Vaše 11-ti léta dcera

Anonymní
10.5.17 19:53

Vaše 11 -ti léta dcera

Omluvte anonym, ale nechci to probírat moc veřejne. Mám vcelku stručnou otázku, jake jsou vaše 11 -ti leté dcery? Jak se chovají, poslouchají vás? Zlobí? Pomáhají? Já mám totiž někdy pocit, že se z té své skoro pubertacky zblázním :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.5.17 20:09

Taky anonym. Ano, máme to stejně. Puberta s ní mlátí, je drzá a hrozný bordelar. Z toho jsem fakt nešťastná, na jednu stranu sminky, na druhou bordel. :cert:
Přisuzuji to menstruaci a rostoucím prsum, prostě hormony. Zabít ji nemůžu :mrgreen:, tak mi zbývá jen se nezblaznit :mrgreen:
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 20:24

Už má menstruaci? Moje ještě ne, ale ochlupení už má bohaté a prsa taky rostou :D Takže u vás stejně jo? Ten nepořádek mě teda taky vytáčí, můžeš jí dokola říkat, ale nepomáhá. Já tuto diskusi založila po dnešku, kdy už mi fakt došla trpělivost. Včera půlka bytu upatlana, dělala zas ty svoje patly, to smíchá třeba prášek na praní, aviváž, tekutý písek, lepidlo a pod. Včera jsem ji důrazně řekla, že ji zakazují dělat ty svoje patlanice a dnes jsem zjistila, že je dělala zas. Vím že to není nic neodpustitelneho ale štve mě že včera jsem ji to jasné zakázala a ona si to po dnů dovolí zas :(
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 20:44

Buďte v klidu taky máme dceru 11let u nás nepořádek, totální flegmatizmus, v pokojí se jí válí hadry, pod stolem použité ponožky kalhotky, problém ráno ustlat, školu má na háku, manželce odsekává, průpovídky na různá témata. Žena v prosinci konstatovala, že na to nemá nervy do toho 2 letý kluk, s kterým byla na mateřský, já furt v práci (řidič náklaďáku). Výsledek toho všeho na rodičovský jsem já a žena chodí raději do práce. Dcera trochu lepší, ale stejně úklid vypadá tak že si musim do pokoje sednout a otravovat tak dlouho dokud neuklidí. Musel jsem začít vypínat v 2200hod. internet nebo slečna neví kdy jít spát. Ranní buzení raději zařídím, protože slečna je schopna zaspat a je jí to buřt. Pravdou ze jsem chlap jak hora a těžko se mě odporuje. Takže to chce klid

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 20:49

Ochlupení zatím neřeším, spíš jsem nad tím ještě nepřemýšlela. Zatím to v podpaží není tak hrozne a tam dole to snad neva :D Jo to mi připomíná třeba její šuplík, občas tam kouknu a vždy je plný papírku od sladkosti, ke koši to ma asi daleko. Už jsem takm našla i použité prádlo, no hrůza :D
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
5455
10.5.17 20:57

Jojo, tu moji puberťačku bych nejraději někdy nacpala do babyboxu :roll: Na školu prdí, jen to, co ji baví. Už ji nemám co zabavit, co vzít…Bordelář až tak není, ale zajímá ji hlavně zábava, na všechno odpověď typu, že proč se rozčiluju, že já její život žít nebudu, že ona bude na nočních tahat v pekárně bedny (a prý aspoň posílí) a ne já, že se učí nebo neučí kvůli sobě, ne pro mě (Bože, jsou to mé slova, které jsem ji kdysi dávno říkala. Že já už svůj život mám, ale ona má všechny možnosti otevřené, co chce, toho může dosáhnout - tak opatrně s motivací, v tomhle blbém věku se to velmi snadno může obrátit proti vám :zed: ). A že bude mít málo peněz? No a? Skromnost je přeci hezká vlastnost a ona nepotřebuje drahé věci (což je fakt, je poměrně skromná).

No, modlím se, aby to urychleně přešlo. Je v 6. třídě, výsledky žalostné. Když ji něco vysvětlím a natluču do hlavy, hýká blahem, že to pochopila, donese klidně za 1 nebo za 2. A za 3 dny z toho samého zase 5. Musela bych ji suplovat učitelku, protože madam 6 hodin ve škole nedává pozor a potom bych ji měla přežvýkat celodenní učivo jejím jazykem odpoledne, každý den…Ani omylem. Nikdy jsem nechtěla být učitelkou a učení s dcerou jsem z duše nesnášela. Přežila jsem 1. třídu, pak začala být poměrně samostatná a teď je to horší než v té 1. třídě.

