Vaše bříško 17tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
5.2.19 14:42

@Vavanda stejne jak ty si muzem psat co chceme :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.2.19 14:45

@debra.morgan tak aspoň nebud rejpavka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.2.19 14:47
@Vavanda píše:
@debra.morgan tak aspoň nebud rejpavka :*

tyto „chytre“ diskuse k tomu dost navadi…btw porad cekam na odpoved, k cemu to nekomu je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
5.2.19 14:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
5.2.19 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.2.19 14:54

@debra.morgan Jej dej už pokoj, k čemu to asi je? Někdo je prostě zvědavej jak to maj jiný ženský a když čekaj svoje první dítě. :potlesk: Pokud to tobě nic neříká tak se nevyjadřuj, každá jsme jiná. ****

edit adminem - urážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.2.19 14:56
@Vavanda píše:
@debra.morgan @Natálka26 Teda vy jste akční, neprožívejte to tolik, jsou tu všelijaké diskuze a zajimalo mě jestli na tom někdo není stejně a chtěla si popsat o pocitech atd. Dejte pokoj hyeny :zed: Něco není podle vás a můžete se po.rat. Vy to tu řídíte nebo o co se snažíte, ze mi dáváte kázání? :mrgreen:

No promiň, ale aspoň slušný chování bych si zasloužila, když už to tu podle tebe řídím. :roll: ne nemůžu se z toho posrat, je mi to upřímně úplně jedno, jen mě dojalo, že má někdo potřebu zkoumat cizí břicho, když jsme každý jiný. A už vůbec nechápu, že nedokážeš použít Google. Tolik naprosto stupidnich dotazů a nových diskuzi co je tu poslední dobou jsem už dlouho neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107

@ugluk To jsem hledala, ale některé fotky jsou z diskuzi různých a ukazuji se pod tímto hledáním i když jsou slečny už třeba ve 25tt a výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992

@Vavanda :mrgreen: :mrgreen: praveze do kategorie temer spadam, proto tu jsem :roll: tk normali lidi pouziji google, jak je v okazu vys a zjisiti, ze je to individualni (prekvapive)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
5.2.19 15:09
@Natálka26 píše:
No promiň, ale aspoň slušný chování bych si zasloužila, když už to tu podle tebe řídím. :roll: ne nemůžu se z toho posrat, je mi to upřímně úplně jedno, jen mě dojalo, že má někdo potřebu zkoumat cizí břicho, když jsme každý jiný. A už vůbec nechápu, že nedokážeš použít Google. Tolik naprosto stupidnich dotazů a nových diskuzi co je tu poslední dobou jsem už dlouho neviděla.

Naprostý souhlas. Co diskuze,to perla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky