Co jste dneska jedli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
757
14.10.15 14:45

Co jste dneska jedli?

Ahoj, zajímalo by mě, jak vypadá váš dnešní jídelníček (snídaně, svačina, oběd a večeře)? :) Někdy už nevím, co jíst a co si připravit dobrého, tak by to mohlo posloužit jako inspirace pro příště. Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.10.15 14:47

@Martina1991 myslíš, že Ti to pomůže :D
snídaně - energeťák, svačina - jablko, oběd - krůtí na houbách, těstoviny, zbytek zatím netuším, dle času. Normálně snídám cereálie a jogurt, ale dneska nestíhačka :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
14.10.15 14:50

@Martina1991 Snídaně - celozrnný žitný chleba s Lučinou, šunkou a rajčaty, svačina - bílý jogurt s domácím kiwi, oběd - lasagne s mletým masem a lilkem, k večeři chystám zeleninový salát s kuskusem a sýrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
14.10.15 14:51

Já mám dneska vysloveně předpisový :lol: :lol: :lol:.
Snídaně nic, svačina kuřecí toast, oběd rohlík s česnekovou pomazánkou a větrník (po půl roce sem neodolala :oops: ). Svačina žitný chléb se šunkou. K večeři počítám bude hovězí vývar, karbanátky a brkaše. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
14.10.15 14:54

Ráno- bílá káva a rohlík s máslem a medem
Svačina - bílý jogurt a banán
Oběd - bulgur se špenátem, vajíčkem a parmezánem
Svačina - silné presso :mrgreen:
Večer ješte nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.10.15 14:55

Snidane, jablecna kapsa z Lidla, kafe s mlikem, svacina, mrkvovoovesna polevka, obed rizek z hranolkami a kecupem. V mezicase vlaske orechy.
Vecer bude mrkvovy salat a houska s pastikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.10.15 14:56

Snidane, jablecna kapsa z Lidla, kafe s mlikem, svacina, mrkvovoovesna polevka, obed rizek z hranolkami a kecupem. V mezicase vlaske orechy.
Vecer bude mrkvovy salat a houska s pastikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
14.10.15 14:57

Snídaně - ječmánek s jogurtem, kafe
snídaně - nic (obědváme 11.30)
oběd - vepřové na šťávě se zeleninou, těstoviny, polévka zeleninová
svačina - jabkový závin, kafe
večeře - budu venku, tak si s sebou vezmu housku se šunkou a sýrem a okurkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
14.10.15 14:57

Tak já dneska k snídani smažený čínský nudle za včerejšího oběda (myslela jsem, že dojím k obědu, ale neodolala jsem). K obědu jsem tu měla jako náhradu houbový guláš z předvčerejšího oběda, ale na něj jsem nějak neměla chuť, tak si teď vařím dýňovou polévku, dám ji i dceři jako sváču až se nají a k večeři budou smažené houbové placičky (na ty se tedy těším). Jím teď hrozně, co dcera chodí na obědy do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.10.15 15:01

Na snídani pomazánka z tuňáka a melta, svačinka - dojíždění jablečné přesnidávky po malé, na oběd dýňová polévka a domácí kuře na chilli papričkách s rýží, svačina - dojíždění jogurtu po malé (právě dlabu), na večeři plánuji žemlovku nebo ovesnou kaši s jablky. Muž už tradičně večeří prkýnko klobáska/tvrdý sýr. Jíme dost sezónně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.10.15 15:01

Snídaně - kafé, čaj, bílej jogurt s ovesnejma vločkama, banánem, skořicí a medem (normálně ale tak zdravě nejím :mrgreen: )
oběd - buchtičky s krémem
večer pravděpodobně pečivo s tím, co si kdo uloví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
14.10.15 15:02

Noooo, ráno jsem měla kousek makové vánočky, na oběd dva rohlíky s pomazánkou a papriku. :oops: Zítra už budu mít uvařeno, dneska je to katastrofa. :roll: Jo a ještě koláček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
14.10.15 15:02

Až díky této diskuzi jsem si uvědomila, že jsem ještě dneska nejedla :mrgreen: díky

• Citovat
  • Upravit
33315
14.10.15 15:03
@Nafrněná píše:
Až díky této diskuzi jsem si uvědomila, že jsem ještě dneska nejedla :mrgreen: díky

Co bys bez epipi dělala. :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
14.10.15 15:05
@Tinuvien píše:
Co bys bez epipi dělala. :mrgreen: :lol: :lol:

no to teda, si říkám z čeho je mi tak blbě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek