Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janina.sun píše:Kamča.dalmatinka píše:Teď bych si docela ráda přečetla názor Tvýho muže (názor na začátek vašeho vztahu - jak se cítil a jak to vnímal)
Já myslim že to přeháníte
.Jak mužete vědět že to není jen počáteční neduvěra mezi partnery?To že někdo šílí na začátku vztahu neznamená že to bude magor co jí bude doma zavírat
Měli jsme s chlapem na začátku uplně stejné,teda s tím že ten větší magor sem byla já,ale ta zpráva tak si to tam s ní užij
je jak kdybych psala já.
jsme spolu už skoro 10 let a myslim že náš vztah by nám mohl leckdo závidět.
Chlap muže kamkoliv a já taky(i když je pravda že bez té druhé polovičky nás to nebaví) a žádné scény si neděláme.
Kdybych poslechla rady tady té diskuze,tak si myslím že bych ztratila nejlepšího chlapa co na světě běhá![]()
![]()
Duvěra ve vztahu se musí buduovat,nic nepřijde samo od sebe a někdo reaguje žárlivě,ale nemusí to znamenat že je to hned magor
počkej asi sem byla špatně pochopena,on dělal to samé!
takže kdyby tě to zajímalo i s té strany napadnutých teda i mě tak já si s toho nic nák nedělala.Psal zprávy,volal-nebrala sem telefon,dál sem se bavila. ![]()
kamčo tak když máte pořád líbánky tak fajn, nezbývá než tleskat, málokdo je po takový době ještě zamilovanej ![]()
nevim, jestli jsi cetla moji metodu na predchozi strance, ale garantuji uspesnost ![]()
Raději anonymně…měla jsempřítele co byl takto žárlivý,nesměla jsem pozdravit ani spolužáka ze školky hrozně žárlil,došlo to až tak daleko že pak mlátil.Dělal mi přepadovky na intru,sledoval od školy na intr jestli nejdu s jiným atd.At od něj odejde dřív než bude pozdě!
Anonymní píše:
Raději anonymně…měla jsempřítele co byl takto žárlivý,nesměla jsem pozdravit ani spolužáka ze školky hrozně žárlil,došlo to až tak daleko že pak mlátil.Dělal mi přepadovky na intru,sledoval od školy na intr jestli nejdu s jiným atd.At od něj odejde dřív než bude pozdě!
to už je ale šílenství a né žárlení
Monny, kdyby jí ona vrazila tomu jejímu, kterej je jednou a půlkrát takovej ,asi by to nepřežila, ale vážně, je fajn, když člověk žárlí, ale má to asi svý meze, já bych se bála, že se to může kdykoliv objevit zase a někam jít (jako ona) a trpět, aby si nemyslel něco, aby jí někdo neviděl se bavit s klukem.. no tohle fakt ne
jadviga píše:
Monny, kdyby jí ona vrazila tomu jejímu, kterej je jednou a půlkrát takovej ,asi by to nepřežila, ale vážně, je fajn, když člověk žárlí, ale má to asi svý meze, já bych se bála, že se to může kdykoliv objevit zase a někam jít (jako ona) a trpět, aby si nemyslel něco, aby jí někdo neviděl se bavit s klukem.. no tohle fakt ne
Neco ti reknu, ten muj, delal bojove sporty a je vicemistr evropy v kickboxu atd.. Trenoval Armadu Ceske Republiky !! A i tak mam svoji hrdost a nebojim se ho.
Protoze vim, ze kdyby neco udelal, kdyz bych mu vrazila, tak je konec a neni to pro me chlap, ale zoufalec..
On si toho vsimnul a respektuje mne a me potreby
A jsem divná, když nežárlím?? Jako vůbec? Spíš jsem na něj pyšná, když mi ho holky chválí ![]()
jadviga píše:
kamčo tak když máte pořád líbánky tak fajn, nezbývá než tleskat, málokdo je po takový době ještě zamilovanej
děkuji
.My jsme takoví blázni
.To nám nikdo nedával ani pul roku ![]()
Monny, tak je fajn ,že vám to takhle dopadlo, ale u nich tomu moc nevěřím, ale o to víc mě to překvapí třeba ![]()
teda moni a ty to bereš tak že tobě kdyby jí vrazil tak je konec a sama ho uhodíš???
To mi přijde hodně divný.Já bych se ho v životě nedotkla.Není to tím že bych si něco nechala líbit,ale beru to stejně že on by na ženu nešáhnul a já na něj taky né
Kamča.dalmatinka píše:Anonymní píše:to už je ale šílenství a né žárlení
ano ale začalo to úplně nevinně…takže kdo ví jak může skončit to co psala zakladatelka.To že u vás je to tak a tak neznamená že to tak bude vždy a všude…a upřímně sama za sebe musím říct že to co píšeš jsem ještě neslyšela spíš to vždy skončilo dost blbě…
Kamča.dalmatinka píše:jadviga píše:děkuji
kamčo tak když máte pořád líbánky tak fajn, nezbývá než tleskat, málokdo je po takový době ještě zamilovanej.My jsme takoví blázni
.To nám nikdo nedával ani pul roku
třeba to u nich dopadne taky tak ![]()
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:ano ale začalo to úplně nevinně…takže kdo ví jak může skončit to co psala zakladatelka.To že u vás je to tak a tak neznamená že to tak bude vždy a všude…a upřímně sama za sebe musím říct že to co píšeš jsem ještě neslyšela spíš to vždy skončilo dost blbě…Anonymní píše:to už je ale šílenství a né žárlení
ano, souhlasím, většinou to skončí špatně, ale zas, když jsou i výjimky, tak je to dobrý
alespoň tu mou kámošku nemusim litovat, třeba jí budu za pár let závidět ![]()