Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hana199
Záleží, kdy byla ovulace. Mohla být posunutá, ale tohle není žádný slabý duch, ale krásně pozitivní test. Klidně bych zkusila za dva tři dny, ale neměla bych strach, že by tohle nesílilo 🙂
@Pixie23
Upřímně mi tohle přijde klasicky slabě pozitivní, ale jistota bude až za pár dní. Zkus testovat ob den stejným testem, jestli čárka bude sílit 🙂
Ahojky holky. Mám 6 den zpoždění a nějaké menší příznaky těhotenství tak jsem si udělala test. Vlastně více testu 😅 první jsem dělala 2 dny po očekávané MS. Přišel mi tam nepatrný duch. Tak za další dva dny jsem si dělala další. Opět slabé. A dnes tento, vidíte tam něco? Dohadujeme se mezi sebou 5 lidí, dva nic nevidí a 3 slabého ducha 😅 🤷♀️ to druhé foto tam to zakrouzkovala známá, že něco málo vidí.
@Anonymní píše:
Ahojky holky. Mám 6 den zpoždění a nějaké menší příznaky těhotenství tak jsem si udělala test. Vlastně více testu 😅 první jsem dělala 2 dny po očekávané MS. Přišel mi tam nepatrný duch. Tak za další dva dny jsem si dělala další. Opět slabé. A dnes tento, vidíte tam něco? Dohadujeme se mezi sebou 5 lidí, dva nic nevidí a 3 slabého ducha 😅 🤷♀️ to druhé foto tam to zakrouzkovala známá, že něco málo vidí.
Ahoj, taky tam něco málo vidím, ale upřímně mi ten test přijde celý nějaký zvláštní a rozpitý… nemáš klasický papírkový test? Mě to přijde, zle to barvivo je rozpité a kontrolní čárka je nějaká neúplná…
@Anonymní píše:
@elen522 ano zdvojnasobilo se toob den by se melo hcg v krvi minimalne zdvojnasobit
Ahoj anonymní slunečnice! Jak se máš? Jak pokračuje tvé těhotenství? 🙂
@Unicorn5
Ahoj povídalko ![]()
Na kontrole už srdíčko bylo vidět ![]()
Dle rozmeru jsem 9.tt.
Dalsi kontrola 11.12. na mamčiny narozeniny ma 50.
Tak ji chci dát úplně čerstvý ultrazvuk jako dárek
a konečně to našim oznámit ![]()
Teď vydržet na to pohlaví… má pleť vypadá šileně, pali me žaha a jedu sladké- uvidíme jestli pověry o holčičce budou správné. ![]()
Ty se máš jak? ![]()
@Anonymní píše:
@Unicorn5
Ahoj povídalko
Na kontrole už srdíčko bylo vidět
Dle rozmeru jsem 9.tt.
Dalsi kontrola 11.12. na mamčiny narozeniny ma 50.Tak ji chci dát úplně čerstvý ultrazvuk jako dárek
a konečně to našim oznámit
Teď vydržet na to pohlaví… má pleť vypadá šileně, pali me žaha a jedu sladké- uvidíme jestli pověry o holčičce budou správné.
Ty se máš jak?
Tak to je paráda! Moc gratuluji 🙂
Maminka bude mít skvělý dárek na narozeniny! A do další kontroly to je už jen něco přes týden. To je skvělé, že ti to takhle vyšlo!
Já se mám dobře, náš 6M prcek poprvé viděl sníh, bylo jsme přes týden na horách, tak to byla sranda.
Mě v těhotenství taky strašně pálila žáha a ujížděla jsem na sladkém, jen pleť nebyla tak strašná a máme kluka, tak uvidíš 😁
Každopádně hlavně, ať se vše krásně vyvíjí a miminko roste! Pohlaví byste měli vědět nejdřív tak za 7 týdnů, tak si ještě počkáte ❤️
@Anonymní píše:
@Unicorn5
Ahoj povídalko
Na kontrole už srdíčko bylo vidět
Dle rozmeru jsem 9.tt.
Dalsi kontrola 11.12. na mamčiny narozeniny ma 50.Tak ji chci dát úplně čerstvý ultrazvuk jako dárek
a konečně to našim oznámit
Teď vydržet na to pohlaví… má pleť vypadá šileně, pali me žaha a jedu sladké- uvidíme jestli pověry o holčičce budou správné.
Ty se máš jak?
Ahoj opět anonymní slunečnice! Jak dopadla kontrola? Vše v pořádku? Kolik teď jsi tt? ![]()
Já jsem čekala až budu po dnešní kontrole (dříve jsem potratila 10tt, tak jsem chtěla mít větší jistotu). A dnes jsem 11+3 a 19.12. mě čeká první screening. Doma máme 7M prcka, tak nás od léta čeká pěkná jízda!
@Unicorn5 ahooj ![]()
No to je mi teda krasna zpravička
jsem za tebe šťastná a gratuluji k početí miminka
a je fajn znat nekoho ve stejném týdnu
ja mam prvni screening 21.12. Jsme od sebe cca 5 dní
Tak dej určitě vědet jak se vse vyviji a jestli uz znate pohlavi miminka ![]()
To teda bude jizda ale neni nic krasnejsiho!
Byla by sranda kdybys rekla ze jsi z Ostravy a okoli ![]()
@Anonymní píše:
@Unicorn5 ahooj
No to je mi teda krasna zpravička![]()
jsem za tebe šťastná a gratuluji k početí miminka
a je fajn znat nekoho ve stejném týdnu
ja mam prvni screening 21.12. Jsme od sebe cca 5 dní
Tak dej určitě vědet jak se vse vyviji a jestli uz znate pohlavi miminka
To teda bude jizda ale neni nic krasnejsiho!Byla by sranda kdybys rekla ze jsi z Ostravy a okoli
Ahoj! Vše je naprosto v pořádku a vypadá to na dalšího chlapečka. Jen to ještě potvrdí koncem ledna.
Screening byl prý naprosto v pořádku, líp už to prý neumí 😁 co ty a screening? Vše ok?
Jinak bohužel. Jsem z Prahy a už jsem registrovaná v porodnici na Bulovce ![]()
@Unicorn5
Tak to jsou skvělé zpravy! Hlavně zdravíčko! U nas 1.screen vysledky vse v poradku, ale pohlavi urcit nedokazal. Jdu hned zitra na dalsi kontrolu tak snad to videt uz pujde, i kdyz to chceme napsat zatim do obalky
Jsem rada, ze tam mame hlavne jedno a zdravé
ted to uz muze byt jenom splnene prani kdyz to bude holcicka
druheho chlapecka by si zas pral o kapicku vic asi manzel( chce pry fotbalovy tym)
![]()
Ahoj holky, já jsem tu po čtyřech letech zpět, tentokrat s tím, že to vše konečně klapne a my budeme mít doufám mimi. Věřím tomu.
Zatím mám zpozdenou m/s, ale kvůli pcos jsou cykly rozházené, tento rok ale držel na 39 a teď už 45 a m/s nikde. Prsa citlivá, pocity na zvracení, ale spis to mám vsugerované.
Dělala jsem testy min týden, ale myslím, že nic, co myslíte?
To jsou jen rysky, že? Já nejsem moc znalá v TT, tak snad se nebudete zlobit.
@AIWOK ty testy jsou negativní, proč si neuděláš teď čerstvý?
@Bellamia udělám dnes, byla jsem cele svatky v práci a neměla kde koupit teď.
Díky za odpověd ![]()