Je tohle normální, nebo jsem divná?

Anonymní
17.10.22 19:46

Je tohle normální, nebo jsem divná

Zdravím, mám momentálně brigádu ve školce, dnes jsem tam byla poprvý, bylo to tam super a takhle, děti jsou tam super a tak, snažila jsem se tam věnovat pozornost jednomu malýmu chlapečkovi který byl trochu pomalejší a tak, normálně jsem si tam s ním hrála a takhle, věnovala jsem se mu a teď když jsem doma tak mi strašně chybí, nejradši bych ho měla furt u sebe a myslím na něj, asi jsem si k němu vytvořila nějaký citový vztah a já nevím, prostě si připadám divná a psychicky narušená, nebo myslíte, že je tohle normální???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
17.10.22 19:50

A tak :mrgreen: jakou pozici máš na brigádě?

Ano, můžeš si nekoho oblibit, ze ti pak chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.10.22 20:07

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8799
17.10.22 20:26

Vynech „a tak“ a „a takhle“ a máš to o polovinu kratší… jo, taky mám ve skocle své oblíbence, myslím na ně, i když nejsem v práci, ale že bych si je chtěla vzít domu, to ne :mrgreen: mám svoje, stačí.. :mrgreen: a docela by mě zajímalo, jaká pozice ve školce, kde se dostaneš k dětem, se dělá brigádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.10.22 20:31
@Anonymní píše:
Zdravím, mám momentálně brigádu ve školce, dnes jsem tam byla poprvý, bylo to tam super a takhle, děti jsou tam super a tak, snažila jsem se tam věnovat pozornost jednomu malýmu chlapečkovi který byl trochu pomalejší a tak, normálně jsem si tam s ním hrála a takhle, věnovala jsem se mu a teď když jsem doma tak mi strašně chybí, nejradši bych ho měla furt u sebe a myslím na něj, asi jsem si k němu vytvořila nějaký citový vztah a já nevím, prostě si připadám divná a psychicky narušená, nebo myslíte, že je tohle normální???

Tož dámy. Citovat.
A tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.10.22 20:31

No asi tak; na to, že jsi tam byla jen jeden den, je to trochu divné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
17.10.22 20:39

Rozhodne si ho domu neber a kdybys mela pocit, ze to nemuzes ovladnout, tak utec. Jinak se mu klidne normalne venuj, i kdyz je fer venovat se stridave vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.10.22 20:41

Docela mě děsí představa, že jen tak pustí ve školce člověka na brigádě co si po jednom dni oblíbí dítě tak že na něm pomalu nemůže přestat myslet a zakládá diskuze na emiminu 8o

• Citovat
  • Upravit
16694
17.10.22 20:45

Jsi divná a školka (pokud existuje) je taky divná. Celkem se mi ulevilo, že už nemám děti ve školce, když to tak čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
17.10.22 20:50

No takhle, divná asi trochu jsi a tak. To máš nějakou praxi ve škole?
Mě teda z práce nechyběl nikdy nikdo a vlastní děti až tak 2 dny nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.10.22 20:52

To zas bude nějaký úchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.10.22 21:07

Ten chlapecek ma nekde mamu!
Srovnej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 21:14

V Klidu, nejsem úchyl a nic, brigádu tam mám díky tomu, že tam mám známou která tam pracuje, takže si tam přivydělávám

• Citovat
  • Upravit
646
17.10.22 21:25

Přece si nemůžeš jen tak přivydělávat ve školce přímo u dětí bez vzdělání, nebo alespoň v rámci praxe ne? To nejde snad… říct si potřebuju prachy, tak jdu na brigádu do školky :zed: :zed: Upřímně doufám, že naše školka by žádného takového brigádníka nikdy nepřijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
17.10.22 21:40
@Anonymní píše:
V Klidu, nejsem úchyl a nic, brigádu tam mám díky tomu, že tam mám známou která tam pracuje, takže si tam přivydělávám
:lol: Fakt si mě pobavila :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová