Váš názor na tuto situaci

Anonymní
23.9.23 20:02

Váš názor na tuto situaci

Ahoj maminky.. chtěla bych se zeptat na váš názor na tuto situaci co se mi dnes stala. :roll:
Dneska ráno jsem videla inzerát na kočarek za 5 tisíc. Psala jsem hned paní že bych ho vzala, domluvily jsme se ptala jsem se paní jestli za 5 tisíc teda platí, napsala ze ano. Tak jsme pro něj je-li, zaplatili jsme vzali jsme si ho.
Asi po dvou hodinách mi psal její manžel sms, že jeho žena ho prodala za špatnou částku a že měl být za 9500 korun, a že ho máme odvést zpátky a peníze nám vrátí. Volala jsem paní a ta řekla ze se cítí jako osel a ze to máme řešit s nim. Jejímu manželovi jsem odepsala že kočarek jsme si koupili. A on odepsal že mě žádá aby jsme jej vrátili. Dal jaem nereagovala a napsala jsem paní, že nechápu takové jednání a slušně jsem ji napsala že o koupi jsem jednala s ni a ne s nim ať mi nepíše., ona napsala že ji to moc mrzi a nemá sílu k tomu něco říkat.

Jaký nato mate názor? Je to dost nepříjemná situace :think: :dance:
:think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
23.9.23 20:07
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.. chtěla bych se zeptat na váš názor na tuto situaci co se mi dnes stala. :roll:
Dneska ráno jsem videla inzerát na kočarek za 5 tisíc. Psala jsem hned paní že bych ho vzala, domluvily jsme se ptala jsem se paní jestli za 5 tisíc teda platí, napsala ze ano. Tak jsme pro něj je-li, zaplatili jsme vzali jsme si ho.
Asi po dvou hodinách mi psal její manžel sms, že jeho žena ho prodala za špatnou částku a že měl být za 9500 korun, a že ho máme odvést zpátky a peníze nám vrátí. Volala jsem paní a ta řekla ze se cítí jako osel a ze to máme řešit s nim. Jejímu manželovi jsem odepsala že kočarek jsme si koupili. A on odepsal že mě žádá aby jsme jej vrátili. Dal jaem nereagovala a napsala jsem paní, že nechápu takové jednání a slušně jsem ji napsala že o koupi jsem jednala s ni a ne s nim ať mi nepíše., ona napsala že ji to moc mrzi a nemá sílu k tomu něco říkat.Jaký nato mate názor? Je to dost nepříjemná situace :think: :dance: :think:

Já bych nereagovala a dál se v tom nevrtala.
Kočárek jste koupili za dohodnutou cenu a že si to manžel (nebo možná oba) rozmysleli je jejich problém, ne váš.

• Citovat
  • Upravit
526
23.9.23 20:07

Nic. Cena byla daná a tys ji zaplatila. Tím to pro obě strany končí. Chtít můžou cokoliv ale ty nemáš žádnou povinnost. Zablokovat pokud budou moc otravovat a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
23.9.23 20:10

Přesně, jak už bylo napsáno.
Obchod sis domluvila s paní, zaplatila si paní… že po pro mě nepochopitelné změně ceny komunikuje její partner a ne ona, to už není váš problém…
nech to být, nereaguje a nestresuje se… vy jste předem smluvené dodrželi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
23.9.23 20:13
@Anonymní píše:
Asi po dvou hodinách mi psal její manžel sms, že jeho žena ho prodala za špatnou částku a že měl být za 9500 korun, a že ho máme odvést zpátky a peníze nám vrátí. Volala jsem paní a ta řekla ze se cítí jako osel a ze to máme řešit s nim. Jejímu manželovi jsem odepsala že kočarek jsme si koupili. A on odepsal že mě žádá aby jsme jej vrátili. Dal jaem nereagovala a napsala jsem paní, že nechápu takové jednání a slušně jsem ji napsala že o koupi jsem jednala s ni a ne s nim ať mi nepíše., ona napsala že ji to moc mrzi a nemá sílu k tomu něco říkat.Jaký nato mate názor? Je to dost nepříjemná situace :think: :dance: :think:

A myslite, ze ta cena 9500 by byla stale dobra? Jen mne zajima, co za tim je. Zda se pani opravdu tak sekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
23.9.23 20:16
@Tarena píše:
A myslite, ze ta cena 9500 by byla stale dobra? Jen mne zajima, co za tim je. Zda se pani opravdu tak sekla.

Záleží na jakém kočáru. Šmejd alá Abc design a podobné, je i 5tis moc. ;) Nějaký top Bugaboo a pod, by bylo i 9500 málo. ;)
Nicméně pána bych poslala někam. Cena byla daná. Tys ji zaplatila. Dál bych nekomunikovala a neřešila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
23.9.23 20:17
@Tarena píše:
A myslite, ze ta cena 9500 by byla stale dobra? Jen mne zajima, co za tim je. Zda se pani opravdu tak sekla.

zřejmě se jim někdo ozval a měl zájem, tak na tom chtěli víc trhnout. Nereagovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22628
23.9.23 20:20

Ten jeji manzel mi prijde divny. Jako by chtel tu pani ponizit. Obchod byl uzavren a hotovo. Takto byste projeli 2×benzin tam a zpet zbytecne+2krat vas cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
23.9.23 20:38

Nereagovala bych. Byla dána cena, vy jste řádně zaplatila, že se ono rozmysleli, jejich problém. To jakoby jste si něco v obchodě koupili, a pak by vás tam prodavačky naháněly, ať doplatite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
23.9.23 20:39

Nereagovala bych. Byla dána cena, vy jste řádně zaplatila, že se ono rozmysleli, jejich problém. To jakoby jste si něco v obchodě koupili, a pak by vás tam prodavačky naháněly, ať doplatite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
23.9.23 20:44
@Šmoulice píše:
Záleží na jakém kočáru. Šmejd alá Abc design a podobné, je i 5tis moc. ;) Nějaký top Bugaboo a pod, by bylo i 9500 málo. ;)
Nicméně pána bych poslala někam. Cena byla daná. Tys ji zaplatila. Dál bych nekomunikovala a neřešila to.

Prave proto me to zajima, jestli je blba pani nebo ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4501
23.9.23 20:47

Pokud prodávám větší položku, tak se vždy domlouvám s manželem předem. Takže bych to neřešila. Měli se líp domluvit a vymáhat to po tobě také nijak nemohou.

Příspěvek upraven 28.09.23 v 23:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 20:47

@Tarena
Byl to kočárek thule urban glide 1
Známky opotřebení tam jsou, a trochu vybledly od sluníčka

• Citovat
  • Upravit
4154
23.9.23 21:02

Kupni smlouva byla uzavrena a splnena, bylo zaplaceno a predano. Ty jsi ted vlastnik. Je to na nich. Budou se soudit o kocar a co by tvrdili? Taky bych radila nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
23.9.23 21:12

Já bych už nereagovala. Dále raději nekomentuji… Lidé se opravdu dneska neumí chovat na úrovni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová