PPL prosím poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
10.1.18 09:52

@Mallorka Když jsem byla těhotná, tak jsem ani nemusela prosit a těžší věci mi vynosili po schodech. Jednou jsem se radši předem dohodla, když volali, a nabídla asi 150 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.1.18 09:55
@EmmaAnna píše:
@Mallorka Když jsem byla těhotná, tak jsem ani nemusela prosit a těžší věci mi vynosili po schodech. Jednou jsem se radši předem dohodla, když volali, a nabídla asi 150 Kč.

tak to se divím že po schodech..třeba v ppl jezdí jen jeden, a kdyby měl po schodech tahat třeba pračku nebo něco takového tak to sám snad ani neudělá :think: :nevim: Jako třeba dva tři schody které někdo může mít k výtahu to asi ano..ale dvě tři patra to si myslím že by ani nedal..sám nést do schodů cca 50 kilo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12330
10.1.18 09:59

@smurfka tam bude mít rudlíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.1.18 10:01

I kdyz ma rudl, tak pri tezkych vecech byl mel byt nekdo na pridrzeni. A je to zpoplatneno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
10.1.18 10:03

@Mallorka
Za první uzamikatelné dveře - takže za vchodové dveře do domu, ne za zahradní branku. Ale mnohdy pomůže lidská domlouvá - spojit se s řidičem dodávky a situaci vysvětlit. Zavoláte na centrálu a požádáte buď o kontakt na řidiče, nebo o vzkaz řidiči. Nefunguje to vždy, ale i dnes se najdou slušní lidé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.1.18 10:12

@smurfka Nebyla to pračka. Pračku nám rozvážel přímo obchod, kde jsme ji kupovali, a už tam byl i příplatek za výnos. Teď si ani nejsem jistá, jestli PPL rozváží tak těžké věci jako je třeba pračka, možná ano? Mně vždycky dovezli balíčky max. cca 15 kg.

Příspěvek upraven 10.01.18 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.1.18 10:12

Ja jim dam penize navic az na miste. Vetsinou jsou to tezsi veci, ale ne velke elektro.Do prvniho patra davam vetsinou 50 kc. Podle me je to dostacujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.1.18 10:16
@iiiv píše:
@smurfka tam bude mít rudlíka :-)

ano rudlíka..ale po schodech? to bych se teda na paní vyprdla i já..ano mě to po rudlu vyvezl do výtahu a z výtahu do bytu..ale i jako chlap bych to s rudlem po schodech do patra netahla sama teda..no ale třeba to byl borec ;)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.1.18 10:17
@EmmaAnna píše:
@smurfka Nebyla to pračka. Pračku nám rozvážel přímo obchod, kde jsme ji kupovali, a už tam byl i příplatek za výnos. Teď si ani nejsem jistá, jestli PPL rozváží tak těžké věci jako je třeba pračka, možná ano? Mně vždycky dovezli balíčky max. cca 15 kg.Příspěvek upraven 10.01.18 v 10:12

nám pračku dovazl ppl a troubu intime..

• Citovat
  • Upravit
4535
10.1.18 10:28

Dekuji za radu. Pepelak co jezdi sem, je hrozná nervoza. Balík těžký není, já spíš resim to, že musím obout dítě, sebe a sejít a vyjít čtyři patra. Tak jako tak bude mít řečí, buď že nám to trvá nebo bude vest diskuzi, že to vynaset nebude. O službě navíc za výnos jsem nevěděla, tak příště. Dnes to slezu :-)
Jinak dpd nosí až do bytu, musí. Dělá tam kamarád. Pošta ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.1.18 10:30

@Mallorka jak staré máš dítě?
to nevydrží dvě minuty doma sám? 8o
já když byli pidi to řešila tak že jsem dítě odložila do postýlky ( z tama nevypadne a nic se nestane ), když byl větši tak si prostě hrál nebo se díval na pohádky, tak jsem zamkla a pro poštu si došla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4535
10.1.18 10:59

@smurfka 2,5 a nenechala bych ho doma.

Jinak mi to uz vynesl :-)

Začala jsem místo prosím vynesl byste mi to nahoru, tak jsem v devátém měsici prosím a neměl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.18 11:03
@smurfka píše:
@Mallorka jak staré máš dítě?
to nevydrží dvě minuty doma sám? 8o
já když byli pidi to řešila tak že jsem dítě odložila do postýlky ( z tama nevypadne a nic se nestane ), když byl větši tak si prostě hrál nebo se díval na pohádky, tak jsem zamkla a pro poštu si došla.. :nevim:

Od te doby, co jsme jednou čekali dvě a půl hodiny než nám zámečník otevře dveře do bytu (1,5 čekání, 1h práce) protože se nám z ničeho nic zasekl zámek, tak bych tohle už neudělala, i když někdy by se mi chtělo, tehdy tam naštěstí nebylo dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová