Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 13 dni po IUI, dostala jsem na podporu tehotenstvi progesteron, ktery mi nedela dobre dobre. Dnes muj test vypada takto. Myslite, ze ma smysl cekat a test opakovat a nebo progesteron vysadit a pockat, zda prijde MS?
@Klara876 píše:
Ahoj holky, jsem 13 dni po IUI, dostala jsem na podporu tehotenstvi progesteron, ktery mi nedela dobre dobre. Dnes muj test vypada takto. Myslite, ze ma smysl cekat a test opakovat a nebo progesteron vysadit a pockat, zda prijde MS?
Myslím, že je to na dobré cestě. Zavolala bych na tvém místě do CARu a poradila se, jak máš postupovat
hodně štěstí, ať to dobře dopadne
Já tsda nevidím důvod něco vysazovat, spíš bych se objednala na prohlídku, tohle už není duch.
Dámy, moc dekuji za pozitivni zpravy, samozrejme to muze dopadnout jakkoliv, jeste neni vyhrano, ale vlily jste mi pozitivni energii do zil. Uz se snazime vice nez rok a je pomerne tezke nespadnout do pesimistickych myslenek.
@Klara876 píše:
Dámy, moc dekuji za pozitivni zpravy, samozrejme to muze dopadnout jakkoliv, jeste neni vyhrano, ale vlily jste mi pozitivni energii do zil. Uz se snazime vice nez rok a je pomerne tezke nespadnout do pesimistickych myslenek.
A tobe ten test prijde negativni? Nebo proc se ptas?
@Tarena píše:
A tobe ten test prijde negativni? Nebo proc se ptas?
Jednou uz takto test vypadal a pak prisla normalne MS. Tak nad tim premyslim v souvislosti s tim progesteronem, ktery mi nedela dobre, abych ho nebrala „zbytecne“ dlouho.
Zaroven se tam ta mala carka prokreslila cca do 2 minut, nenabehla hned jako ta kontrolni. Tak mam asi tendenci byt vuci tomu neduveriva
![]()
@Klara876 píše:
Jednou uz takto test vypadal a pak prisla normalne MS. Tak nad tim premyslim v souvislosti s tim progesteronem, ktery mi nedela dobre, abych ho nebrala „zbytecne“ dlouho.
Zaroven se tam ta mala carka prokreslila cca do 2 minut, nenabehla hned jako ta kontrolni. Tak mam asi tendenci byt vuci tomu neduveriva![]()
V tuhle chvili jsi tehotna, progesteron ber, dokud lekar nerekne vysadit a nerekne ti jak postupne vysadit.
Samozrejme, ze to nemusí dopadnout, ale v tuhle chvili to nikdo nevi, tak se chovej jako bys byla tehotna a melo to dopadnout dobre ![]()
Zdravím dnes jsem 9 den po transportu myslíte, že je to na dobré cestě testovala jsem od 6 dne děkuji.
@petulisek16 je tak moc děkuji testovat mám v pondělí 30.10 oficiálně tak doufám že to klapne
Dobry den, ahoj ![]()
jdu se poradit, vcera jsem si vylozene jen tak z legrace udelala tt a vysel asi pozitivni? prikladam foto, dnes rano testovano a je negativni, take prikladam fotku. Uprimne tehotenstvi ted neni u me uplne vhodne, protoze se lecim s meningitidou, proto z toho mam trosku obavy. Budu Vam vdecna za vase rady a poznatky, jinak MS mam dostat az v patek, testovala jsem jen z duvodu, ze prisla kamaradka a smrdel mi jeji parfem, ktery pouziva leta a mam ho rada. a tak rekla ze srandy, jestli nahodou nejsem tehotna, proto jsem delala test.