Váš názor na těhotenský test

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
25.10.23 06:35

Vas nazor na tehotensky test

Ahoj holky, jsem 13 dni po IUI, dostala jsem na podporu tehotenstvi progesteron, ktery mi nedela dobre dobre. Dnes muj test vypada takto. Myslite, ze ma smysl cekat a test opakovat a nebo progesteron vysadit a pockat, zda prijde MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
25.10.23 06:43
@Klara876 píše:
Ahoj holky, jsem 13 dni po IUI, dostala jsem na podporu tehotenstvi progesteron, ktery mi nedela dobre dobre. Dnes muj test vypada takto. Myslite, ze ma smysl cekat a test opakovat a nebo progesteron vysadit a pockat, zda prijde MS?

Myslím, že je to na dobré cestě. Zavolala bych na tvém místě do CARu a poradila se, jak máš postupovat :kytka: hodně štěstí, ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
25.10.23 06:48

Ty testy jsou pozivitni, já bych to nevzdavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.10.23 07:50

Krásně pozitivní testy… nic nevysazovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
25.10.23 08:03

Já tsda nevidím důvod něco vysazovat, spíš bych se objednala na prohlídku, tohle už není duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.10.23 08:11

Dámy, moc dekuji za pozitivni zpravy, samozrejme to muze dopadnout jakkoliv, jeste neni vyhrano, ale vlily jste mi pozitivni energii do zil. Uz se snazime vice nez rok a je pomerne tezke nespadnout do pesimistickych myslenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
25.10.23 08:15
@Klara876 píše:
Dámy, moc dekuji za pozitivni zpravy, samozrejme to muze dopadnout jakkoliv, jeste neni vyhrano, ale vlily jste mi pozitivni energii do zil. Uz se snazime vice nez rok a je pomerne tezke nespadnout do pesimistickych myslenek.

A tobe ten test prijde negativni? Nebo proc se ptas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.10.23 08:25
@Tarena píše:
A tobe ten test prijde negativni? Nebo proc se ptas?

Jednou uz takto test vypadal a pak prisla normalne MS. Tak nad tim premyslim v souvislosti s tim progesteronem, ktery mi nedela dobre, abych ho nebrala „zbytecne“ dlouho.
Zaroven se tam ta mala carka prokreslila cca do 2 minut, nenabehla hned jako ta kontrolni. Tak mam asi tendenci byt vuci tomu neduveriva :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
25.10.23 08:29
@Klara876 píše:
Jednou uz takto test vypadal a pak prisla normalne MS. Tak nad tim premyslim v souvislosti s tim progesteronem, ktery mi nedela dobre, abych ho nebrala „zbytecne“ dlouho.
Zaroven se tam ta mala carka prokreslila cca do 2 minut, nenabehla hned jako ta kontrolni. Tak mam asi tendenci byt vuci tomu neduveriva :nevim: :D

V tuhle chvili jsi tehotna, progesteron ber, dokud lekar nerekne vysadit a nerekne ti jak postupne vysadit.
Samozrejme, ze to nemusí dopadnout, ale v tuhle chvili to nikdo nevi, tak se chovej jako bys byla tehotna a melo to dopadnout dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.10.23 09:09

Zdravím dnes jsem 9 den po transportu myslíte, že je to na dobré cestě testovala jsem od 6 dne děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.10.23 09:17

@Zelí 12 to nejsou duchové :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.10.23 09:19

@petulisek16 je tak moc děkuji testovat mám v pondělí 30.10 oficiálně tak doufám že to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.10.23 09:25

@Zelí 12 držím pěsti :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.23 10:22

Falešně pozitivní test?

Dobry den, ahoj :)
jdu se poradit, vcera jsem si vylozene jen tak z legrace udelala tt a vysel asi pozitivni? prikladam foto, dnes rano testovano a je negativni, take prikladam fotku. Uprimne tehotenstvi ted neni u me uplne vhodne, protoze se lecim s meningitidou, proto z toho mam trosku obavy. Budu Vam vdecna za vase rady a poznatky, jinak MS mam dostat az v patek, testovala jsem jen z duvodu, ze prisla kamaradka a smrdel mi jeji parfem, ktery pouziva leta a mam ho rada. a tak rekla ze srandy, jestli nahodou nejsem tehotna, proto jsem delala test.

• Citovat
  • Upravit
Ledová káva
25.10.23 11:31

Mně testy pozitivní nepřijdou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení