PPL prosím poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
14.1.11 15:36

Nevim co amji v tech podminkach do kdy to musi byt doruceno??Bach se jeste zkusila ohanet tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 15:39

Zalezi ale taky na tom, jestli je chyba u PPL, nebo u firmy, ktera je ma poslat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 15:40

No hele i tak ppl ma urcite do kdy to musi dorucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.1.11 15:43

Cha chááá: Teď mi volali z PPL, že u mě do hodiny sáňky budou:-))))) Nakonec asi pomohlo si důrazně stěžovat v obchodě, kde jsme to kupovali, řekli že to pošlou k reklamaci a že budou muset platit nějaké pokuty. No a pak samozřejmě otravovat , otravovat a otravovat na infolince i na skladě.

Všem moc děkuju a jdu si připravit penízky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.1.11 15:43
KPKristy píše:

Když se něco posílá PPL, tak do toho nejdu a objednávám radši jinde.

Dělám to taky tak - mám s nima zkušenost tu, že jsem pána slušně do telefonu požádala (volají mi vždykcy když se blíže k baráku) zda by mi balík donesl nahoru do bytu (deváté patro - výtah jezdí), že nemůžu jít dolů, protože mi křičí dítě a pán mi řekl že nemůže že nesmí chodit do domu. Tak jsem mu řekla, že teda pro balík nepříjdu, že nejdřív za 15 minut (potřebovala jsem dát malé najíst). A pán mi suše oznámil, paní na to nemám čas přijedu zítra a udělejte si to jak chcete ve 12 hodin vás zase prozvoním a přijďte laskavě dolů. A fakt odjel a přijel druhý den - situace se velmi opakovala musím říct, prostě malá baští ve 12h :) :), nakonec jsem dala malou do postýlky a letěla dolů (než jsem se vrátila řevu jak u paviánu). A od té doby neobjednávam tam kde je doprava s PPL (česká pošta je ochotná dojít ke dveřím bytu :) :)

• Citovat
  • Upravit
7887
14.1.11 15:44

Peto, trvej na dovozu dnes, at si tam v depu najdou, byla jsem tam jednou a jeste autem, autobusem bych tam nejela, je to peknej opruz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.1.11 15:44
:palec: :palec: super - tak si pořádně užijte hory :)
peta h píše:
Cha chááá: Teď mi volali z PPL, že u mě do hodiny sáňky budou:-))))) Nakonec asi pomohlo si důrazně stěžovat v obchodě, kde jsme to kupovali, řekli že to pošlou k reklamaci a že budou muset platit nějaké pokuty. No a pak samozřejmě otravovat , otravovat a otravovat na infolince i na skladě.Všem moc děkuju a jdu si připravit penízky:-)
  • Citovat
  • Upravit
24320
14.1.11 15:45
peta h píše:
Cha chááá: Teď mi volali z PPL, že u mě do hodiny sáňky budou:-))))) Nakonec asi pomohlo si důrazně stěžovat v obchodě, kde jsme to kupovali, řekli že to pošlou k reklamaci a že budou muset platit nějaké pokuty. No a pak samozřejmě otravovat , otravovat a otravovat na infolince i na skladě.Všem moc děkuju a jdu si připravit penízky:-)

tak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 15:47

super, tak si uzijte sankovani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.1.11 15:47

Moc děkuju a hlavně děkuju za podporu, jinak bych je určitě neměla, nejsem zrovna bojovný typ, ale vaše podpora mě rozžhavila do běla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
14.1.11 15:58

Já bych chtěla jenom k obhajobě PPL, že mně chodí naprosto spolehlivě, vždy bez výjimky do druhého dne od odeslání, a řidič mi ty balíky vyveze výtahem až před byt, ač to není jeho povinnost.
Pokaždé ráno posílá SMS a přijede v avizovaném rozmezí časů. Holt jsou lidi a lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 15:59
peta h píše:
Moc děkuju a hlavně děkuju za podporu, jinak bych je určitě neměla, nejsem zrovna bojovný typ, ale vaše podpora mě rozžhavila do běla:-)

Jeste ze nas mas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.11 16:08
Len-til-kah píše:
Já bych chtěla jenom k obhajobě PPL, že mně chodí naprosto spolehlivě, vždy bez výjimky do druhého dne od odeslání, a řidič mi ty balíky vyveze výtahem až před byt, ač to není jeho povinnost.
Pokaždé ráno posílá SMS a přijede v avizovaném rozmezí časů. Holt jsou lidi a lidi.

Tak, tak. Asi to záleží na pobočce. Já s tou brněnskou jsem taky neměla problém. Když přišel velký těžký balík a já řidiče poprosil, jestli by mi ho nevynesl nahoru (3.patro bez výtahu), tak mi jej vynesl… No ale teď si říkám, jestli nebyl z DPD. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.1.11 16:11

PPL mi bezne nevola a nebo mi reknou, ze muzou prijet jen dopoledne, ze odpoledne nikdo neprijede, zvlast, kdyz clovek pracuje je to super , proste nespolehlivost za velky prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.1.11 16:36

Mě to taky nepřivezli, nevolali, dva klidný telefony to nevyřešili. Nakonec jsem volala potřetí, dost zle jsem jim řekla, že nebudu doma čekat týden jako kráva na jeden podělanej balík. A že chci vědět, kde je teď řidič a vyžaduju, aby mi zboží přivezli, jinak si budu stěžovat ne jen u PPl ale i u firmy, od který mám objednané zboží. Sažili se mě uklidnit a za 5 minut mi volal řidič, že na mě zapoměl, ale že už mi to veze a za pul hodiny volali z PPL jestli zboží přišlo a jestli je problém vyřešen. nenechat se hold odbýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová