Vaše příhody na Vinted

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
258
6.5.25 16:49

Vaše příhody na vinted

Ahoj, napadlo mě to tu založit, protože několikrát na internetu, v recenzích, nebo tady, vidím nějakou příhodu ať dobrou či špatnou s prodávajícími na vinted, a přišlo mi, že by to bylo zajímavé téma. Takže klidně pište své zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8657
6.5.25 17:38

Vystavila, prodala, obdržela peníze. :mrgreen: Toť moje příhoda. Už 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
6.5.25 17:45
@Adéla 202 píše: Více

Příhody? Co se tam může dít? Prodám, koupím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
6.5.25 17:57

Já jenom nakupuji a krom pár expertek, co mi po týdnu napíšou - jé, sorry, já to nějak nestihla poslat - a Vinted vrací peníze, vlastně nic. Teda naposled kousek v tom stavu byl zralý do popelnice, ale stál mě 30 Kč, tak jsem neřešila, vyhodila a napsala špatné hodnocení, tím to haslo. I tak je to trochu k vzteku, ale žádné drama. Ale kamarádka zažila jako prodávající tu nepříjemnost, že prodávala kousek ve výborném stavu, kupující to asi velikostně nesedlo, tak poslala fotku se zcela nepřehlédnutelnou obří skvrnou, kterou si na tom evidentně vyrobila, Vinted jí peníze vrátil a kamarádka krom ztráty na poštovném ještě slízla mizerné hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22840
6.5.25 18:10

Nikdy jsem problém neměla, ani z jedné strany..a že těch prodejů bylo. Když byla nějaká malá nesrovnalost, vyřešila se s protějškem bez újmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.25 18:26

Já jsem s Vinted zatím spokojená. Pár věcí jsem tam prodala a jednu věc i koupila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
6.5.25 20:46

Já jsem tam x let a řešila jsem už kdeco, ale naposled mě ženská fakt naštvala (a parta Vinted se mě nezastala, ačkoli jsem byla v právu). Koupila jsem od ní kabelku, stav jako nový, fotky super, cena velmi nízká. No přišel odrbanej křáp, co druhej den letěl do koše. Ženský jsem napsala, co jako s tím, ona arogantní, co za tu cenu čekám (no cena je přece irelevantní, stav byl bez vad, na fotkách nic..), dostala ode mě 3 hvězdičky. Okamžitě mi to oplatila 1 hvězdičkou. Nahlásila jsem to podpoře, že já to pouze zaplatila a že negativní hodnocení je neprávem - tak jejich odpověď byla, že i ona může hodnotit POCITY z obchodu :mrgreen: Jaký pocity z obchodu, já jen zaplatila, ona poslala šunt, chyba byla u ní. No vytočilo mě to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
7.5.25 12:54

Měla jsem pro dceru vyhlednuty zimni kabat, kapuca bez kozesinky, ptala jsem se pani, jestli je sance, ze ji jeste dohleda, napsala ze ne. Ok. Pak jsem ji „navrhla“ cenu o 50.- nizsi, reakce zadna, tak jsem si rekla, ze ho proste beru tak jak je a pres tlacitko koupila. Neodeslala ho. Po skoro tydnu mi to nedalo a ptam se, kdy ho odesle. Nic. Znovu jsem se ji ptala, a kde je teda jako problem, zase nic. Jen si to precetla. Pak tedy obchod skoncil a vracely se mi penize. Ale me to hrozne nakrklo. Kdyby rovnou napsala, ze mi ho neproda, ze ji jako urazil nabrh na slevu, tak si reknu, ze je b*bka, ale urychlila bych si koupi jineho kabatu. Takhle me nechala cekat a cekat. Nemela ani spetku soudnosti a slusnosti mi odepsat. Ale jakmile jsem ji napsala spatny hodnoceni, tak to uz se madam samozrejme rozparadila, to uz na me ty pismenka nevahala pouzit.
Za me je tohle pri obchodu uplny fopa..
Taky nedelam vedu, pokud po me nekdo slevu zada, bud odmitnu, nebo potvrdim, nebo nabidnu kompromis. Nechapu to drama kolem toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.5.25 16:32
@marcellia píše: Více

Na jedné nejmenované soc. síti se stížnosti ohledně návrhů na slevy dost opakují. Ty ženské to hrozně furt irituje. Nechápu proč. Mě se to moc nestává, a když, tak buď ji odmítnu a nebo jednou jsem ji přijala, ať už to zmizne, ale žíly mi to nijak netrhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.5.25 16:40

Já nemám ráda, když tam nejsou rozměry. Já sama je mám u všeho, aby se případný nákup urychlil. Stejně tak tam mám vypsaný všechny detaily, jako třeba, že mikina má ještě u spodního okraje gumu na stažení, že bunda nemá kapucu, že kapsy jsou na zip apod. A všimla jsem si, že prodávající pořádně nekoukají na cedulky oblečení a klidně napíšou velikost M, ale už si nezkontrolují, že je to DĚTSKÉ „M“. V tom je sakra rozdíl. Takhle si syn koupil jinde než na Vinted značkovou bundu,, kde pán taky uváděl Mko, ale už neviděl, že dětská. Tak jasně, že u byla malá :roll: Naštěstí se nám podařilo ji prodat za cenu, za jakou jsme ji koupili, právě na Vinted. A já jsem uvedla velikost správnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 17:12

@Brbra tohle mi jedna udělala taky, naštěstí na druhém méně využívaném profilu, koupila jsem balík 3ks, trvalo ji 5dní poslání a jeden kus byl flekaty, 2 dobrý…napsala jsem ji do hodnocení dlouhou odesílací dobu a jeden kus s fleky, no obratem mi dala asi 2* za nákup :roll: přitom já hned vyzvedla a odklikla, ale jsem asi prudič…

• Citovat
  • Upravit
4049
11.5.25 17:43
@Taktinevím píše: Více

Presne, taky to tak mam. Hlavne je to proste obchod, tzv. ber nebo neber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.5.25 15:39

S dovolením se vtírnu, prosím jak mám řešit toto na Vinted:
Koupila jsem zboží, ale prodávající omylem prohodila objednávky a přišlo mi něco jiného. Prodávající už s předstihem psala, že se moc omlouvá, že to prohodila a ať objednávku po vyzvednutí stornuji a pošlu zpět, ona že zaplatí poštovné a pak se mi vrátí peníze. Jde to tak udělat?
Nedostanu pak špatné automatické hodnocení, že jsem stornovala objednávku?
Vrátí se mi platba?
Ach jo. Prosím poraďte, komu se to stalo.

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.6.25 23:24

@-Sherrybaby-

Objednávku normálně vyzvednete na výdejním místě, tím se vám otevře možnost “reklamace”. V aplikaci Vinted u položky zakliknete, že máte s objednávkou problém, vyskočí tam na vás přímo možnost, že vám přišla špatná věc, prodávající si pak vygeneruje kód a vy balík zase odešlete zpět 🙂 žádná recenze za storno nebude

Nebo je tu ještě možnost nechat balík ležet na výdejním místě, on se pak vrátí odesilatelce, vám přijdou peníze zpět, ale tam pak netuším, jestli vám recenze neskočí automaticky od Vinted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 23:33
@ugluk píše: Více

Svinstvo. Tohle už jde nějakou dobu i na aukru, kde se čeká, až potvrdí příjem a spokojenost kupující. Klidně si může koupit něco, co už má, ale ve špatném stavu, a pak to, co koupil ve stavu skvělém, vyměnit. Podle toho, jak lidi odrbávají na bazarech, jací jsou vyčůránci na vintedu, to mají dnes poctiví prodejci taky pěkně těžké. Lidi jsou děsné bestie, to vám povím. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák