Váš podpis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.22 22:57

Po svatbě jsem změnila N na Z, takže jsem jen změnila sklon/ otočila papír o 90 stupňů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2519
18.10.22 08:36

Taky jsem ho ukradla máti :mrgreen: Je to spíš parafa, než podpis a v bance s tím mají problém, pak mě nutí podepsat se psacím a já vzpomínám, jak se ty písmena vůbec píší s tím, že je upozorňuju, že nejsem schopná ten podpis zopakovat stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.10.22 08:45

Asi od té doby, kdy jsem se naučila používat mámy podpis. :mrgreen: Takže na ZŠ.
Podpis mamky byl s jejím souhlasem, když byla v práci a já neměla podepsané co mělo být podepsané. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
18.10.22 09:43

Vy si nekdo jeste chodite vybirat na podpis do banky? To jsem nedelala uz asi 15 let a ani nevim, jaky tam mam podpis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
18.10.22 11:05
@veria píše:
Vy si nekdo jeste chodite vybirat na podpis do banky? To jsem nedelala uz asi 15 let a ani nevim, jaky tam mam podpis :D

Za mě to byly nějaké změny u jiných produktů, než běžný účet. Moje hlavní banka po mě nic takového nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
18.10.22 13:46

Já ten podpis nemohla leta dostat do ruky…ani když jsme se vdala… ale nějak po dvacítce mě (už netuším jak) napadlo, přidat tam i křestní jméno. A to bylo ono. Ten tvar křestního jména mám naprosto dokonale typický a z příjmením je to pak už jen tak začáteční písmeno a klikihák…takže se podepisu zádadně všude jméno + příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24813
18.10.22 13:57

Vzhledem k frekvenci podpisů se z toho stal klikihák brzy a nakonec zůstala jen první dvě písmena příjmení :lol:
zato dokonale zamotaná do sebe tak, že to ještě nikdo nezvládl „opsat“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.10.22 13:58

Já jsem si vytvořila podpis na brigádě, kde jsem pořád něco podepisovala. Bylo to asi ve 20 letech. Teď mám čerstvě po svatbě a podepisuju se jako prvňák 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.10.22 14:05

Nemám klikihak, podepuji se hezky čitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
18.10.22 14:40

Já jsem se za svobodna podepisovala normálně čitelně příjmením. Po svatbě jsem se začala podepisovat novým příjmením, ale všímám si, že se mi tam postupem času čím dál víc slévají písmenka a stává se z toho už víc „klikyhák“, ale pořád to ještě vypadá jako podpis.

• Citovat
  • Upravit
30653
18.10.22 14:52

Já si tehdy vymyslel podpis asi v 15 - 16 letech, celkem čitelný, a postupem času se z toho už stalo jen počáteční písmeno s náhodným počtem obloucku. Hádám, že za pár let už tam nebude ani to první písmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
18.10.22 14:57

Mám klikyhák v kombinaci s těsnopisem, vznikl v práci, kde jsem se musela často podepisovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8492
19.10.22 13:23
@Ťarbík01 píše:
Asi od té doby, kdy jsem se naučila používat mámy podpis. :mrgreen: Takže na ZŠ.
Podpis mamky byl s jejím souhlasem, když byla v práci a já neměla podepsané co mělo být podepsané. :mrgreen:

Jojo. Mně mamka řekla: můžeš si to podepisovat sama, ale pamatuj, že se tam podepisuješ ty svým podpisem, ne za mě. A to, že tvůj podpis bude stejný, jako můj, už řešit nebudu.

A tak od té doby je můj podpis stejný, jako tehdy její :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
19.10.22 14:59

Já mám praktický dotaz, když podepisuju nějaké smlouvy, asi tam nemusí být stejný vzhled podpisu jako ten můj podpis na občance, že? :think: V občance mám úhledný čitelný podpis, ale do smluv většinou dělám klikyhák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
19.10.22 21:15
@whitemirror píše:
Já mám praktický dotaz, když podepisuju nějaké smlouvy, asi tam nemusí být stejný vzhled podpisu jako ten můj podpis na občance, že? :think: V občance mám úhledný čitelný podpis, ale do smluv většinou dělám klikyhák.

Ne nemusi.
Nechapu na co ten podpis na obcance je, akorat se da obcanka pri ztrate lepe zneuzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová