Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky dělám menší anketku jaké máte obydlí jestli bydlítě v bytě či domě? Jam velké? Zda jste spokojeni nebo by jste chtěli větší nebo menší? děkujíí ![]()
Bydlíme v baráku. Dvě veliké místnosti (ložnice, dětský pokoj) v pohodě se dá prepazit a obývák menší a kuchyň. Jinak dvůr, technická, sklep a jedna místnost na bordel a veliká půda.. Myslím že je to akorát pro nás a určitě bych neměnila
můžeme si dělat „co chceme“
Byt. Brala bych zahradu, ale to bych nebydlela v centru města. Brala bych záchod navíc.
Barák 5+2kk se zahradou, ale obýváme zatím spodní 3+kk. Do bytu už bych jít nechtěla.
My bydlime v polovine domku a mame malinkou zahradu okolo… Manzel puvodne chtel nekam za mesto, ale ja odmitla a dodnes si za to dekuju, strasne mi vyhovuje, ze bydlime skoro v centru mesta, vsude dojedu MHD, do skolky, prace, obchodu… Manzel trval na domku, ale ja bych klidne brala byt, porad argumentoval zahradkou, jak to bude uzasne, pro dite, posezeni venku.. ale uprimne pres tyden jsem vzdycky rada, ze si po praci zalezu domu, a o vikendu stejne vyrazime nekam do prirody za mesto, takze zahradku mame tak akorat na praci (sekani travniku a plotu a zalevani). Tak 4 x do roka neco ugrilujeme, dcera tam ma trampolinu, houpacku, mam tam bylinkovy zahonek… Ale to všechno by slo realizovat i nekde na terase v byte. Takze za mne radeji byt, je s tim min starosti… snad jen jedina vyhoda u domku je vetsi soukromi, mame jen jedny tiche sousedy pres zed, ale staci aby se odstehovali a mame problem taky…
Zatím by 2kk, v současném stavu 2dospělí, mimino na cestě a pes vyhovuje, v horizontu +-5 let bychom to rádi vyměnili za barák.
Máme dům 4+1 (obývák s kuchyní), zahradu. Jsme spokojení, díky počtu pokojů máme pracovnu, takže pracovní bordel je zavřený většinou tam a je to super. V bytě jsme byli před dětma a to jsme nedávali.
Bydlime v byte v generacni dome se svagrama(kazdy své patro) Nevýhody jsou, ze slyšíme jak se nahoře dupe a breci atd, ale zas je tu výhoda zahrady ![]()
Byt, v rodine dum mame, takze kam jezdit na zahradu mame. My jsme hodne pracovne vytizeni, takze nam to takhle vyhovuje.
Bydlime v chatě. Drevostavba v lese cca 45km od Prahy. Domek ma 50m2 da se pristavit. Zatim nechceme.Do budoucna stejně půjdeme do bytu.Jsme pohodlni na život v domku a tam je moc velká starost a zrout peněz
Byt 2+kk. 2 dospělí, 2 děti - 6 let a 4 měsíce, kočka. Vyhovuje nám to. Partner je přes týden v práci, starší dcera ve škole a mě s mimčem to stačí, ale stejně jsme co nejvíc venku. Doma jsem jen když potřebuju uklidit, uvařit, pak hned jdu ven. O víkendech jezdíme po výletech a nebo za rodinou. Časem se možná budeme koukat po něčem větším, ale jestli to bude pořád fungovat, tak že se chodíme domů vlastně jen vyspat. Tak možná ani nebudeme.
Dům by jsme chtěli oba dva, ale víme, že ani jeden by jsme neměli čas na údržbu. Po práci chceme mí klid a né lítat kolem domu
Dům 5+2 celopodsklepený, takže 3× 100m2 + zahrada. V bytě jsem žila 23 let a už by mě zpátky nikdo nedostal ![]()
Ahoj,
my máme dům, který je rodičů, ale máme rozděleno na dvě jednotky. my užíváme 3+kk a velkou zahradu
Bydlíme ve městě v bytě 3+1 asi 75m, jsme 2dospělí + 2děti, kocour, čivava. Bydlet v domečku ze zahradou by se mi líbilo, ale moc mi vyhovuje poloha našeho bytu, všechno blízko, autobus, obchody, školy, školka, parky, hřiště, koupaliště, centrum města, všude dojdu pěšky. Zahrádku s chatičkou máme sotva 10minut jízdy autem. Jsem spokojená a neměnila bych ![]()