Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, protože opravdu miluji jídlo a myslím na něj neustále
, zajímalo by mě, jaké je vaše nejoblíbenější jídlo a případně recept na něj? Může to být sladké i slané, je to fuk, ale které je pro vás opravdu TOP
. Děkuji a těším se, až si některé z nich uvařím ![]()
Karbanatek a bramborový salát od babičky. Ale napodobit se ta chuť nedá.
Převčírem jsem poprvé ochutnala sushi a musím řici, že teď to.
Než jsem poznala manžela tak krupicová kaše. A zrovna jsme se o tom nedávno s manželem bavili a já mu řekla, že vlastně ani teď nevím co je moje oblíbené. Asi plněné knedlíky uzeným. A pizza je oblíbená.
Papriky, plněné masem a rýží, k tomu rajská.
A ovar z našeho malého řeznictví, kupuju si jeden plátek
Mívají ho jen v pátek, zrovna jsem ho snědla. S čerstvým chlebem…mňám. Ještě bývá teplý, chodím na něho hned po otevíračce.
Příspěvek upraven 16.10.15 v 10:33
Miluju tatarák a carpaccio (z lososa) ![]()
A pokud by to mělo být něco, co není problém udělat doma, tak…
je to asi prachobyčejný vepřový řízek (ideálně z kotlety) ![]()
Svíčkovou od maminky, smaženou nivu, těstoviny prakticky s čímkoli, tatarák. Jak na to koukám, asi se vyprdnu na RAW stravu a začnu zase žrát ![]()
Tatarák, jak hovezi tak lososový (delam často ), pak steaky z kvalitniho hoveziho, zbožňuji maso z japonského býka, lasagne, sushi, žraloka, chobotnici a miluji slavky
Ale morské záležitosti si obvykle davam radeji u more, kdyz tady, tak jen ve vybranych restauracich.
To jsou u me top, ale nepohrdnu dobrou pizzou, svickovou a slovenskou kapustnicou ![]()
V jidle jsem hodne vybirava, ale v podstate muzu rict, ze mi chutna vše, co je udelane z kvalitnich a cerstvych surovin, rada poznavam svetove kuchyne ![]()
@radkka ježiš smažená niva
![]()
a můj chlap ještě dělá luxusní Spaghetti carbonara
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@radkka ježiš smažená niva![]()
a můj chlap ještě dělá luxusní Spaghetti carbonara![]()
Za tu bych vraždila, nejím žádné sýry, ze zdrav. důvodů, ale s nivou jednou za čas zhřešim ![]()