Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tak
jakou pozici máš na brigádě?
Ano, můžeš si nekoho oblibit, ze ti pak chybí
Vynech „a tak“ a „a takhle“ a máš to o polovinu kratší… jo, taky mám ve skocle své oblíbence, myslím na ně, i když nejsem v práci, ale že bych si je chtěla vzít domu, to ne
mám svoje, stačí..
a docela by mě zajímalo, jaká pozice ve školce, kde se dostaneš k dětem, se dělá brigádně?
@Anonymní píše:
Zdravím, mám momentálně brigádu ve školce, dnes jsem tam byla poprvý, bylo to tam super a takhle, děti jsou tam super a tak, snažila jsem se tam věnovat pozornost jednomu malýmu chlapečkovi který byl trochu pomalejší a tak, normálně jsem si tam s ním hrála a takhle, věnovala jsem se mu a teď když jsem doma tak mi strašně chybí, nejradši bych ho měla furt u sebe a myslím na něj, asi jsem si k němu vytvořila nějaký citový vztah a já nevím, prostě si připadám divná a psychicky narušená, nebo myslíte, že je tohle normální???
Tož dámy. Citovat.
A tak ![]()
No asi tak; na to, že jsi tam byla jen jeden den, je to trochu divné… ![]()
Rozhodne si ho domu neber a kdybys mela pocit, ze to nemuzes ovladnout, tak utec. Jinak se mu klidne normalne venuj, i kdyz je fer venovat se stridave vsem
Docela mě děsí představa, že jen tak pustí ve školce člověka na brigádě co si po jednom dni oblíbí dítě tak že na něm pomalu nemůže přestat myslet a zakládá diskuze na emiminu ![]()
Jsi divná a školka (pokud existuje) je taky divná. Celkem se mi ulevilo, že už nemám děti ve školce, když to tak čtu…
No takhle, divná asi trochu jsi a tak. To máš nějakou praxi ve škole?
Mě teda z práce nechyběl nikdy nikdo a vlastní děti až tak 2 dny nejdřív ![]()
V Klidu, nejsem úchyl a nic, brigádu tam mám díky tomu, že tam mám známou která tam pracuje, takže si tam přivydělávám
Přece si nemůžeš jen tak přivydělávat ve školce přímo u dětí bez vzdělání, nebo alespoň v rámci praxe ne? To nejde snad… říct si potřebuju prachy, tak jdu na brigádu do školky
Upřímně doufám, že naše školka by žádného takového brigádníka nikdy nepřijala.
@Anonymní píše:
V Klidu, nejsem úchyl a nic, brigádu tam mám díky tomu, že tam mám známou která tam pracuje, takže si tam přivydělávám
Zdravím, mám momentálně brigádu ve školce, dnes jsem tam byla poprvý, bylo to tam super a takhle, děti jsou tam super a tak, snažila jsem se tam věnovat pozornost jednomu malýmu chlapečkovi který byl trochu pomalejší a tak, normálně jsem si tam s ním hrála a takhle, věnovala jsem se mu a teď když jsem doma tak mi strašně chybí, nejradši bych ho měla furt u sebe a myslím na něj, asi jsem si k němu vytvořila nějaký citový vztah a já nevím, prostě si připadám divná a psychicky narušená, nebo myslíte, že je tohle normální???