Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevim co amji v tech podminkach do kdy to musi byt doruceno??Bach se jeste zkusila ohanet tim.
Zalezi ale taky na tom, jestli je chyba u PPL, nebo u firmy, ktera je ma poslat… ![]()
Cha chááá: Teď mi volali z PPL, že u mě do hodiny sáňky budou:-))))) Nakonec asi pomohlo si důrazně stěžovat v obchodě, kde jsme to kupovali, řekli že to pošlou k reklamaci a že budou muset platit nějaké pokuty. No a pak samozřejmě otravovat , otravovat a otravovat na infolince i na skladě.
Všem moc děkuju a jdu si připravit penízky:-)
KPKristy píše:Když se něco posílá PPL, tak do toho nejdu a objednávám radši jinde.
Dělám to taky tak - mám s nima zkušenost tu, že jsem pána slušně do telefonu požádala (volají mi vždykcy když se blíže k baráku) zda by mi balík donesl nahoru do bytu (deváté patro - výtah jezdí), že nemůžu jít dolů, protože mi křičí dítě a pán mi řekl že nemůže že nesmí chodit do domu. Tak jsem mu řekla, že teda pro balík nepříjdu, že nejdřív za 15 minut (potřebovala jsem dát malé najíst). A pán mi suše oznámil, paní na to nemám čas přijedu zítra a udělejte si to jak chcete ve 12 hodin vás zase prozvoním a přijďte laskavě dolů. A fakt odjel a přijel druhý den - situace se velmi opakovala musím říct, prostě malá baští ve 12h
, nakonec jsem dala malou do postýlky a letěla dolů (než jsem se vrátila řevu jak u paviánu). A od té doby neobjednávam tam kde je doprava s PPL (česká pošta je ochotná dojít ke dveřím bytu
![]()
Peto, trvej na dovozu dnes, at si tam v depu najdou, byla jsem tam jednou a jeste autem, autobusem bych tam nejela, je to peknej opruz…
peta h píše:
Cha chááá: Teď mi volali z PPL, že u mě do hodiny sáňky budou:-))))) Nakonec asi pomohlo si důrazně stěžovat v obchodě, kde jsme to kupovali, řekli že to pošlou k reklamaci a že budou muset platit nějaké pokuty. No a pak samozřejmě otravovat , otravovat a otravovat na infolince i na skladě.Všem moc děkuju a jdu si připravit penízky:-)
peta h píše:
Cha chááá: Teď mi volali z PPL, že u mě do hodiny sáňky budou:-))))) Nakonec asi pomohlo si důrazně stěžovat v obchodě, kde jsme to kupovali, řekli že to pošlou k reklamaci a že budou muset platit nějaké pokuty. No a pak samozřejmě otravovat , otravovat a otravovat na infolince i na skladě.Všem moc děkuju a jdu si připravit penízky:-)
tak super
Moc děkuju a hlavně děkuju za podporu, jinak bych je určitě neměla, nejsem zrovna bojovný typ, ale vaše podpora mě rozžhavila do běla:-)
Já bych chtěla jenom k obhajobě PPL, že mně chodí naprosto spolehlivě, vždy bez výjimky do druhého dne od odeslání, a řidič mi ty balíky vyveze výtahem až před byt, ač to není jeho povinnost.
Pokaždé ráno posílá SMS a přijede v avizovaném rozmezí časů. Holt jsou lidi a lidi.
peta h píše:
Moc děkuju a hlavně děkuju za podporu, jinak bych je určitě neměla, nejsem zrovna bojovný typ, ale vaše podpora mě rozžhavila do běla:-)
Jeste ze nas mas. ![]()
Len-til-kah píše:
Já bych chtěla jenom k obhajobě PPL, že mně chodí naprosto spolehlivě, vždy bez výjimky do druhého dne od odeslání, a řidič mi ty balíky vyveze výtahem až před byt, ač to není jeho povinnost.
Pokaždé ráno posílá SMS a přijede v avizovaném rozmezí časů. Holt jsou lidi a lidi.
Tak, tak. Asi to záleží na pobočce. Já s tou brněnskou jsem taky neměla problém. Když přišel velký těžký balík a já řidiče poprosil, jestli by mi ho nevynesl nahoru (3.patro bez výtahu), tak mi jej vynesl… No ale teď si říkám, jestli nebyl z DPD. ![]()
PPL mi bezne nevola a nebo mi reknou, ze muzou prijet jen dopoledne, ze odpoledne nikdo neprijede, zvlast, kdyz clovek pracuje je to super , proste nespolehlivost za velky prachy
Mě to taky nepřivezli, nevolali, dva klidný telefony to nevyřešili. Nakonec jsem volala potřetí, dost zle jsem jim řekla, že nebudu doma čekat týden jako kráva na jeden podělanej balík. A že chci vědět, kde je teď řidič a vyžaduju, aby mi zboží přivezli, jinak si budu stěžovat ne jen u PPl ale i u firmy, od který mám objednané zboží. Sažili se mě uklidnit a za 5 minut mi volal řidič, že na mě zapoměl, ale že už mi to veze a za pul hodiny volali z PPL jestli zboží přišlo a jestli je problém vyřešen. nenechat se hold odbýt