Moje mamka říkala, že by to mělo přejít až dostane MS, a to už by měla. Chlupatá je, beďary má, mutuje, prd.el ji roste, prsa taky slušné…Moje kamarádka je učitelka a říká, že z pohledu pedagoga se nejvíce děsí děcek v 7. třídě. Tam na všechno prdí, puberta s nimi mlátí, nedá se s nimi domluvit, rapidní zhoršení…Moje holka to má o rok dříve. tak si říkám, že vysvědčení z 6. třídy ještě není až tak směrodatné. Ale jinak je to děs. Ještě nedávno měla z občanské výchovy (ano, blbá občanka, nejstupidnější předmět a ona má paměť dobrou) dvě známky - a to 4 a 5 :zed:. Já byla na psychiatrickou léčebnu, že mi normálně je schopna propadnout z OV. Teď donesla 1, tak akutní hrozba zažehnána. A z ostatních předmětů je to taky bída. V klidu jsem jen z ČJ a AJ. I na ten dějepis prdí tak, že na pololetí měla za 3. A přitom vím, že je to jen její lenost, neochota. To bych nad ní musela stát denně 5 hodin a všechno znovu probrat - DENNĚ.

Normálně se těším na prázdniny více než ona a modlím se, ať se jí v té blbé palici rozsvítí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 21:00

Ano, moje dcera už ma menstruaci. Asi od podzimu. To špinavé prádlo není tedy jen u nas,?,Jupiii - pardon, ale potěší, když v tom nejsme sami. :roll:

Ochlupení má už taky, ale nějak to zatim neresime, ani ona. Spíš mě mrzi, že se mi " neukaze" a otaci se ke mě zády. Prostě jsem ted nežádoucí :nevim:

Anonym Jana, z 20:09

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 21:02

Jo a ta moje holka aspoň na školu nekasle, je ctižádostiva a pořád se učí. Aspoň ze tak

Anonym Jana

• Citovat
  • Upravit
3157
10.5.17 21:06

Nebyla jsem jiná a to to zas tak dávno není, uteklo to. Akorát ty známky nebyla až taková hrůza. U mě byl hlavně bordel, pak jsem se za něj začala stydět :D. Tak v 15 letech už to bylo celkem v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
10.5.17 21:17

Já jsem právě na ZŠ neměla na vysvědčení ani jednou 3. Jen za 1 a 2. Trojka byla špatná známka. A teď jsem za 3 u ni ještě ráda.

Ale aspoň chodí spát mezi 19:30 a 20:00. Opravdu. Je skřivan. A po 20 hodině chodí spát jen zcela výjimečně, nenalákáme ji ani na film, na zábavu, nic. I v kempu uprostřed léta, kdy je slunko na obloze, ptáci a děcka řvou zaleze do vyžhaveného stanu, houkne „dobrou“, zavře všechny zipsy, zapne spacák a nazdar. A my s manželem sedíme jak trubky s vínem před stanem a hlídáme. Ostatní v hospůdce, večerní procházky kolem přehrady a my mastíme karty u stanu. Ale zase vstává i o víkendu cca v 5:30 nebo něco před 6 hod. Do školy ji budit nemusím, před 6 hod. je ve sprše, občas vyšlakuje manžela, který není zvyklý se s ní ráno potkávat a ona občas vstane dříve…A manžel má rád své ranní pohodlíčko, čajík, internet, v klidu se vys…, pak si jít osprchovat zadek a najednou gřách a dcéra stojí ve dveřích, že chce do sprchy. A chlap je na prášky, že se s ní bude boxovat o sprchu v 5 ráno :mrgreen: Tak už se zamyká i tak brzo v koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 21:26

No ženy( a muži) potěšili jste mě :D Tak asi je to jejich chování fakt normální. Ono asi 11 ti léta proste na pořádek nebude, to bychom asi chtěli moc. Jo a třeba svačiny jsem našla už na originálních místech, shnilé samozřejmě. A co tak dělají? Kolik času tráví na mobilu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.17 21:37

Ahoj, mojí dceři je dvanáct, a co popisujete má taky, cca od jedenácti, zatím se to nelepší. Ke všemu začala zkoumat můj minulý život - prý: Ty jsi měla za život hodně chlapů, co? Nevím kde to vzala, od jejího narození jsem měla jen jednoho.
Jinak ve škole dobrý, ale bordel a keců u všeho milion.
 L.

• Citovat
  • Upravit
199
10.4.18 11:59

Ahoj,
jsem na tomto portále nový a řekl jsem si, že se poradím i s jinými rodiči. Mám 11letou dceru a poslední dobou je to doma takové divné. Žiji s přítelkyní a budeme spolu brzy 5 let. Myslím si, že takhle mezi námi je vše OK, ale přijde mi, že začaly mezi s sebou tak nějak tajnůstkařit. Dcera se přede mnou i víc stydí.. Přítelkyně přes týden docela dost cestuje a to mi právě přijde, že dcera je taková vůči mě víc uzavřenější? Nic mi pořádně neřekne. :nevim: Pak přijela přítelkyně domů a druhý den šly samy nakupovat, s tím, že ať zůstanu doma, že chtějí jet samy. No malá si dovezla první spodní prádlo (podprsenky). Vždyť mi to mohly říct, nejde o nic hrozného přeci..
Dál jeden den dcera nechtěla jít na plavání a chtěla omluvenku. Když jsem chtěl rozumný důvod, tak mi řekla, že teta (přítelkyně)by ji tu omluvenku napsala. Po výměně názorů odešla nafučená do pokoje, samozřejmě uražená a druhý den na plavání šla s věcma. No ale pak jsem se náhodou dozvěděl, že ji přítelkyně dodatečně omluvila u učitelky telefonicky. Po návratu ze služebky vyrazila s malou k ženskému dr. Jako kdyby mi malá řekla, že má nějaký problém, tak ji přeci tu omluvenku napíšu a nemuseli jsme se pohádat. Malá pak volala ráno přítelkyni před plaváním a domluvily se spolu. Dalo by se říct, že mě obešly. Když jsem se o tom pak bavil s přítelkyní, tak mi řekla, že prostě malá dospívá, stydí se, ale že nemusím mít obavy, prý ji slíbila, že to semnou nebude probírat.
S přítelkyní máme moc hezký vztah, ale tady takové „tajnůstkaření“ se mi prostě příčí. Malá ji má moc ráda a přítelkyně ji má jako vlastní. Malá je jinak bez problémová, ve škole má dobré známky, doma si po sobě uklidí. Taky jsem zaregistroval, že poslední měsíc o sebe tak nějak víc pečuje - vlasy, různé voňavky, laky. Taky jsem se dozvěděl, že si už holí podpaží, protože holky z plavání už se taky holí. No a přítelkyně ji to ještě naučila, koupila holení aj. Já nevím, není to všechno nějak moc rychlé? Máte to doma taky tak? Přítelkyně se mi smála, že tohle „zmenežovat“ opravdu nejde, ale mě prostě na to přijde ještě brzy. :nevim: Co bude dělat až ji bude 14-15 let?

Navíc mě tím i přítelkyně naštvala, asi tím, že mě obešla. Jako normálně ji píše omluvenky do školy, ale vždycky jsem o tom věděl. Jako nemyslím si, že by toho nějak zneužívala, ale prostě mě to nas**lo. Nevím, jestli to mám ještě nějak dál řešit nebo si to aspoň s přítelkyní vyříkat.

Závěrem příspěvku, je tady to všechno normální?

Děkuji za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.4.18 12:03

@Jakub81 Doporučuju podívat se na film „V hlavě“, je to dětský film, ale tam je hezky ukázáno, jak se najednou hodné a milé děti s příchodem do puberty změní. :mrgreen:

Zřejmě se před tebou stydí jako chlapem. Prober to s přítelkyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
10.4.18 12:04

@Jakub81 buď rád, že má s přítelkyní takový vztah…
tak to zbytečně nekaž, at se přítelkyně nesekne a nenechá toho
Holt to jsou ženský a tvoje dcera si raději popovídá se ženskou no
A ty prostě žárlíš…už to není malá holčička, prostě ti roste no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby