Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zabatko píše:
Co to je za argument, že je někomu 18 neznamená, že se musí chovat a vystupovat jako dement. Já v 18 psala slohové útvary do soutěží, byla prvně (a naposled) zamilovaná a taky odmaturovala s 5 jedničkama a jednou dvojkou. Tady tento materiál, to je škoda mluvit.
Víte, ale každý není takový premiant jako vy, takže byste mohla býti trochu shovívavá k méně nadaným jedincům. Snad si nemyslíte, že povinnost každé 18leté slečny psát slohové práce do soutěží a býti prvně a posledně zamilovaná, s tou zamilovaností máte štěstí, ale ne každé holce to hned takto vyjde.
Příspěvek upraven 27.09.16 v 16:22
@EvulinkaB18 píše:
Dočetla jsem do konce, uff…Stačilo napsat: Mám pritele a kamaradka si myslí, že když ted s nim trávím vic casu než s ni, tak že na ni kašlu. Jsem špatná?…
Ne, nejsi.
PS: Ten styl psaní a vyjadřování se je opravdu děsný…
@arinecka píše:
No, co na to říct? Nejde stavět vztah kamarádka - přítel na nějakou pozici, život je o něčem jiném a pokud to po tobě někdo chce tak to je špatně. Kamarádi se nemají odkopávat kvůli přítelům ale ani upřednostňovat, to prostě nejde. Takže pokud si tě ona blokla na fb tak bych to nechala být, nemá cenu se vnucovat
Zjova, tys to docetla az do konce? Musim se priznat, ja to vzdala tak v polovine…
Tak ráda bych přispěla do diskuze ale prostě jsem to nedokázala dočíst
Z toho co jsem přečetla - tvoje starosti na moji hlavu. Za pár let se tomu budeš smát.
Já to přečetla celé, ale stejně jsem to nepochopila… ![]()
Hlavně jsem nepochopila v čem je problém.
Zřejmě nejsložitější situace dnešní moderní doby: někdo si mě blokl na facebooku! ![]()
Já bych to asi neřešila… Kamarády člověk určitě pozná i v 18 úplně a zcela sám. Jestli ne, tak je to smutné.
Je to divoce napsané, kdybych měla čas, což teď nemám potřebovala bych si některé části přečíst znovu.
Chápu, že mob.nebo tablet rád upravuje text, jak se mu hodí.
Najdi si kromě přítele i brigádu ať máš jiné starosti
.
Tak jsem to teď dočetla podruhé a pořád to nějak nechápu. Ale snad jsem aspoň něco pochytila. Nooo zrovna nejlepší kamarádka to určitě nebude, na druhou stranu…ono asi celkově ten vztah mezi vámi (myslím s kamarádkou) je takový…no zkráceně kašli na to, neřeš…je to zbytečná spotřeba energie.
OT: ženský rod - množné číslo = Y (Takže: s kamarádkou jsme mělY dobré vztahy).
@Šmoulice píše:
Styl psaní je naprosto příšerný. Promiň, ale nedá se to číst.![]()
Jen jsem to přeletěla a myslím si, že se chováte jak praštěné puberťačky
Vaše starosti bych chtěla mít.
už jen ten pubertální slovník - kámoška, sem, kámoška tam, obsah i forma nasvědčuje slabosti ducha a deficit inteligence.
@Zabatko píše:
Co to je za argument, že je někomu 18 neznamená, že se musí chovat a vystupovat jako dement. Já v 18 psala slohové útvary do soutěží, byla prvně (a naposled) zamilovaná a taky odmaturovala s 5 jedničkama a jednou dvojkou. Tady tento materiál, to je škoda mluvit.
Sice píše zmateně a blbě se to čte ale fakt by mě nenapadlo jí označit za dementa protože má prostě pubertální starosti. To že ty jsi psala slohové útvary do soutěží neznamená že jsi něco víc než ona a máš právo jí označovat za materiál
fakt se někdy nestačím divit jak je všude okolo málo pochopení a každý je hned hvězda. ![]()
Jestli ti mohu poradit, běž s tím za mámou, potřebuješ se vypovídat. Pochopí, že zrovna teď ti je mizerně, proberete to spolu a ona nebude mít zapotřebí ti ještě ubližovat hnusnými poznámkami. Dcery za mnou také chodí s podobnými těžkostmi, je to normální a nejsi ta špatná.
@archiv píše:
Jestli ti mohu poradit, běž s tím za mámou, potřebuješ se vypovídat. Pochopí, že zrovna teď ti je mizerně, proberete to spolu a ona nebude mít zapotřebí ti ještě ubližovat hnusnými poznámkami. Dcery za mnou také chodí s podobnými těžkostmi, je to normální a nejsi ta špatná.
@Kattynka000 píše:
A tobě snad ne? Opravdu nejsem první člověk na světě, který 18. Rok života přeskočil a asi jak psala @Zabatko, to, že je někomu 18 neznamená, že má nárok se chovat jako dement..Promiň, asi jsem hold z jiné planety, tam u nás totiž 18 letá holka je považována za vyspělou/dospělou, což se o těchto slecnach dle chování a vyjadřování říct nedá..
No taky jsem asi z jiné planety, tohle bylo před cca 35 - 40 lety že žena v 18 měla první dítě a rodinu, přemýšlelo se jinak, dnes holka v tomhle věku chodí do školy, chodí na diskotéky a řeší kamarádky a kluky, nic zvláštního. Opravdových starostí bude mít v životě ještě dost.
Tyhle temata me tezce nebavi.Je to nezazivne, dlouhe, o nicem… ![]()
A tobě snad ne? Opravdu nejsem první člověk na světě, který 18. Rok života přeskočil a asi jak psala @Zabatko, to, že je někomu 18 neznamená, že má nárok se chovat jako dement..
Promiň, asi jsem hold z jiné planety, tam u nás totiž 18 letá holka je považována za vyspělou/dospělou, což se o těchto slecnach dle chování a vyjadřování říct nedá..