Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vavanda píše:
@debra.morgan tak aspoň nebud rejpavka
tyto „chytre“ diskuse k tomu dost navadi…btw porad cekam na odpoved, k cemu to nekomu je? ![]()
@debra.morgan Jej dej už pokoj, k čemu to asi je? Někdo je prostě zvědavej jak to maj jiný ženský a když čekaj svoje první dítě.
Pokud to tobě nic neříká tak se nevyjadřuj, každá jsme jiná. ****
edit adminem - urážka
@Vavanda píše:
@debra.morgan @Natálka26 Teda vy jste akční, neprožívejte to tolik, jsou tu všelijaké diskuze a zajimalo mě jestli na tom někdo není stejně a chtěla si popsat o pocitech atd. Dejte pokoj hyenyNěco není podle vás a můžete se po.rat. Vy to tu řídíte nebo o co se snažíte, ze mi dáváte kázání?
No promiň, ale aspoň slušný chování bych si zasloužila, když už to tu podle tebe řídím.
ne nemůžu se z toho posrat, je mi to upřímně úplně jedno, jen mě dojalo, že má někdo potřebu zkoumat cizí břicho, když jsme každý jiný. A už vůbec nechápu, že nedokážeš použít Google. Tolik naprosto stupidnich dotazů a nových diskuzi co je tu poslední dobou jsem už dlouho neviděla.
@ugluk To jsem hledala, ale některé fotky jsou z diskuzi různých a ukazuji se pod tímto hledáním i když jsou slečny už třeba ve 25tt a výš.
@Vavanda
praveze do kategorie temer spadam, proto tu jsem
tk normali lidi pouziji google, jak je v okazu vys a zjisiti, ze je to individualni (prekvapive)
@Natálka26 píše:
No promiň, ale aspoň slušný chování bych si zasloužila, když už to tu podle tebe řídím.ne nemůžu se z toho posrat, je mi to upřímně úplně jedno, jen mě dojalo, že má někdo potřebu zkoumat cizí břicho, když jsme každý jiný. A už vůbec nechápu, že nedokážeš použít Google. Tolik naprosto stupidnich dotazů a nových diskuzi co je tu poslední dobou jsem už dlouho neviděla.
Naprostý souhlas. Co diskuze,to perla. ![]()