Přítel - žárlivec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
21.1.11 12:39
Kamča.dalmatinka píše:
teda moni a ty to bereš tak že tobě kdyby jí vrazil tak je konec a sama ho uhodíš???
To mi přijde hodně divný.Já bych se ho v životě nedotkla.Není to tím že bych si něco nechala líbit,ale beru to stejně že on by na ženu nešáhnul a já na něj taky né

Mně kdyby manžel uhodil tak jí má taky zfleku zpátky :nevim: přece si to nenechám líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:40
Kamča.dalmatinka píše:
teda moni a ty to bereš tak že tobě kdyby jí vrazil tak je konec a sama ho uhodíš???
To mi přijde hodně divný.Já bych se ho v životě nedotkla.Není to tím že bych si něco nechala líbit,ale beru to stejně že on by na ženu nešáhnul a já na něj taky né

Ty by sis nebranila svoji hrdost, kdyby ti nadaval do kurev a spinavejch devek, ze zarlivosti?!
Musela jsem to udelat, a jen diky tomu si to uvedomil…

Tobe prijde divny se branit?? Branit svoji osobu, svoji hrdost, svoji dustojnost.

Zensky se nebijou, ale chlapy ano, pokud si to zaslouzi, tot moje moto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:41
Crystal87 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Mně kdyby manžel uhodil tak jí má taky zfleku zpátky :nevim: přece si to nenechám líbit :mrgreen:

Já taky,ale on by to neudělal.Pokud sem to ale dobře pochopila tak Moni ho uhodila a on jí né a kdyby jí uhodil on tak je konec,když ona tak né a to mi nepřijde fér. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:42
Crystal87 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Mně kdyby manžel uhodil tak jí má taky zfleku zpátky :nevim: přece si to nenechám líbit :mrgreen:

Mne neuhodil, ale napadl mne psychicky a to jsem si libit nenechala.. vzhledem tomu ze zna celou moji minulost, kdy mne mlatil otec a nadaval mi do fetek atd.. Kdyz mi to rekl on, tak se to nedalo vydrzet a musela jsem mu jednu vrazit… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:43
Monny89 píše:
Kamča.dalmatinka píše:

Ty by sis nebranila svoji hrdost, kdyby ti nadaval do kurev a spinavejch devek, ze zarlivosti?!
Musela jsem to udelat, a jen diky tomu si to uvedomil…

Tobe prijde divny se branit?? Branit svoji osobu, svoji hrdost, svoji dustojnost.

Zensky se nebijou, ale chlapy ano, pokud si to zaslouzi, tot moje moto :-)

To je teda hezký moto,ale trochu vychcanost.
Já mám zase moto nedělej druhému to co by se nelíbilo tobě: :pankac:
kdyby mi nadával tak odejdu,ale nebudu takovej slaboch abych ho bila,na to sem právě dost hrdá abych se takto ponížila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:43
Kamča.dalmatinka píše:
Crystal87 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já taky,ale on by to neudělal.Pokud sem to ale dobře pochopila tak Moni ho uhodila a on jí né a kdyby jí uhodil on tak je konec,když ona tak né a to mi nepřijde fér. :lol:

Tobe to neprijde fer? Ty by sis nechala nadavat, nechala na sebe rvat, a poslouchala bys ty kecy tipu, ze si spinava devka ??????

Tak to te nechapu teda, kde mas svoji hrdost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 12:45

Monny, že se přítel napravil je dobrý, já bych mu tu šanci nedala - možná jak píše Kamča- bych tím ztratila nej. chlapa, to nevim, ale jakmile by mě stopoval nebo nadával, to by mě zase ta moje hrdost nezvládla :nevim: možná to říkám-píšu, proto, že jsem se s tím nesetkala - díky za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:45

Tim chces rict, ze jsem slaboch, kdyz se branim pred nekym kdo je zrovna v amoku a zachvatu zurivosti??
Si myslis ze slovy ho uklidnim, to teda, musela jsem takhle zakrocit, a jen diky tomu se probral, omluvil se a od te doby jsme stastni jak nejvice muzeme byt a za mesic mame svatbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.1.11 12:46

nadával takovým způsobem myslím :oops: že tohle někdo vypustí z huby vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:47
jadviga píše:
Monny, že se přítel napravil je dobrý, já bych mu tu šanci nedala - možná jak píše Kamča- bych tím ztratila nej. chlapa, to nevim, ale jakmile by mě stopoval nebo nadával, to by mě zase ta moje hrdost nezvládla :nevim: možná to říkám-píšu, proto, že jsem se s tím nesetkala - díky za to :wink:

Ja jsem mu nedala sanci, ja jsem mu pomohla zvladat sve emoce a byt sam sebou a nenechat se ovladat svema emocema!!
A ted je mi za to neskutecne vdecny a dava mi to najevo kazdy den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.1.11 12:48
Monny89 píše:
Tim chces rict, ze jsem slaboch, kdyz se branim pred nekym kdo je zrovna v amoku a zachvatu zurivosti??
Si myslis ze slovy ho uklidnim, to teda, musela jsem takhle zakrocit, a jen diky tomu se probral, omluvil se a od te doby jsme stastni jak nejvice muzeme byt a za mesic mame svatbu..

moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí? :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.1.11 12:49

Jsou situace, kdy si chlap facku zaslouží. A ta situace, co popsala monny k nim patří. Měl oplzlé prasácké řeči, jak nějakej uchyl. Patří mu to. Alespon se mu rozsvítilo a jak je vidět, funguje jim to ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
21.1.11 12:51

Nečetla jsem všechno,ale mám své zkušenosti se žárlivcem a děkuji,nechci.Takové chování hned z kraje vztahu je šílené,jak se bude chovat až se vemou.Nevěřím,že se dá žárlivec jakkoliv usměrnit.Ten můj byl schopnej mě z nevěry podezřívat ještě v porodnici na koze.Nejde jen o ubohý sms,ale pokud používá takové výrazy,nebude mět daleko k ráně.Vysvětlovat takovému člověku cokoliv,je zbytečný,bo on ví své.
Kamarádka by měla hodně rychle vycouvat z takového vztahu.Co jí tak dát přečíst naše názory?

• Citovat
  • Upravit
36544
21.1.11 12:51
Kamča.dalmatinka píše:
Monny89 píše:
moni já si sebe vážim dost na to abych odešla hned a napořád.Pokud by si o mě muj chlap myslel že sem kurva,tak bych s ním určitě dál nezustala.Někde si psala o své práci,tak snad neva když se zeptám jestli to spolu souvisí? :nevim: .

Ano souvisi, delala jsem v minulosti onu profesi, jelikoz mne rodice vyhodily z baraku, ale to uz je zapomenute, nevracim se k tomu, jsem ted stastna a cekam dite…
A on mi to nebude omilat do obliceje.. Jak rikam od te doby je jako beranek, stara se o me, opecovava mne, a je rad, ze jsem mu pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 12:52
delice píše:
Jsou situace, kdy si chlap facku zaslouží. A ta situace, co popsala monny k nim patří. Měl oplzlé prasácké řeči, jak nějakej uchyl. Patří mu to. Alespon se mu rozsvítilo a jak je vidět, funguje jim to ted.

Dekuju za pochopeni :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová