Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, zajímalo by mě jaký byl váš první vztah? Jak dlouho vydržel a tak?
Není to žádná anketa, jen takové téma pro odlehčení a vzpomenutí si na minulost ![]()
Bylo mi 15, trval tri roky, mama mi tenkrát měla rozbit hubu a nikam mne nepoustet…ale co vysvetlite pubertakovy… První vztah nestojí za řeč. ![]()
Já bych nejradši zapomněla
Byla jsem naivní
Ale vydržel 1 rok, z toho ten druhý půlrok byl každou chvíli na rozchod.
Nevim jestli se tomu dalo říkat vztah
ale myslím, že vydržel 8 měsíců a byl to můj první
a nelituji, byl to fajn kluk.
Ve 14 letech a trval skoro 9 roků
a teď jsme nejlepší kamarádi
když potřebují pomuze, poradi a to samé i já..a přítel? že začátku to nemohl prekousnout a teď? Teď mu volá ať přijede na návštěvu, že se dlouho neukázal
![]()
Příspěvek upraven 27.12.15 v 20:03
@onajeblond bylo mi 13, trvalo to asi 2 měsíce no divočina ![]()
První fakt jako láska v 15, 7 měsíců, bylo to fajn, ale oba nezkušení, stydliví, takže než k něčemu došlo, měli jsme se akorát tak dost ![]()
Bylo mi 15, trvalo to 10 let, 2 deti, nevera z jeho strany + tehotna milenka, rozchod ![]()
Mne 14,jemu 15,trvalo to sedm let a ted jsme nejlepší kamosi.
@onajeblond píše:
Ahojky, zajímalo by mě jaký byl váš první vztah? Jak dlouho vydržel a tak?
Není to žádná anketa, jen takové téma pro odlehčení a vzpomenutí si na minulost
bylo to 22 let z toho 18 lez manželství, pak se to rozpadlo, ale nelituju těch let, bylo to fajn
Od 18 let, trval rok a půl. Bylo v něm všechno poprvé a bylo to fajn. Ale každý jsme byli trošku jinde (stejně staří), vídali jsme se jen o víkendech, 40km od sebe..mladí, nezkušení. Pak každý manželství, děti..a po víc jak 10 letech jsme zase spolu, snad napořád. Takže první láska neskočila, ale pokračuje, a snad bude i poslední.
@andelka83 píše:
Od 18 let, trval rok a půl. Bylo v něm všechno poprvé a bylo to fajn. Ale každý jsme byli trošku jinde (stejně staří), vídali jsme se jen o víkendech, 40km od sebe..mladí, nezkušení. Pak každý manželství, děti..a po víc jak 10 letech jsme zase spolu, snad napořád. Takže první láska neskočila, ale pokračuje, a snad bude i poslední.
@andelka83 píše:
To je krásný příběh
Držím palce, ať jste spolu šťastní už napořád ![]()