Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte tu někoho fakt oblíbeného? S kým radi pokecáte a naopak osobního outsidera? ![]()
Mě je hodně sympatická uživatelka s nickem BloomingGorgeous.(profilovka s dalmatinkem) ![]()
Moje oblibenkyne jsou z emimina uz davno pryc… hlavne Gladys mi teda chybi jeste porad ![]()
@Agrion píše:
Moje oblibenkyne jsou z emimina uz davno pryc… hlavne Gladys mi teda chybi jeste porad
Nemáš na ni kontakt? Víš proč odešly? ![]()
Bohuzel kontakt nemam… co jsem tak pozjistovala, tak odesla viceme kvuli sikane… nasel si ji tu nekdo z realnyho zivota a dost do ni sel…
@Agrion píše:
Bohuzel kontakt nemam… co jsem tak pozjistovala, tak odesla viceme kvuli sikane… nasel si ji tu nekdo z realnyho zivota a dost do ni sel…
Emiminacka Fragola - ma muj obdiv za pocet deticek a kdyz neco napise, tak je videt, ze je to rozumna zenska a celkove rada ctu jeji prispevky.
@Agrion byla s nami ve skupině stejně starých deticek. Setkali jsme se i.na srazu. ano, ta tu chybí
Nemám žádné oblíbence, prostě si jen čtu diskuze, které mě zaujmou ![]()
@Agrion píše:
Moje oblibenkyne jsou z emimina uz davno pryc… hlavne Gladys mi teda chybi jeste porad
Taky jsem ji mela ráda. Dodnes nechapu, proc se jednoho dne sbalila a na emimino se uz neprihlasila. Nekdo, kdo je taky ketitym uzivatelem psal, ze sem chodi pod jinym nickem, ale to neni potvrzené. Spis jsem si myslela, ze mela problemy tady na emiminu, protoze nenechala smazat profil a dodnes tam ma fotku sveho dítěte. Ten, kdo by odesel k vuli nekomu z realneho zivota, by promenil nick a smazal fotky jako prvni krok
Vzdyt je dohledatelna mistnim vyhledavacem i googlem.
Jako matce školkového dítěte se mi hodně líbily příspěvky od učitelky MŠ s nickem tuším Jitka1978 nebo tak nějak podobně. Ale dlouho jsem ji tu neviděla.
@malá_holka
oblibencu mam plno. Moc mi chybi ellusa
a jaylee byla fajn. Par nicku nemusim, vim o dvou blaznech a obecne nemusim chĺapy zde az na asi 3 vyjimky jsou to zoufalci, co si zde dohani ego
a co ty??
Jinak ja vzdy rada „vidim“ staré, letite uzivatelky
Jejich nicky a pusobeni tady na emimi mam vryto do pameti. Ted mam na mysli ty, ktere tu byly jeste za dob Lesiny.
Z tech, které mam spojeny az s novym modernim emiminem, mam rada Svistici
Prijemne vystupovani, i opacny nazor umi rict slušně a casto se u jejích příspěvků pobavim. I kdyz ted jsem ji tu taky dlouho nevidela.
Vždycky se v tématu ráda sejdu s andelkou83. Stýská se mi po Gladys. Neoblíbenců mám víc, ale ani cítit nemůžu jedině zoidberga. ![]()