Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím tipy na komedie, filmy co se můžeme s holkama dneska kouknout když je tak škaredě. Dívali jsem se např. na yes day, neuvěřitelná cesta, Kouzelná chůva Nanny McPhee, Merry popins se vrací… nějaké film s Olsenkama jsme taky viděli…
My máme rádi Masku, 6 dní 7 nocí, Ochránce, V hlavě, Hledá se Dory, Co je malý to je hezký, Táta v sukni
Moderní popelka,
my máme rádi komedie s adamem sandlerem, ale nevím jestli je to bude bavit,
taky třeba film sociální sít o vzniku facebooku by je třeba mohl zajímat, ale komedie to není
pak je ještě dobrý co jsme komu udělali, ale zaleží kolik jim je, jestli to budou chapat.
Jak se krotí krokodýli, Jak dostat tatínka do polepšovny, V peřině
My ted mame pustenou nasi nejoblibenejsi Past na rodice ![]()
Pokud existuje neco podobneho, taky se necham inspirovat ![]()
Táta v sukni, Dr. Dolittel, Hele vole kde mám káru, Zamilovaný profesor, Agent v sukni, Road trip, Evoluce
Mě děti jsou dost nadšeně že starých komedii, klasika s de Funesem, tuhle jsem vystrachala Bohové musejí být šílení, mám v plánu Krokodýla Dundeeho, Honbu za klenotem Nilu, ale třeba i Pane, vy jste vdova nebo Což takhle dát si špenát zabodovalo.
Děkuji všem za tipy.. už koukáme na tátu v sukních a jedeme dále.. spoustu super tipu, co mě vůbec nenapadlo ![]()
Potkal jsem ho v zoo, Artuš, Merlin a prchlící (moje nej) dva lidi v zoo, to je tak rychlo nástřel na archiv
Z novějšího archivu…Myšák Stuart little
Dál moc nevím, my novoty moc nesledujeme
Moje první láska a moje druhá láska, a pak všechny díly deníku malého poseroutky.
Po čem muži touží, Čivava z Beverly Hills, Centrální inteligence, Zakleta Ella…ještě si vzpomenu na něco
Ježiš, Past na rodiče, to moje holky milovaly, jednu dobu to jelo nonstop. Asi si to pustím a kouknu na talent hlavní představitelky, dokud jí to nestouplo do hlavy.