říkala že to chceš dnes.

U nás jezdí dvě štace - jednu kdy je u nás kolem 12h a když nejsme doma, tak přijede ještě ten stejný den po 16h.

• Citovat
  • Upravit
7887
14.1.11 14:59

Rozhodně trvej na dodani dnes, vzhledem k tomu, že je to jejich chyba a take oni za kazde nedoruceni plati pokutu, tak trvej na dodavce ve vecerních hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.1.11 15:10

Tak jsem tam znova volala a bylo mi řečeno, že se s tím už nedá nic dělat. Večerní rozvoz už je prý na trase, nikdo se proto vracet prý nemůže a když jsem se začala rozčilovat, tak akorát pořád dokola opakovali, že je jim to líto, ale že až v pondělí. Já už nevím co dělat, pořád melou to samé dokola a jiné číslo než na infolinku tam není, aby si člověk mohl stěžovat. To si přeci nemůžou dovolit, jsem tak naštvaná :cry:

Ale všem moc děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.11 15:14

Taky si zjisti, jestli je balík u řidiče v autě a nebo ve skladu. Pokud ti řeknou, že ve skladu, tak bych moc nespoléhala na dodání ve večerních hodinách či druhý den (jako křičet a reklamovat můžeš, ale taky to nemusí klapnout a ty s nimi potřebuješ zítra odjet, že jo…) a jela si tam pro ně. Ano, opruz, ale budeš je mít na tuty doma.

Btw, s PPL jsem nikdy problém neměla, vždy vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.11 15:17
peta h píše:
Já už nevím co dělat…

Zavolej tam znovu, zeptej se, jestli je mají u sebe ve skladu a pokud ano, tak si tam zajeď a nebo někoho vyšli. Sáňky budou, i když bez toho komfortu, že ti je dovezou až domů…

Já taky jednou byla tam u nich (Brno), mají tam normálně přepážku a balíky vydávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.1.11 15:18

Myslím, že to byla pépéelka, která mi loni trošku zazlobila. Čekala jsem sazenky, které ještě šly přes víkend - bála jsem se, aby neuschly nebo tak něco. A šofér ráno volal, že má balík - a jestli prý nejedu do města, že bych si ho vyzvedla v tolika tolik v jejich depu! Tak jsem řekla, že ne, že jsem si zaplatila dopravdu až do domu. Takže ale nemá čas a přijede monžá večer. OK, řekla jsem. Jenže když ani v šest večer nebyl nikde, a ani nebral telefon, tak jsem volala na centrálu. Se vší slušností, ale důrazností, jsem ho práskla. Normálně, asi dostal sekec mazec, prootže volal asi za hodinu později a zda může přijet ještě ten večer (nakonec asi v půl osmý … ). Od tý doby, prootže tuhle štreku u nich drží asi on, tak mi ráno volá a slušně se ptá, kdy budu doma, že by v tolik a tolik přijel … a je tu! To si za klobouček nedal a adává si na mně majzla :mrgreen:

Takže ze své zkušenosti doporučuji slušné, ale velmi důrazné jednání. Pokud ani na to nebudou slyšet, tak asi nezbývá než jejich služby maximálně pro příště bojkovat. poslední monžost je domluvit si osobní vyzvednutí někde v jejich skladu - ale pozor, můžou si taky vymejlešt otevírací dobu, je třeba se předem domluvit. Taky proto, aby to náhodou neodvezli - a zase nepředali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.11 15:19

Ještě by byla možnost si zajet do depa, pokud to nemáte moc daleko. My to tak ve firmě občas dělali s Toptransem, neboť jsou to jen o trochu menší paka jak PPL a taky občas „zapomněli“ (s PPL jsme nevozili, s nima je jen „voser“). Volej, nenech se odbýt, dispečeři na tebe budou prdět, pokud budeš zticha :wink: Pak samosebou podej reklamaci.

Příspěvek upraven 14.01.11 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.1.11 15:20

Jsou na skladě v Uhřiněvsi u Prahy, takže to je docela problém. Auto má manžel, ten může přijet až večer, druhé je zrovna v opravě a Uhřiněves je 20 km daleko. Fakt nevím, jak tam teď s ročním dítětem jedu autobusem pro sáně, pokud tam vůbec něco jede. No pokusím se někoho sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.11 15:24
peta h píše:
Jsou na skladě v Uhřiněvsi u Prahy, takže to je docela problém. Auto má manžel, ten může přijet až večer, druhé je zrovna v opravě a Uhřiněves je 20 km daleko. Fakt nevím, jak tam teď s ročním dítětem jedu autobusem pro sáně, pokud tam vůbec něco jede. No pokusím se někoho sehnat.

No, tak ať tam manža dojede až se bude vracet z práce, jestli mu to ale dají na jméno :nevim: V těhle skladech mívaj otevřeno docela dlouho do noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 15:27

Hele a co takhle zavolat tam odkud si ty sane objednala a rekla jim ze pokud to nevyridi tak od kupni smlouvy odstupujes a oni at si to resi s PPL.Sane koupis kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.1.11 15:31

PPL nikdy více!! Potom, co mi loni čtyři dny vozili balíček, ve finále ho slíbili na sobotu a v sobotu mi řekli, že „si asi dělám prdel, když si myslím, že v sobotu někdo pracuje“, už s nima nechci nic mít. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si postála hodinu v depu a čekala, než ho najdou. Čtrnáct dní před porodem v -15stupních… :poblion:

Když se něco posílá PPL, tak do toho nejdu a objednávám radši jinde.

Jo, podotýkám, že to byla českobudějovická pobočka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.1.11 15:32

A vlastně jsem neporadila, pardón :oops: . Nezbývá, než volat a volat, případně si to osobně vyzvednout. Mají tě v hrsti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová