PPL prosím poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5215
20.3.13 08:16

PPL po mně nikdy op ani žádné další věci nechtěly  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
20.3.13 08:37
@Kaja-kaja píše:
Jj díky :-) on by neměl být probém vypada svojí výškou na 16 :mrgreen:

Mno to bude v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.3.13 08:52

Po mě tedy PPL nikdy nic nechtělo, ani OP, ani datum narození, nic. Občas přebírá mé balíky přítel nebo tchán a nikdy nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.3.13 09:10

Myslim ze u ppl bude chlapek rad, kdyz si nekdo balicek vyzvedne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
20.3.13 09:58

Ahoj, u nás taky PPLka nikdy nic nechtěla… vždycky volali předem, že přijedou a problémy s nimi nemáme vůbec - v podstatě s žádnou touhle přepravní službou kromě ČP…
my máme právě naopak strašný zkušenosti tady s poštou a snažíme se objednávat všelijak, jen né aby to vezli oni… totiž už se stalo, že automaticky vhazovali oznámení, že je balík na poště a nesnažili se ho doručit apod. nejlepší ale bylo, že česká pošta dovezla balík, který nám poslala kamarádka (byly tam knížky, značkové oblečky, botičky apod.) a oni to nechali prostě před vratama?! Vždyť to někdo mohl vzít, nebo to mohlo zmoknout! Prostě katastrofa - to nepochopíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
20.3.13 10:05
@Kaja-kaja píše:
Ted jí poslaly sms z mezi 10a12 tam budou budou jí jeste volat?

jojo, budou volat az budou na miste, nebo zazvoni, jak kdy, ale OP ani nic jiného nechtějí. Za mě to přebíral kdokoliv.Jsou rádi, že si to někdo převezme, protože jsou placeni od balíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.11.14 08:57

Obnovuji téma s trošku jiným problémem. Kamarád si přes aukro koupil věc, která byla zaslána přes PPL. Bohužel on byl zrovna v práci a tak balík přebírala jeho sestra, která je skoro slepá a byla ráda že se podepíše. Nemohla tedy balení pořádně zkontrolovat. Zakoupená věc nefunguje jak má a obal byl taky poškozen. Na stránkách PPL jsem našla jak postupovat při reklamaci, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti jak se k reklamacím PPL staví a jestli je vůbec šance na uznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
12.11.14 09:31

@Spokojení
A zakoupena věc nefunguje jak ma kvůli tomu poškozenému obalu/špatne přepravě? Od PPL mi balík dost často chodil poškozeny.. Ale zboží bylo v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
12.11.14 09:57

Při přepravě se poškodil, nejspíš promáčknul obal a to až tak, že došlo přímo k poškození té věci, která díky promáčknutýmu plechu nefunguje jak má. Nevím přesně co kupoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
12.11.14 15:55

Já mám zkušenost s PPLkem dobrou, asi jednu z nejlepších co se týče těchto přepravců… ony i většinou ty velké společnosti jsou v těch reklamacích ochotné… nejhorší zkušenosti se vším mám s ČP :evil: tady se s nima dohodnout je děs. Balík klidně nechají u venku u vrat… nečekají když zazvoní apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
10.1.18 09:34

Prosím, nevi někdo, kam na Ppl povinnost donést balík? Jestli az ke dverim bytu nebo jen ke vchodovym? Jsem tehotna v poslednim měsíci a schody už mi dávají celkem zabrat. Jenže mám zkušenost s tim, že než se vůbec dostanu k tomu, co chci říct pepelák začne brblat, ze nema čas a je to. Český pošta a dpd si to nedovolí. Navíc balík měl dojít včera, když byl muž doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.1.18 09:37

K vchodovym dverim. Pokud objednavam neco tezkeho, davam pracovnikovi penize navic pro donasku do 1.patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.1.18 09:38

Jinak Ceska posta DPD to same, nemaji to za povinnost. Priplatim si take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.1.18 09:41

K prvním vchodovým dveřím..vynáška do patra se platí.
Ale když jsem byla těhotná a objednávala pračku, tak pán byl ochotný a dovezl mi pračku až do 7p za dveře bytu..když uděláš psí oči a slušně poprosíš, dáš dýško nebo řekneš že mu dáš třeba stovku navíc pro něho tak by ti to zavést měl - pokud je výtah..do schodů to tahat nebude určitě..
jinak povinnost je před první vchodové dveře, zbytek jen když si připlatíš..pokud to dělají jinde, je to jen jejich osobní ochota

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
10.1.18 09:41

Povinnost nemají, ale já mám zkušenost, že když jsem byla v pokročilejší fázi těhotenství, tak pomoc sami nabízeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová