Váš názor na tohle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.16 15:08

váš názor na tohle ?

Ahoj holky, jdu k vám pro názor, abych viděla zda jsem špatná já nebo ona..
popíši aspon stručně svoji situaci zečněmě tím že je mi 18,mému příteli 19 jsme spolu 9 měsíců a mám/měla jsem nejlepší kamošku (necelých 19 let).No abych začala jdem o to že se známe už cca 8 let, ze základky a poslední dobou jsme byli dobré kámošky, chodili pařit a tak no znáte to, říkali jsme si vše bylo nám fajn no a k problému ona si našla přítele a začala na mě kašlat a to dost drsně, takže naše přátelství se nějak rozplynulo, jako byvili jsme se ale minimálně protože ona byla furt s nmím a jak už jsem řekla na mě kašlala, takle to bylo asi pul roku pak se rozešli strašně si nadávali hádali se, hruza, ona je ten typ které vzat hmoc dlouho nevydrží nato že jí je 18 měla asi 7 vztahů? a ještě horší na tom všem je, že vždy když se rozešla tak kluka všude předevšema pomluvila, nemluvě o tom že všichni okolo věděli jaké má dotyčný přirození a tak.No já si pak si našla dalšího ale to nebylo nic moc za pár měsíců šli opět od sebe (to já už byla s nýnějším přítelem. pak si našla zase dalšího a vztah cca pár dní a najendou už jsme si furt pssali měli se k sobě a najednou já už existovala, hlavně když jsme ještě před tím někam jeli tak všude byl její přítel, s kterým se rozešla (cca pul roku jak jsem psala s ním chodila) anajednou se dali opět tedka posledních pár měsícu dohromady a zase spolu jsou, muj přítel hezdil ještě v minulém školním roce na internát cca 250km odemě, viděli jsme se tedy jen na víkend, určitou dobu v pohodě, ale najednou prostě mě začala furt někam tahat, furt tamto a toto a když jsem jí řekla že víkendy ne že jezdím za přítelem bylo to špatné (i ted se vidíme jen o víkendech)chodí dlouho do práce a já do školy, a jakmile jsem neskákala jak pískala bylo zle hned že si myslela že jsem bff tohle a tamto no špatná jsem byla já, tento víkend jsme byli na pouti a ona tam taky bala a tak dobrý fdali jsme se do řeči byla tam ona já její přítel jeho kamoš muj přítel a jeho kamoš a že pujdeme tam a tam, ale prostě nějak to nevycházelo jeden jel odvést jednoho domu a tak, najednou mě začala citově vidírat psát mi tam sms že tohle a tamto a že ju mrzí ž jsem postavila vztah před kamarádsví s klukem který mě ani nemilujue (měli jsme menší problém s přítelem ale vyřešilo se to a ok) ale to už neododala a ted najendou že ráda mě poznala a tak ukončila semnou kontakt blokla si mě na fb a nekomunikujeme spolu. Holky chci se zeptat to jsem opravdu tak špatná kamarádka když se chci hlavně věnovat příteli? 6 e furt někde nechci londat do noci? Tohle je jen ve zkratce snad to nějak pochopíte píšu tady ze zlosti co na to vy říkáte? prominte přkeklepy jedu pryč a chtěla jsem to napsat aspon takle ve spěchu pak už nebudu mít kde… moc vám děkuji za rady, možná budu i moct odepsat kdyby někdo něco nechápal ale i tak moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15449
27.9.16 15:13

Styl psaní je naprosto příšerný. Promiň, ale nedá se to číst. :roll: :roll:
Jen jsem to přeletěla a myslím si, že se chováte jak praštěné puberťačky :roll:
Vaše starosti bych chtěla mít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
27.9.16 15:15

Že by to chtělo klid a přeformulovat obsah do tří, čtyř krátkých souvětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
27.9.16 15:17

Vrať se k panenkám bejby ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
27.9.16 15:19

Za 1.) nauč se česky
Za 2.) projdi si základy psaní slohu/gramatiky/vyjadřování, přijde mi to tragické i na 14 letou holku, natož na někoho, kdo má za chvilku nejspíš maturovat.. Páte přes deváte, nedá se tomu rozumět a styl vyjadřování k vyzvracení…
Za 3.) Dospějte obě dvě, chováte se obě jak malé rozmazlené děcka :roll:
Za 4.) Až dospějete a přestanete si na dospělé jen hrát, tak si třeba jednou sednete a zasmějete se, jaké jste byly obě Milky.. ;)

• Citovat
  • Upravit
26270
27.9.16 15:34

OT: v 18 mít 7 vztahů, to už je promiskuita, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
27.9.16 15:38

No, co na to říct? Nejde stavět vztah kamarádka - přítel na nějakou pozici, život je o něčem jiném a pokud to po tobě někdo chce tak to je špatně. Kamarádi se nemají odkopávat kvůli přítelům ale ani upřednostňovat, to prostě nejde. Takže pokud si tě ona blokla na fb tak bych to nechala být, nemá cenu se vnucovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
27.9.16 15:38

A pak mi někdo tvrďte že 18ti leté těhotné holky jsou naprosto vyzrálé mít dítě a vychovávat jej. :mrgreen:
K tématu: mohla jsi ten dotaz napsat víc stručněji. Život ti přivede do cesty spoustu lidí s horší povahou než je tvá kamarádka :) bavit se s ní nemusíš pokud ti nesedí a podle textu praštěné jste obě dvě :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
27.9.16 15:39

Z toho vyrostete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
27.9.16 15:41
@Kattynka000 píše:
Za 1.) nauč se česky
Za 2.) projdi si základy psaní slohu/gramatiky/vyjadřování, přijde mi to tragické i na 14 letou holku, natož na někoho, kdo má za chvilku nejspíš maturovat.. Páte přes deváte, nedá se tomu rozumět a styl vyjadřování k vyzvracení…
Za 3.) Dospějte obě dvě, chováte se obě jak malé rozmazlené děcka :roll:
Za 4.) Až dospějete a přestanete si na dospělé jen hrát, tak si třeba jednou sednete a zasmějete se, jaké jste byly obě Milky.. ;)

Bylo ti někdy 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
27.9.16 15:56
@arinecka píše:
Bylo ti někdy 18?

Co to je za argument, že je někomu 18 neznamená, že se musí chovat a vystupovat jako dement. Já v 18 psala slohové útvary do soutěží, byla prvně (a naposled) zamilovaná a taky odmaturovala s 5 jedničkama a jednou dvojkou. Tady tento materiál, to je škoda mluvit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
27.9.16 15:56
@Zabatko píše:
Co to je za argument, že je někomu 18 neznamená, že se musí chovat a vystupovat jako dement.Já v 18 psala slohové útvary do soutěží, byla prvně (a naposled) zamilovaná a taky odmaturovala s 5 jedničkama a jednou dvojkou. Tady tento materiál, to je škoda mluvit. 8)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.16 16:10

Je to nesmyslně napsané. Vaše starosti na mou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
27.9.16 16:11

Dočetla jsem do konce, uff :roll:…Stačilo napsat: Mám pritele a kamaradka si myslí, že když ted s nim trávím vic casu než s ni, tak že na ni kašlu. Jsem špatná?…

Ne, nejsi.

PS: Ten styl psaní a vyjadřování se je opravdu děsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.9.16 16:13

Je to tak zmateně napsané, že jsem vůbec nebyla schopna udržet oči na jednom řádku. :D No holka obě jstě pěkný kozy, co na to jinýho říct. Taky mám kamarádku, která je jeden den v pohodě a druhej mě citově vydírá. Tyto emoční upíry by bylo dobré úplně vypustit, ale někdy je to těžké. My se známe tak dlouho jako ty jsi na světě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová