Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zajímalo by mě, jak vypadá váš dnešní jídelníček (snídaně, svačina, oběd a večeře)?
Někdy už nevím, co jíst a co si připravit dobrého, tak by to mohlo posloužit jako inspirace pro příště. Děkuji ![]()
@Martina1991 myslíš, že Ti to pomůže ![]()
snídaně - energeťák, svačina - jablko, oběd - krůtí na houbách, těstoviny, zbytek zatím netuším, dle času. Normálně snídám cereálie a jogurt, ale dneska nestíhačka
![]()
@Martina1991 Snídaně - celozrnný žitný chleba s Lučinou, šunkou a rajčaty, svačina - bílý jogurt s domácím kiwi, oběd - lasagne s mletým masem a lilkem, k večeři chystám zeleninový salát s kuskusem a sýrem.
Já mám dneska vysloveně předpisový
.
Snídaně nic, svačina kuřecí toast, oběd rohlík s česnekovou pomazánkou a větrník (po půl roce sem neodolala
). Svačina žitný chléb se šunkou. K večeři počítám bude hovězí vývar, karbanátky a brkaše. ![]()
Ráno- bílá káva a rohlík s máslem a medem
Svačina - bílý jogurt a banán
Oběd - bulgur se špenátem, vajíčkem a parmezánem
Svačina - silné presso ![]()
Večer ješte nevím
Snidane, jablecna kapsa z Lidla, kafe s mlikem, svacina, mrkvovoovesna polevka, obed rizek z hranolkami a kecupem. V mezicase vlaske orechy.
Vecer bude mrkvovy salat a houska s pastikou.
Snidane, jablecna kapsa z Lidla, kafe s mlikem, svacina, mrkvovoovesna polevka, obed rizek z hranolkami a kecupem. V mezicase vlaske orechy.
Vecer bude mrkvovy salat a houska s pastikou.
Snídaně - ječmánek s jogurtem, kafe
snídaně - nic (obědváme 11.30)
oběd - vepřové na šťávě se zeleninou, těstoviny, polévka zeleninová
svačina - jabkový závin, kafe
večeře - budu venku, tak si s sebou vezmu housku se šunkou a sýrem a okurkou
Tak já dneska k snídani smažený čínský nudle za včerejšího oběda (myslela jsem, že dojím k obědu, ale neodolala jsem). K obědu jsem tu měla jako náhradu houbový guláš z předvčerejšího oběda, ale na něj jsem nějak neměla chuť, tak si teď vařím dýňovou polévku, dám ji i dceři jako sváču až se nají a k večeři budou smažené houbové placičky (na ty se tedy těším). Jím teď hrozně, co dcera chodí na obědy do školky…
Na snídani pomazánka z tuňáka a melta, svačinka - dojíždění jablečné přesnidávky po malé, na oběd dýňová polévka a domácí kuře na chilli papričkách s rýží, svačina - dojíždění jogurtu po malé (právě dlabu), na večeři plánuji žemlovku nebo ovesnou kaši s jablky. Muž už tradičně večeří prkýnko klobáska/tvrdý sýr. Jíme dost sezónně.
Snídaně - kafé, čaj, bílej jogurt s ovesnejma vločkama, banánem, skořicí a medem (normálně ale tak zdravě nejím
)
oběd - buchtičky s krémem
večer pravděpodobně pečivo s tím, co si kdo uloví ![]()
Noooo, ráno jsem měla kousek makové vánočky, na oběd dva rohlíky s pomazánkou a papriku.
Zítra už budu mít uvařeno, dneska je to katastrofa.
Jo a ještě koláček. ![]()
Až díky této diskuzi jsem si uvědomila, že jsem ještě dneska nejedla
díky
@Nafrněná píše:
Až díky této diskuzi jsem si uvědomila, že jsem ještě dneska nejedladíky
Co bys bez epipi dělala.
![]()
@Tinuvien píše:
Co bys bez epipi dělala.![]()
![]()
no to teda, si říkám z čeho je mi tak blbě ![]()