Stěhování a špatný pocit

Anonymní
22.4.16 09:18

Stěhování a špatný pocit

Preju hezky den :kytka:

Holky potrebuju podporu a názor na naší situaci. Prave jsem podepsala smlouvu na bydleni v byte. Vzdycky jsem rikala, ze do bytu me uz nikdo nedostane, zvlast s dětmi.

Ted je situace takova: 7 let bydleni v dome, krasna priroda, fajn lidi okolo, deti naprosto zvykle na vse.Mala vesnice, takze každý zna každého. Ovsem bydleni s rodici, nesnesitelne, zadne soukromi, atd. Tri roky novy pritel, „tlaci“ at bydlime sami.Fajn.Tak se zacalo hledat, ale u nas absolutne ani tuk, domy uz vůbec ne, tak zustal jen byt…není jiné vychodisko, kvůli dostupnosti skol, skolek atd.Ale holky, nemůzu se s tim vnitrne srovnat, nedokazi si představit bydlet v byte a nekde, kde nikoho absolutne nezname. Misto abych mela radost, ze budeme sami, tak tady bulím ak decko a mam z toho sileny strach..poradte, jak se k tomu postavit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
22.4.16 09:24

Počkej za pár týdnů, ten klid (žádné třenice s příbuznými), to je k nezaplacení :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 09:32
@LauraLola píše:
Počkej za pár týdnů, ten klid (žádné třenice s příbuznými), to je k nezaplacení :-).

To si rikam taky, ze za par tydnu si reknu, proc ja jsem nesla dřív?! Ale co když ne a cesta zpet uz nebude…bojim se i o deti, jak to budou zvládat, pryc od všech koho znaji, :,(

• Citovat
  • Upravit
654
22.4.16 09:34

Nesmutni, brala bych to tak, že získáte soukromí i když opustíte bydlení v domečku a to má spoustu výhod. Podle rozhodnutí soudím, že pro Vás bylo důležitější soukromí než typ bydlení. I my se za týden stěhujeme do bytu, ten jsme sice koupili, ale chtěla jsem do baráčku, bohužel nebyly nabídky v době kdy jsme kupovali. Smířila jsem se s tím, že teď budeme nějaký rok v bytě, porodím a po návratu do práce, po mateřské by jsme zkusili znovu najít baráček na hypotéku a byt dali do pronájmu :) Zkus na to taky tak koukat - teď budete v bytě a nikdo přeci neříká, že se časem nenajde hezčí bydlení a budete se stěhovat sice znovu, ale už radostně. K rodičům zatím můžete na návštěvy, tím využijete výhody domečku jako je zahrada a třeba se i vztahy s těmi rodiči odloučením vylepší? :) Jsou horší situace kdy se lidé stěhují z domečku protože o něj např. díky exekuci přišli a za byt by dali cokoliv, bohužel taková šance pro ně není, a to je teprve průser, na to mysli ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 09:55

@Terulli :hug: dekuji moc za hezka slova, vidim to stejne a mame to tak i naplanovane..par let v byte, materska ještě a pak sup do domecku.No snad to vydržíme, všichni. Je mi z toho smutno, ale verim, ze bude dobře. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
957
22.4.16 13:03

Nezoufej! Třeba je to jen dočasné. Kdo ví co bude za rok dva.
Vy se zklidníte, třeba se zlepší i vztahy v rodině. Držím palce a netrap se zbytečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí