Váš názor na tuto situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77375
23.9.23 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.. chtěla bych se zeptat na váš názor na tuto situaci co se mi dnes stala. :roll:
Dneska ráno jsem videla inzerát na kočarek za 5 tisíc. Psala jsem hned paní že bych ho vzala, domluvily jsme se ptala jsem se paní jestli za 5 tisíc teda platí, napsala ze ano. Tak jsme pro něj je-li, zaplatili jsme vzali jsme si ho.
Asi po dvou hodinách mi psal její manžel sms, že jeho žena ho prodala za špatnou částku a že měl být za 9500 korun, a že ho máme odvést zpátky a peníze nám vrátí. Volala jsem paní a ta řekla ze se cítí jako osel a ze to máme řešit s nim. Jejímu manželovi jsem odepsala že kočarek jsme si koupili. A on odepsal že mě žádá aby jsme jej vrátili. Dal jaem nereagovala a napsala jsem paní, že nechápu takové jednání a slušně jsem ji napsala že o koupi jsem jednala s ni a ne s nim ať mi nepíše., ona napsala že ji to moc mrzi a nemá sílu k tomu něco říkat.Jaký nato mate názor? Je to dost nepříjemná situace :think: :dance: :think:

nic, na pána kašli, inzerát byl na 5000,–-, zaplatili jste 5000 a kočár je váš, pán nemá právo po proběhnuté transakci měnit cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
23.9.23 21:18
@Tarena píše:
A myslite, ze ta cena 9500 by byla stale dobra? Jen mne zajima, co za tim je. Zda se pani opravdu tak sekla.

to přece není vůbec důležité, inzerovali za 5000, prodej proběhl za 5000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
23.9.23 21:46
@stinga píše:
to přece není vůbec důležité, inzerovali za 5000, prodej proběhl za píše: Více

Ja pisu, ze mne to jen zajima, jsem jen zvedava. Neni duvod nic vracet. Jen mne zajima, zda to byl super kauf, protoze je pani hloupa nebo manzelovi hrablo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
23.9.23 22:16

Já bych to také neřešila, koupila jste ho za cenu za jakou byl inzerován a paní vám navíc cenu ještě potvrdila. Tímto je obchod uzavřený a její partner s tím nic neudělá. I když půjdete do obchodu a budou mít uvedenou nějakou cenu u pokladny vám řeknou více, tak to není váš problém, ale chyba toho kdo to zboží nacenil, tak vám musejí prodat za uvedenou cenu u zboží.
Jestli chtěl její partner více utržit na kočárku to je jeho problém a ne váš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17448
23.9.23 22:25
@Bellino píše:
Nereagovala bych. Byla dána cena, vy jste řádně zaplatila, že se ono rozmysleli, jejich problém. To jakoby jste si něco v obchodě koupili, a pak by vás tam prodavačky naháněly, ať doplatite.

Přesně, poslala bych mu screen inzerátu jestli ho ještě nestáhli - možná jste si ho uložila do oblíbených položek? - s tím, že zakl. defakto podmínky kupní smlouvy splnila a nemůže za to, že se oni spolu zřejmě špatně domluvili. Nashledanou, tečka. Ten pán dělá blbce z ní i z té manželky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
23.9.23 22:32
@Tarena píše:
Ja pisu, ze mne to jen zajima, jsem jen zvedava. Neni duvod nic vracet. Jen mne zajima, zda to byl super kauf, protoze je pani hloupa nebo manzelovi hrablo.

no podle značky kočárku to byl asi super kauf, oni si to pak asi po prodeji uvědomili, a začali s tímhle divadlem, ale nemají prostě nárok - bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
23.9.23 22:33
@Jahudka82 píše:
Přesně, poslala bych mu screen inzerátu jestli ho ještě nestáhli - možná jste si ho uložila do oblíbených položek? - s tím, že zakl. defakto podmínky kupní smlouvy splnila a nemůže za to, že se oni spolu zřejmě špatně domluvili. Nashledanou, tečka. Ten pán dělá blbce z ní i z té manželky.

já bych mu nic neposílala, obchod proběhl za daných pravidel, hotovo, tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17448
23.9.23 22:34
@stinga píše:
já bych mu nic neposílala, obchod proběhl za daných pravidel, hotovo, tečka

Myslím kdyby nějak otravoval. Jinak souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
24.9.23 06:38

Vůběc bych nereagovala, dnes při přetlaku věcí nad narozenými dětmi se i kočáry koupené okolo 40 tisíc prodávají do 5 tisíc, i těch 5 je dost v nešní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.23 06:59

Moc vám všem děkuji maminky za odpovědi :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3811
24.9.23 10:38

Ten inzerát bych si vytiskla nebo vyfotografovala a jistě máš i potvrzení, že jsi jí dala pět tisíc. Pokud to tak uděláš, tak se může její manžel stavět na hlavu. Tys to řádně koupila za předem danou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová